1 de juny del 2011

Wembley 2011. Dues reflexions inèdites i brevíssimes

1 Una conseqüencia negativa i innegable  de les victòries del Barça és l'efecte crida -universal i global- que té per a l'immigració. Bàsicament  l'immigració massiva de deseheretats.

2 Per la premsa i pels mass media -sobretot els estrangers- hom diria que la copa l'hagués guanyat  el Messi. Era a totes les portades! Totes.  Sembla que a aquest raconet de món ens tinguin per incapaços de fer massa cosa si no fos per l'intervenció necessària d'elements extraordinàris aliens, en aquest cas un crack com el Messi. Valoració injusta i de gran ignorància futbolera. I suposo que emprenyadora   per la resta de l'equip, i al sentit comú.
El Periódico ho deixa clar: Els millors d'Europa gràcies al Messiah. Clarividents.

7 comentaris:

Sombrero de copa ha dit...

Home, anònim... a mi, fins ara l'únic que s'em gira és la "dallonses", oi que m'enents?. Pel que fà les teves fixacions, ja es veu que no anava errat. Abans d'ahir jo era molt intel.ligent... gairebé et "posaba", avui sòc un tarat. Això prova aquesta malaltissa debilitat que sents pel Criteri i per mi. Trobo que et manca un cargol i aqui no et podem ajudar. Si, almenys resesis... encara faríes quelcom. Ah, i no en tinc d'amics... soc un llop estepari.

Sombrero de copa ha dit...

Ostres Criteri, he llegit el teu post a Can Sostres... gluuups. El Manel sembla que no et va trobar gaire fí. Jo diría que amb això dels indignats, tú mateix t'has deixa't anar massa i no sembla adient per un home tan prudent com sou vos.

Outsider friar ha dit...

Per a mi, el més simpàtic de Wembley 2011 va ser veure per la televisió el Patrick Kluivert amb el seu fill sortint del camp no com un VIP, sinó com un culé més i dient que el Barça era el "seu" equip (no està malament venint d'un tio a qui el Camp Nou va acomiadar amb xiulets).

Sombrero de copa ha dit...

(...) es que el Patrick Kluivert era molt dolent. Jo l'anomenava "el que nunca llega". Encara recordo el seu característic gest de mirar -com implorant- al Cel cada cop que erraba una ocasió de gol (que nèren moltísimes).

Maspons ha dit...

(nota: això de l'Indibil va per un pobre home que m'escriu molts comentaris prou risibles) Indi, ja ho he dit prou, sóc un insensat i bocamoll i això em pot perdre, a l'estil del Larra que es titllava de "Pobrecito hablador". Ara, no sé si podries concretar més.
Outsider, el carinyo del Kluivert amb el Barça no podia ser perquè en va sortir amb "barba d'or"? però és bonic i simpàtic, sí.

Maspons ha dit...

Compte, m considero assenyat però amb el punt d'insensatesa just i neccesari per a escriure. Ho deia el Bowles "per escriure cal un grau d'insensatesa i ànima de nen".

Maspons ha dit...

Pel comentari de eufemio a.k.a javier trujillo bencomo: honorat!. No és bo pel meu ego :)) per tant passo de passar-m'hi.