10 de juny del 2011

Vull tenir esperança! La invasió dels flautagossos

Sembla que el tema indignat vagi passaaant -he!- i que ja hi hagi poc a dir. Pel Criteri no.

Sembla que es va instal.lant la idea, promoguda subterràneament per l'establishment: els indignats són una colla d'elements antisistema, pollosos, i a vegades violents. No és veritat, deixeu-me una mica d'esperança.  Conec gent "normal" que estan fins els dallonsi; els botiguers de la plaça porten menjar als acampats molletans; a Sol sobre tot diria que l'heterogeneïtat és manifesta. Però noi molta gent diu que estic equivocat Noi, MAI HAURIA PENSAT QUE HI HAVIA TANTS ANTISISTEMA I FLAUTAGOSSOS.

Dues paraules claus: Hipocresia: Uix, que bruts i gamberros -qui ho diu vol desviar lo essencial. Egoïsme: Em va bé a mi. Que us bombin.

L'Iceta, bec d'or, va dir : No estem tan malament! Hom no s'adona que  parlava en maiestàtic: no estic tan malament.  Quan cobra aquest ocell? Tot plegat per xerrar.

I  tu, amic que també estàs emprenyat, i que no t'agrada la moguda indignada, espero que em donguis una alternativa de protesta.

9 comentaris:

Titella ha dit...

i a tu també et va bé, més del que et mereixes, carcamal

Anònim ha dit...

Cada cop tens menys gràcia en els teus escrits. Auries de fer quelcom...

Anònim ha dit...

Tu ja n'ets un de "flautagos"

Maspons ha dit...

Espero que els lectors ja es facin la resposta a aquests comentaris -no cal enviar-la.
Si hi ha més comentaris es possible que no els contesti fins dilluns.
Bona festa.

El proper post farà la delícia dels meus perversos enemics. Tampoc farà gràcia :))

Evocacions ha dit...

Jo penso que sobre els indignats no s'està tocant l'essencial. ELs no indignats són precisament gelosos del que estan indignats i per això els ataquen i manipulen. Molts voldríen apropiar-se d'això d'estar indignat perquè és una actitud molt intel.ligent, però, clar, se'ls han avançat i ells només entenen i es mouen pel "mercat",pel negoci. Faig un llibre? Penso, quina opinió vendrà més? tal? Doncs, apa, jo penso tal. Patètic

Maspons ha dit...

Just a la fusta! Això ho veig a Mollet a alguna assemblea: gent de partits que estaven a totes les mogudes reivindicatives i ara estan gelosos -com dius tu- i descolocats perquè s'els han avançat. I és que la moguda va també contra els partits i la seva inoperància, etc

Anònim ha dit...

L'esperem amb candeletes (el post), no als teus perversos enemicas.

Sombrero de copa ha dit...

Vull tenir esperança... dices.

"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate." No hay esperanza Criteri, y mucho menos con esos compañeros de viaje "perroflautas" y antisistema.

Sólo espera el infierno, aquí en la Tierra, tal como reza la leyenda que le da entrada, tras tu particular viaje en la barca del Caronte de turno, simbolizado por tus propias dudas y tus "escogidos" compañeros de viaje.

Maspons ha dit...

Anònim, em sembla que seran tres posts. d'allò més quixotesc i dogmàtic. Dogmàtic en allò que sé.

Indibilarra, tengamos fe entonces.