11 de maig del 2012

Comentant quatre observacions inèdites

Decepció

Parlava amb  un vell amic, savi en economia i que llegeix quasi tots els diaris cada dia. Però com tothom erra la ruta. Compartirem l'escepticisme  en el futur, i vaig aconsellar-li Larra, el gran escèptic i crític. Em va contestar "jo estic situat en el temps i preocupacions d'avui". Ignorava que res a canviat i el que aprendria amb Larra -tot i que li faltava un bull i uns quants anys.

Frustració

Si els catalans no ens sumem a la campanya del no vull pagar i no veiem que això-no ens enganyem- és una palanca i  la guspira cap a l'emancipació -com l'enfonsament del tè ho fou a USA- és que no tenim arreglo i ens hauríem d'aplicar les paraules d'aquell capellà que digué -cito de memòria:


"EL POBLE QUE NO SAP LLUITAR NI DEFENSAR ELS SEUS DRETS NO NOMÉS SERÀ CONQUERIT SINÓ QUE MEREIX SER CONQUERIT I SOTMÈS"
 
Indignació

Festival Perelada.  Actuació Serrat-Sabina. 200 euros l'entrada!!!. Siguem benevolents però  i pensem que "aquests dos nois de barri, compromesos amb els valors de l'esquerra..."i tota la mandanga,  lo que pretenen és esquilar els rics -diuen que són els que van a aquest festival. Els pobres que ho escoltin des de fora.


Chapeau i matrícula

De la mateix manera que vaig maleir al Sabadell per haver agafat la bèstia corrúpia d'en Xavier Sarda per donar lliçons -en un anunci exemplaritzant (sicsics) felicito a Oliu, director del Banc de Sabadell quan diu a LV: LA CRISI HA ACABAT. AQUÍ ENS QUEDAREM. (És lo més brillant i valent  que he sentit darrerament)




Una indignació de propina

Diu l'anunci:


Yo compro en Media Market. Porquè yo no soy tonto!!

Escoltin senyors, ni compro ni compraré a M M. I tonta ho serà sa tia.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

1º. observació: el teu amic l'economiste te nia raó. La qüestió "Larra" ja cansa i per la majoria de la gent no té gràcia ni cap mena d'interès. No tothom es capfica com tu, Criteri.

2ª. observació: aqui tens tota la raó. Només lluitant i desobeint, aconseguirem que treguin aquests gravosos peatges. A Vigo hi ha el Ponte de Rande que es pagava peatge, hi ja fa uns anys van començar el veïns una campanya de desobediencia civil (no pagaven) fins que ho van retirar i ara és de franc.

3ª. Serrat des que va deixar de pertànyer a la Nova Cançó que s'el hi va veure el llaytó. Del Sabina ja no dic res perquè em venen arcades només de penar-hi.

4ª. Ni l'Oliu ni el Banc Sabadell són exemple de res. He tingut un contenciòs amb ells i puc dir que mai havia vist uns detalls de baixesa tan exagerats com el que gasta aquesta institució.

5ª. Té una mica de gràcia però saps per què?, doncs perquè de vegades ho sembles i encara, segons és veu, no t'en has adonat.

Anònim ha dit...

Si no voleu pagar l'autopista passeu per la carretera pública general, barruts. Ja està bé d'aquesta cultura del no pagar, del gratis i del que m'ho regalin.

Anònim ha dit...

Amb el bon temps tornen les pollosos del 15 M a rememorar no sé què.

Molletà ha dit...

Molt bo el darrer article del Contrapunt!!! És irònic, com els dos darrers comentaris però amb molta més gràcia.
Suposo que el penjaràs abans de que el jueu ;) deicideixi.

Maspons ha dit...

1 Al contrari, Larra em descapfica.
3 això m'interessa ja que treballo amb el Sabadell. Vols explicar?

Molletà: Que t'ho creus tu que són irònics! A més, segur que també són Euroveguistes.
Mercès