26 de gener del 2010

Ara sortim a la ràdio!

Després de sortir a La Vanguardia l'enigma del lingot ha passat a la ràdio en un programa d'audiència.

Volia penjar el post però no tinc el disket a mà, espero que demà, al costat de dues Casualitats meravelloses.

Si algú vol afegir alguna cosa al post de sota és actiu.

11 comentaris:

RDC ha dit...

Bravo... veig que us feu famosos

Salut.

Borjas el 1 ha dit...

Visca Criteri y su voluntad ferrea e inquebrantable en la busqueda de la Verdad y cierta y sobre todo Verdadera.

Llegaremos lejos con nuestro Director de Escena, o "Mise en Escene" que dirian los franchutes.

Me apunto al seguimiento, donde, donde, en que tipo de ondas, FM, OL, OC, OM, multifrecuencia, ¿donde?.

Maspons ha dit...

Res important però m'ha fet gràcia, ha estat uns minutets.
A Rac 1 a la Segona hora. primera per ordre del dial a les 13 h.

Borjas el 1 ha dit...

Como un clavo, ahí estaré.

Evocacions ha dit...

Suposo que li diries que la millor resposta era la meva, no? Per cert, pots esborrar totes les altres aportacions? Va home, que no et costa res ;)
RDC podria prodigar-se més que algun pedagog li ensenyaria quelñcom de filosofia de l'educació. Al capdavall, tots podem aprendre

Anònim ha dit...

Sí, ho sabia :)I de fet va haver-hi moltes disputes dins del si del NSDAP perquè molts no volien renunciar al cristianisme (encara que impliqués una contradicció ser nazi i pregar a un jueu com Jesucrist). Quant a la font de la cita, se sap que és de Niemöller però es desconeix l'ordre exacte de les frases. I sí, suposo que d'alguna forma interessava atribuir-la a Brecht i no a Niemöller, tot i que jo penso que té un valor afegit en algú que va saber adonar-se de l'error i rectificar a temps.

Anònim ha dit...

Per cert, gràcies per comentar :)

Maspons ha dit...

Merci per la visita, noia. RDC mira, una joveneta que no és menjacapellans , tot i que lo que ha penjat del mitrats aquells si que són coses que fan mal a l'Església, aixó sí tretes de context pels mitjans .
Quan jo parlava d'adjudicació interessada de la frase em referia en sentit contrari, i que foren els intel.lectuals de la gauche divinina que l'atribuiren a Brecht.

Bonnie & Clyde ha dit...

Home Criteri, interessada? Vols dir que al Bocaccio feien plans per robar-li la cita al capellà i atribuir-li al dramaturg? entre cubata i cubata? Crec que la confusió deu tenir un motiu més casual. Els cures anti-nazis no tenien mala premsa entre els progres dels anys 70.
Salut

Maspons ha dit...

He estat barroer, em referia a aquesta gauche d'extracció no obrera. Diuen que només passa en el món hispà. Cert, progres i capellans estaven bé, però és clar, ja hagués sigut la repera, quan l'antifranquism d'aleshores es reunia bàsicament a les parrròquies.
Però queda la major: qui i perquè ho va manipular fins quasi bé fa quatre dies.

Borjas el 1 ha dit...

Está visto que cada uno va a la suya sin tenor ni concierto. El antisemitismo era un tema muy aplaudido en los años 60-70-80 porque formasba parte de la decoración que el Régimen hacia respecto a los problemas que tenía entonces a nivel internacional. El Dicta hablaba de una "confabulación judeomasónica internacional" en contra de España y claro estaba bonito seguir los pasos del Dicta.