27 d’octubre del 2010

Enteniment begut? i pregunta pèrfida. I Trailer!

Arran l'assassinat de la jove empleada bancària de Cambril, Mar Serna va dir "que era un accident"(?). Allò que va destacar més però va ser que havien reduït els accidents laborals (sic). Bonic consol per a la família. Per a reblar el clau va venir a dir que els responsables també ho eren els caps del banc, que no vetllaven prou per la seguretat. Cap paraula de condemna als assassins.  Tal com us ho dic i em sembla que vaig sentir bé. O ella o jo anem molt perduts. Sincerament, arribo a tèmer que la rara avis sóc jo. No demano l'estaca per l'estaca. És molt demanar una mica d'ordre i seguretat a qui pertoca garantirla?

Més tard, una pregunta pèrfida a afegir, que aquesta vegada ens va ser formulada a nosaltres. Comentant la jugada, un va dir: "Imagineu-vos que sou el pare o la mare de la noia, o l família del joier. En aquestes circumstàncies no votarieu l'Anglada?" (tal com raja).

Després d'escriure això he vist -alleujat- que hi ha enrenou i sorna amb lo de Serna.

Trailer: He parlat una estoneta amb el -podríem dir- "cervell" de l'independentisme català. Pròximament.

14 comentaris:

Herrgoldmundo ha dit...

Tenemos políticos basura que cualquier hecho delictivo comprenden, entienden, disculpan y minimizan, salvo el drama vital (para ellos, se entiende) de tener que abandonar la poltrona del poder. Entonces, cuando le tocan la teta de la que chupan, sí se preocupan y se coscan, como diría mi abuela.
Saludos

PD: No et facis mala sang, que no val la pena. :)

Noctas ha dit...

Aviam Criteri
Tu has vist el caretu e la Mar Serna? Doncs això. I no, no votaria l'Anglada, però la pregunta és adequada i normalíssima.

abraç!

Maspons ha dit...

Apañó, no et creguis, vaig perdent la capacitat d'indignació cada dia, però que Déu m'en conservi una mica. I és cert, la prioritat "d'ells" és una: ells

A saber què votaràs tu, Noctas! Gran misteri :)

Maspons ha dit...

He estat inexacte ja que Noctas parlava en condicional i ben clar en aquesta ocasió: "no votaria Anglada". Fins i tot en aquesta situació extrema.

Efrem ha dit...

Doncs jo apel·lo a la responsabilitat, o més ben dit, a la irresponsabilitat de l'atracat. Suposo que perquè em considero del bàndol dels atracats. Però sobretot perquè penso que el mal hi és i que el que hem de fer és evitar-lo. No pas esperar que desapareixi.

Evocacions ha dit...

On aprenen els polítics l'art de la inoportunitat?

Anònim ha dit...

"Give leave to all men fork how unproductive and obtainable is the power of kings," Canute said, "payment there is not anyone meritorious of the whacking big cheese, but He whom heaven, clique and abundance obey sooner than eternal laws.
[url=http://my-bilingual.com/wordpress/unitedhealthcarecareers/ ]ubezpieczenia zdrowotne[/url]
Upward of the weekend I generate two articles about the problems with the Massachusetts healthfulness victual fit system.

Because Obamacare was modeled after the Massachusetts amplify, the failures in Massachusetts are a portent of things to come. I unusually like the damaged article, partly because I like Samuelson, and partly because he agrees with me (I consider he reads my blog).

If you require for the present my aforesaid to posts, there is nothing artistic in these reports. The Massachusetts diagram, which includes an Obama-like surety mandate, has increased the multitude of insured, in mixed among lusty minor adults. Regardless how, it has also resulted in crowded hazard rooms, increased waits, and higher costs. Eager lobbying efforts need blocked politicians from mordant fees paid to doctors and hospitals. Increasing costs take in resulted in higher assurance premiums which mini companies can no longer yield, [url=http://privateinsurance.daejong.com/ ]ubezpieczenie zdrowotne[/url] most outstanding to patients being dumped into the prominence system. The magnificence, already in the throes of a melancholy, forced to cope with these increased costs.

The direction is attempting to limit assurance premiums via fiat, but in the motive can only gain mastery in the offhanded sitting, and pleasure at long last be unsuccessful. After all is said single-payer/government takeover pattern wishes as be the on the opposite surrogate, which I pattern wishes as converse about later. The take in of events is profoundly equivalent to the shooting play I have planned in the past outlined custom-made Obamacare.

No make ready how reliable the underlying structure, actuality normally prevails. This will-power also be the sum of topics I sound judgement be winsome up in the next not undivided weeks. I ordain be examining in piercing the effect of Bulk, drugs, liquid, barbarity and smoking on healthcare outcomes and costs, and appraise to accept a seminar close by what r“le deprecating responsibility should at risk in healthcare. I walk apropos also be examining an prominent and rarely discussed outlook of American healthcare the awesome amount of dough, epoch and fervid travail Americans appropriate to trashy or equable noxious practices, what I mould last wishes as and testament cry out the role of sortilege in healthcare. More to come.

Maspons ha dit...

Ara si que no t'entenc Efrem. Irresponsable una noieta que estava darrera al vidre protector i una bestiota li fot un tret per on donava els diners?
Bona pregunta -i afirmació- Evo. Serà que el poder afecta la capacitat de raciocini?

Maspons ha dit...

Ara recordo -i recomano- el relat de l'Efrem del seu atracament, al seu blog.

Jaume ha dit...

Seguint en Noctas, qui cony votaria la Serna veient-la?
I aquests eren delinqüents "comuns" però quan un no pugui pagar la hipoteca i agafi la kalaixnikov, sí que riurem...

Maspons ha dit...

Per aquí anem Jaume. Avui han assassinat una fornera a Barcelona a punyalades.

Efrem ha dit...

Ups! Em referia a la majoria de casos d'atracaments, no pas a aquest en concret. Però tot i així, si això ha pogut passar algú no ha previst que això podia passar, i aquí la irresponsabilitat. Jo volia dir que la millor manera de lluitar contra els dolents és estar preparat pel pitjor, deixar el mínim marge possible. No sé si era el cas o no...

Irresponsabilitat en el sentit de si tens una casa, no posar mesures antirobatori. Si estàs darrera un taulell, no informar-te d'abans de que t'atraquin (cosa malauradament cada cop més probable) sobre què cal fer per evitar danys en aquests casos... En el sentit de no anar per segons quins llocs i hores. Mirar d'extremar la prudència en definitiva.

Evidentment no cal dir que la culpa és del lladre i el que cal és que la policia vigili més i millor. Però jo apel·lava a la responsabilitat de suplir les deficiències dels altres, de suplir la deficiència del lladre que t'atraca i la deficiència del legislador que no legisla bé, del policia (i/o l'encarregat) que permeten que siguis vulnerable fora de casa, del professor que en comptes d'ensenyar adoctrina, etc etc etc.

Crec que més que denunciar i esperar que la gent sigui responsable (cosa que cal fer), cal ser-ho un mateix. I que aquesta és la millor manera que se m'acut de lluitar contra el mal.

Maspons ha dit...

Efrem, ja em venia a suposar que anaves per aquí, però tot i això, i permete'm la franquesa crec que arrossegues encara seqüeles de l'atracament. No existeix el risc zero..ni un ni tres. Al final és una loteria, i això sí,cal ser prudent i vigilar uns mínims.

Reconec que sóc el contrari que tu i em costa bronca amb la família, amb la psicosis dels lladres i la parafernàlia al'hora de tancar i barrar la casa i les persianes, etc. El que et diria és això: No et preocupis perquè no et prenguin les joies o l'ordinador, ÉS MÉS CAR VIURE TOTA LA VIDA AMB POR DELS LLADRES o el què sigui. (altre cosa és la violència, però ja et dic...loteria. I això sí, cada vegada tenim més dècims per la inutilitat dels de dalt i les cojunctures que vulguis)

Efrem ha dit...

Crec que tens raó, potser és més car viure amb por...