20 d’octubre del 2010

Breus apunts de Ballarin, Niño Becerra, Ventdelpla i Infidels

Tinc tres coses més o menys meditables arran de coses dels mitjans.

El slogan de la sèrie Infidels -per les opinions sentides es veu que va de sexe i banyes- diu "Obre les portes a totes les relacions". No cal ser un linx per llegir "obre't de cames..." Algú sap el perquè del slogan? perquè de gràcia, gràcia, no en té. Tan poca com diuen que té la cosa.

Dubto però que Vent del Pla tingués més gràcia.  Confesso que -per l'ambient de poble que tenia- la seguia...fins que aviat em vaig cansar d'aguantar tanta inversemblança, moralina progre, però sobretot perquè l'humor i l'enginy hi era quasi inexistent. En fi, com amb tot lo de Benet i Jornet. Alegrem-nos que ha acabat.

Tot i que tal com va dir la majordona mossèn Ballarin és un home difícil, per la seva rabiosa independència; amb un punt d'autosuficiència potser, és savi i murri com pocs. No tot el què diu va "a missa" però faríem bé d'escoltar-lo, a manca d'altres savis. Em sap greu esmentar de nou el pobre Punset, però entre el programa dedicat a l'un i l'altre no hi ha color.

Va fer molt bé en Fuentes a Cat Rad de recordar Niño Becerra arran dels disturbis als carrers de França. No és pas ell el malastruc que ha portat amb les seves prediccions els desordres als carrers. Els culpables són precisament els que més l'ataquen. Manin o no, compte.

6 comentaris:

Noctas ha dit...

Bé, les telenovel.les mexicanes i venezolanes són bastant millors que les d'aquí. Això és indiscutible. I Niño becerra no és marc Vidal. Té més llums, l'encerta més i no té aquest posat de gurú...abraç!

Maspons ha dit...

Recordo com si fos ara que tots els Benets I "intel.lectuals" del país, s'enfotien dels "culebrones" d'allà, i és cert, allà en saben més, perquè no tenen complexus i estimen el gènere.

Maspons ha dit...

complexos

Evocacions ha dit...

A mi em resulta una vergonya que una televisió pública estigui fent sèries d'aquest estil, la veritat; llegeixo que un 40% de les famíies catalanes tenen dificultats per arribar a final de més i nosaltres gastant la pasta en transmetre el missatge de que tothom és infidel o que tothom viu una vida estúpida. Qui dirigeix ara tv3? perquè quan un mana és quan més critic s'ha de ser, quan no, no té mèrit.

Maspons ha dit...

Mani qui mani si no hi ha talent, ni ganes ni imaginació, malament.

Anònim ha dit...

Nice article. Waiting for you to continue the topic.

Avril Kuree
sex escort london