20 de juny del 2011

Plaga a les ciutats. La meva proposta ja és recolzada. TRAILER d'un post aplostufantment seriós, critèric.

TRAILER: Sostres-Criteri: connexió místèrica, sincronia demostrada. 

Post que farà les delícies de:   pro i antisostrians, trolls, místics, critèrics, i en fi...buscadors de l'essencial 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Notícia

Segons l'autoritat competent una gran plaga de polls i puces envaeix les ciutats del país, tal com era previst. Fonts extragovernamentals diuen que té l'origen en el clima alterat que pateix el país, unit a la misèria i brutícia i s'acusa els poders públics de no actuar sobre les causes de fons i origen de la plaga. Hom tem que augmenti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Certament, la lluna era rodona

Després de les pacífiques i gegantines manis d'ahir podria fer sang contra molts companys blogaires antiindignats -panxacontents- però em sembla que -com a persones pensants- ja passaran prou vergonya. També podria estar feliç de tenir la raó una altra vegada, però de res val tenir raó si no serveix de res. DISCURS A REBATRE'LS-HI: Abans l'excusa era que érem pollosos violents, ara diuen fins el cansament que el Parlament -ells- i els vots són l'únic que val.

"Patriotisme alimentari", ho ha anomentat ell

Tendir a l'autosuficiència i als productes locals, austeritat i solidaritat eren els eixos que vaig proposar fa temps per sortir de l'atzucac. Ara, el Conseller d'Agricultura agafa el guant -li hauran dit- i proposa el "patriotisme alimentari", però -tan panxo ell- ho exemplifica incitant el consum dels vins de Rioja. Ell, defensor dels pagesos catalans. Bon inici.

El Partido Entero  em recolza al seu blog, els partits partits m'ignoren.

Ja que aquest blog ha tingut la sensibilitat de reproduir i valorar el meu programa contra la "crisi", l'enllaço.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Això, això! On són tots aquells que deien que el moviment dels indignats estava format per pollosos?!!!

Anònim ha dit...

A mi els indignats NO EM REPRESENTEN.

Evocacions ha dit...

També les televisions estan plenes de pollossos. Amb tartge o sense

Maspons ha dit...

Evo, ales teles i als parlaments, és clar. La notícia que dono òbviament és la versió oficial.
Anònim, si ets persona honrada, jo -i d'altres-, et representariem millor. Pots estar segur.

Primer anònim: l'argument ara no són els pollosos. Ara repeteixen fins la nàusea que la representació popular són ells,parlamentaris, i ningú més.

Maspons ha dit...

He refet la "notícia" del post, que queda molt millor.

Evocacions ha dit...

Torno a repetir, perquè la sintonia amb tú, en aquest tema i en molts d'altres, és total. Molts s'afegiran quan la cosa vengui. Al temps.

Maspons ha dit...

OK. I com m'agrada repetir,no és qüestió d'ideologia sinó d'ideals i honradesa, amb un mateix i amb el món.

Anònim ha dit...

El Damien ha reconegut que ell és el responsable del blog que ja saps.
Que sàpigues com n'és de cabró, cosa que molts ja sabíem.

Noctas ha dit...

Pollosos espirituals. Em sembla que no costa tant entendre les metàfores. La mani aquesta va ser cosa de quatre gatets mal alimentats i amb moltes ganes de fer el manso! El que m'estranya- I no hauria d'estranyar-me- és la quantitat de feixistes que ronden pel meu costat. No tú, criteri, que estàs encaparrat en entendre els feixites com quan a Europa volien entendre Hitler...Quant de fatxa, qua de golpista, quanta comèdia hi ha en aquesta esnob- revolution!

Anònim ha dit...

Good article, thank you! Could you explain the first paragraph in more detail?

Maspons ha dit...

??? Anònim, ja li preguntaré què diu a l'espia, o que ho digui aquí.e

"Pollosos espirituals " Aquesta giragonça és moolt hàbil noctas:) Així mateix sempre he dit que eres un valent. Ara, no cal sempre mantenella, com fas ara, després de la pacífica i familiar invasió pollosa. Rectifica ara, perquè la plaga s'extendrà. Avui l'Apaño ja...mmm...

A veure si d'una reefotuda vegada aquests sociòlegs de la menjadora o els altres fan un estudi de la composició dels indignats. Tan costa?!