28 de maig del 2012

Pasta Gansa, un gran lloc per menjar, al centre de Barcelona, bé, bo, barat ...i quantitat

Vaig donar  als propietaris la meva paraula que faria una petita resenya del seu local. Bé, no la vaig donar explícitament, però en Criteri és persona sèria i no li cal prometre res.

Si aneu de visita al centre de Barcelona;  si aneu tota la família i no voleu gastar els 12 o 14 euros per cap i a sobre tenir raons sobre si aquí sí aquí no, aneu a Pasta Gansa, al carrer Pau Claris. Buffet lliure a preu i qualitat molt recomanables. Tenen alguns altres locals del mateix nom.

Aspectes que també  marquen diferència  són el tracte amable i proper del personal i el fet que és un establiment familiar, que no només gestionen sinó que treballen a peu de negoci. La típica mateixa família catalana que ens podem trobar als hostals de terra endins i de muntanya.

Vaig parlar uns moments amb un dels fills que em va explicar coses del negoci i la família i que també us explicarà si parleu amb ell.

Gran gent i gran establiment.

17 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Benvolgut Criteri: En referència al "copypaster", això és el que va deixar escrit en Sostres al seu propi blog, ahir dilluns: ªL’era de l’interent és molt perillosa i molt temptadora en aquest sentit, perquè qualsevol imbècil pot, si vol, publicar sobre tu qualsevol cosa, encara que sigui falsa; pot, amb total impunitat, barrejar veritats i mentides, aprofitar-se de la teva feina i perseguir-te fins a l’obsessió i la malaltia. Hem de ser forts, quan tot això ens arriba, si és que per mala sort ens arriba. Hem de tenir musculada l’ànima perquè cap impuls no ens sobresalti més del compte. Tu creus que respondre t’alliberarà o et farà sentir millor però creu-me si et dic que mai no s’aconsegueixen cap d’aquestes dues coses i a més a més has donat el teu braç a tòrcer i l’altre ha aconseguit el que volia, que era copsar la teva atenció."

Doncs, ja ho saps... ni cas.

Un lector ha dit...

Boig, absolutament boig. I ell ho sap.

Anònim ha dit...

Però tu Jaume, ja ets una mica ganàpia per anar a tocar els collons fent "copypast" i dient bestiesas ablogs aliens. No en tens prou amb els teus de blogs, maco?

Sleeping with the past ha dit...

Bueno, hubo quien recriminó a Criteri, hace unas semanas, el que hiciera propaganda de un cierto estilo de vida muy precario y no apto para "gourmets" a propósito de su periplo por la capital del Reino. Me pareció una reprimenda justificada y bien argumentada puesto que una crónica de viaje no es lugar adecuado para extenderse en disquisiones gastronómicas de emergencia, propias del "auxilio social" que practica Cáritas, que de una artículo pretendidamente de interés general.

Hoy, insistiendo en la línea inaugurada con aquél polémico artículo, nos habla de otro lugar infame, propio de gentes hambrientas, de quinquis inmigrantes del Baix Llobregat. Quien nos lo explica, quien nos lo recomienda, es un blogger simpático, a veces y vulgar casi siempre. Confunde la gastronomía con la alimentación y ahí radica el gran error de este hombre, como en aquella funesta película "Franco, ese hombre". Hoy el humor, está del lado inverso de quien asegura profesarlo: veamos sus argumentos y su respuesta.

Maspons ha dit...

Tu no perquè ets ric, però hi ha famílies que no li va bé gastar-se 60 euros un dia de compres per menjar o bé com jo que prefereixo gastar-ho amb art.
Ara descobreixes l'oceà! dius que sóc vulgar. Si sé pagès i de poble,estalviador, no ser finolis de ciutat és ser vulgar, doncs orgullós.
Sé que molts m'aggrairan el consell on a més del menjar,recorda-ho, destaco la idiosincràsia i tracte del local.

Sembla que tinguis una obsessió en la gastronomia, i la gastronomia cara. Crec que a mi tampoc em servissin les teves recomanacions
gastron.

(M'honora de totes maneres, que tot un senyor distingit em llegeixi)

Maspons ha dit...

Ah, i gràcies als que m'han recolzat.

Anònim ha dit...

Recolzat en què?

Anònim ha dit...

Tu ho sabràs, anònim que ho recolzes.

Sifredi ha dit...

No sé on li veus Criteri la distinció a aquest home.

Anònim ha dit...

Quin home, Sifredi? De qui parles?

Anònim ha dit...

L'amic Criteri parla amb un poema o potser amb una cançó "Durmiendo con el pasado", Sifredi dels collons, no pas amb un home... tens l'ànima de pedra i el cap de cartó, ets buit d'imaginació.

Anònim ha dit...

Aquest blog torna a fotre pena

Anònim ha dit...

Ai, Jaume, Jaume tan bé que toques el contrabaix i ara vols tocar allò que no sona.

Silveri ha dit...

Per cert Sr. Maspons conec aquest restaurant i he de dir-li i corroborar tots els extrems a qui s'hi refereix vostè. Es bo i ens omple la panxa per pocs diners. No tothom és ric i s'ho pot permetre això de dilapidar 50 ó 60 €. Gràcies per l'informació.

Maspons ha dit...

Gràcies a tots, a uns més que altres per les vostres reflexions.

Per cert Silveri, encara que fos ric, trobo que em cansaria menjar massa sovint en plan gourmet.

Maspons ha dit...

Aneu-hi! suposo que ha quedat clar.