29 de novembre del 2010

30 ANYS MÉS DE PARAR EL COVE? (i 10 titulars més, no condicionats) I EL MEU TITULAR DEL 0-5

Titular del 0-5 a baix


30 ANYS MÉS DE PARAR EL COVE?
30 anys més d'aguantar que ens venguin com una victòria 4 sardinotes que puguin portar de Madrid. (si no fos una grolleria diria que també 30 anys més de parar el cul). No vull aigualir la festa
dels nacionalistes de CIU, però per a mi el nacionalisme és quelcom més ambiciós.

Algú no m'entendrà. Per tant explico: parar el cove és "poner el cesto". En tot cas algú haurà de demostrar si el que hem fet durant trenta anys no ha estat poner el cesto per a què l'omplissin fins on els sembli a ells.

CIU DISFRESSADA DE SOBIRANISTA I PP D'ANTIIMMIGRACIÓ SÓN ELS VENCEDORS
Amb aquesta tàctica s'ha impedit més presència de l'independentisme i assolir l'objectiu compartit per tots. Complert: l'esgarria cries Anglada no entra. Hi ha hagut un acord implicit de tots en presentar un PP xenòfob i ell que ho assumís ambiguament i li ha anat de conya. Però que no ho heu vist tot això? M'han dit que durant mig hora a la tele hi havia: PXC:3 escons. Cap tertuliá hi va dir res!

MADRID SATISFETA PELS RESULTATS

Ho deia Carretero a Mollet "A Madrid estarien contentíssims amb un parlament ple d'autonomistes. I diran: "no escarmenten, fotem-los una mica més que no reaccionen."

EL MILIÓ DE PERSONES AL CARRER ES TRADUEIX EN 4 INDEPENDENTISTES ELECTES

I deixem-nos de presumpcions sobre si a un o altre partit també n'hi han.

EL 2014 NO SERÀ POSSIBLE
  
Ho serà algun dia? Ho voldrà el poble català algun dia?

Sí, és cert, els titulars estan fets en clau catalanista. És com m'ha sortit i suposo que deu ser l'eix central. Més que el "debat" dreta esquerra.

Intueixo que el meu descaro, el descaro dels independentistes no s'entén i fins i tot pot encara escandalitzar. No sé si és més sorprenent però la capacitat de la gran majoria de catalanistes d'aguantar els cops, el seu optimisme, en fi...

Seguiré amb algunes coses, com d'habitual amb alguna heterodòxia.


EL CAMP NOU CANTA, EL MADRID LA BALLA

Crec que lo més rellevant del partit fou la manera que el Barça feia ballar el Madrid. En bona part del partit això es va produir de manera tan  excelsa futbolísticament parlant, com no havia vist en un partit d'aquest nivell. Aquells tocs a la primera, aquelles esperons, aquelles pilotas al buit,...Casillas fins i tot em va fer pena. La cara de Mourinho ho va compensar. Aquest tio enfonsarà encara més el Madrid.

26 comentaris:

Sombrero de copa ha dit...

Benvolgut Criteri, sempre, des que freqüento aquest blog, m'ha semblat que no ere'ts molt eixerit. El temps, de mica en mica m'ha fet palès que no solsment no ere'ts eixerit sinò que fregues -com dir-ho-? bé..., doncs això. Goita que dir les collonades que dius del peix i no sé quines coses més... Ara només ens que3da veure quines bestiesses escriurás a la segona part del present post. Fes-me cas i escriu crònique de patates fregides i belleses nòrdiques. Altre cosa, no saps.

U.Q.F. ha dit...

Criteri, hi ha un fons de decepció darrera d'aquests titulars, o m'ho sembla a mi?

Jordi Marron ha dit...

No puc dir gaire res, amic Criteri, estic de dol, ja ho saps..

Tot i que el noi de la bicicleta -com vosaltres dieu- ha salvat els mobles, el panorama no em sembla gaire engrescador..

Més enllà de la conjuntura catalana, una Europa homogèniament de dretes potser ens treu de la crisi, però portarà conseqüències.. Quan es van assentar les bases que han propiciat el despropòsit macroeconòmic actual, hi havia al món la meitat de la dreta que tenim avui..

En fi, felicitats als vencedors i glòria als vençuts!!

P.S. respecte PxC, hagués sacrificat tots els escons dels meus perquè no sortís..

Maspons ha dit...

Bufa, que malament m'explico. O que malament m'enteneu. Indibil sembla seguir el discurs oficial i dels mitjans. Disculpat. Això que s'ha d'acabar el peix el cove ho diu tothom! Què t'estranya? Dubto que Màs però canvïi d'estratègia. A més es impossible: seria la fi de l'estat espanyol.
Moment agredolç, però prima la decepció sí. Tampoc és massa estrany, Damien, ja que després d'un milió de persones
al carrer no esperava que sortís un parlament tan regionalista un altra vegada.

Sombrero de copa ha dit...

No Criteri, no t'expliques malament... es que no es pot esser més equivocat. Nomès que quant t'escalfen, et fas el "boig" i aqui no ha passat res. Sigues fen't cròniques com diu l'Indíbil.

Sombrero de copa ha dit...

Yo creo que, bien mirado, Covergencia é lo mejó. Son mushos años de incuria y deproposito. Hay que dar un cante pero ya, que lo oigan hasta los sordos de Buenos Aires.

Nap dret ha dit...

Abans d'ahir, CiU; ahir, Barça... Estic saturat de joia i benestar.

Maspons ha dit...

Jordi. No sé si cal que t'aclareixi deus coses, per si no estàprou clar.
L'Herrera és l'única veu al parlament que es creu això de l'ecologia, i en moments del debat de TV3 era el "meu" candidat.
Segon: No suposaràs pas que sigui jo defensor del sistema productiu-econòmic de les dretes europees pas.(de les esquerres està clar perquè aquests a més a més no tenen el meu sistema de valors morals tradicionals).

Marieta, si res no em faig és l'orni.Si et refereixes que algú em diu ximple i no li censuro és perquè amb el dret de comentar incloc el dret a desqualificar-me. Fins i tot m'interessa saber-ho.
Senyor nap, hauríeu de ser Senyor Col. Penjo titular del partit més gran del Barça a l'entrada.

Nap dret ha dit...

Tens raò a la frase final de l'afegitó del teu post. Fins i tot crec i, ho dic sempre en privat, que el Mou en realitat es un infiltrat del Barça, amb la missió de finiquitar el Madrit des de dins.

Jordi Marron ha dit...

Criteri, això de que per moments l'Herrera fos el teu candidat, m'ha emocionat quasi tant com els gols d'ahir..
Per la moral de les esquerres no pateixis, que això no hauria de fer moure el món..
Només tinc un dubte, si la dreta i l'esquerra no ens poden fer sortir de la crisi, qui ens treurà??

Maspons ha dit...

Jordi, a més tinc una neboda -jove promesa, però potser massa bona persona per política- que està de regidora a Mollet i era candidata al parlament!

Fer les clavegueres p.e. correctament és de dretes o d'esquerres? Igual al regir un país.
El full de ruta per sortir d l'atzucac lexplico a l'enllaç de la barra: "Solucions a la crisi"
És més que això, ÉS L'ÚNICA SORTIDA POSSIBLE PER A UN FUTUR SOSTENIBLE I PASSADOR -no n'hi ha d'altre, la festa s'ha acabat per sempre.
No s'aplicarà, no sé si perqué són ximples o perquè saltaria qui l'apliqués.
Faves comptades.

Nap ben dret ha dit...

Au va Criteri, sisplau... qué creus que fariem amb un país envadit, transformat per les bicis. Fábriques de cotxes tancades... indùstria auxiliar a pendre pel sac, contribucions a l'Estat irrisories... escoltem noi, tú ets boig o qué? vols que tornem anar amb tilburi, carro, o cavall. Vols que tornem a l'Edat Mitjana? Uff Criteri, no has madurat noi. Ho sento perque t'estimo... però ja no sap el que dius. Saludus

Nap ben dret ha dit...

Volia dir "envaït". A mi també s'em en va l'olla.

Maspons ha dit...

Nap, suposo que per parlar així has llegit més que jo, i que els experts, del tema. Ho dubto molt però, ja que la vida al planeta es va degradant. És un fet incontrovertible.

A veure si s'entén: Personalment no m'agrada i trobo suicida la vida envaïda pels cotxes i la bogeria consumista. Però la qüestió no és que agradi o no, la qüestió és que aviat NO SERÀ POSSIBLE per manca de recursos.
No trobo ni a tu ni a la societat civil intel.lectualment responsable -una mica potser sí- de recolzar la manca d'austeritat vital, estem bombardejats de missatges ecocides.

Maspons ha dit...

S'et torna el cariñu:)

U.Q.F. ha dit...

Subscric al cent per cent l'apunt sobre el Barça-Madrid.
No fou tant el resultat com l'exhibició de joc, d'aquella forma de jugar. Jo no ho havia vist mai. Hi havia fases del partit en què no m'ho podeia ni creure.
Salut.

Nap ben dret ha dit...

Benvolgut Criteri jo no sé si he llegit més o menys que tú. Ara bé, tal com diu el meu nom, segur que he cardat més que Sagunto, la fava al cul os apunto. Dit això i havent rigut una mica -per allò de la distensió-, passo a dir-te que el que més em distreu de tú es la teva manca, paradoxalment, de criteri. Ja sé que això es un blog i no una classe magistral, però dir-se El Criteri i dir una obvietat com aquesta, "que la vida al planeta es va degradant. És un fet incontrovertible", em venen ganes de riure, riure i riure... comprens? És com si em diguessis que has descobert que el nostra cos es fa vell i que et passa pel cap i et sembla que un dia ens morirem, com quan vas descobrir que els Reis Mgs eren els pares. Quina parida, nano! Elemental, querido Watson! diria en Sherlock... Però dintre de quans milions d'anys? On serem col.lega? I això et preocupa?... és que no t'aclares tu mateix. Ets un ens farcit de contradiccions. Ets un cristià tocat pel dubte. Ja va bé que sigui així, però no val per a les questions terrenals. A la Terra, avui ho escriu el Noctas, hem de pensar d'un altre manera. Hem de fer la vida a tothom, senzilla i còmoda a meitat de camí entre els principis i l'hedonisme. L'ecologia?... un bluff de vividors subvencionats? Ets tú Criteri un d'aquests paios que han fet d'un món idílic un "modus vivendi". Doncs si no és així, comença a pensar en uns altres termes que facin la vida intel.ligilble i el món habitable i més feliç... això sí... amb principis!! talment com tú i jo volem.

Anònim ha dit...

¡Cómo me jode la manita que nos dio CiU! Buuuuu.

Jaume ha dit...

"EL MILIÓ DE PERSONES AL CARRER ES TRADUEIX EN 4 INDEPENDENTISTES ELECTES
I deixem-nos de presumpcions sobre si a un o altre partit també n'hi han."

Això és el que voldrien ells. La cosa és que l'independentisme es normalitza. Ja no és cosa de peluts, sinó també de gent de missa que vota CiU

Evocacions ha dit...

Al partit quasi m'avorreixo i a les eleccions, en canvi, vaig xalar. L'endemà, La Vanguardia deia "Nebreda" i és que va treure uns resultats de risa com ERC.

Maspons ha dit...

Jaume, el gran dilema és : quants indep. hi ha entre els votants de CIU.El fet incontorvertible és que ni es defineix com a partit indep. ni TAMPOC ELS HI HE SENTIT CAP PROCLAMA INDEP. Particularment n'hi ha 4 que se n'han declarat. Espero que el teu optimisme , raonable en aquest cas, s'acompleixi. Però són tan lents i cagadubtes...

Nap, em lo que dius em confirmes que no has llegit res ni en tens la mínima idea de com funciona la vida al planeta. No et culpo, però al menys calla i escolta als que en saben més. En realitat només faria falta està al tanto de les notícies.
Milions d'anys dius...,el compte enrera ja ha començat, i serà curt, si no es fa res, i com demostra la gent no n'hi ha ganes.
Els presupostos de les corporacions per enganyar a la gent diuen que són 20 vegades superiors als defensors d'un planeta habitable.

Espera, nano, que pugi la benzina, yamimmo, per a no baixar. Manifesto que crec que riuré bastant, primer perquè no la sabem fer servir i després perquè es veurà qui tenia raó. I ho dic conscient que molts maleiran les tecles del meu ordinador. Ja sabem que la veritat -i qui la diu- "és aborrecible". És agraiment allò que hauria de rebre:)
Nap i ecòfobs: a més a més crec que haurieu de veure que això que defenseu, aquest tirar de veta s'acaba. I que durarà ben poc: poc més d'un segle.
I gràcies per expresar la teva opinió.

Maspons ha dit...

Evo, això de Nebrera sembla un acudit del Nebreda, sí. Home, el seu projecte regenerador estava condemnat, però la veig honesta, tot i que amb el video em va desconcertar.
UQF, tu que en saps més, com pot dir que es va avorrir? :)

Vinga, destapat, digues que estàs content per l'Herrera. Erro?
No cal si no toca :))

U.Q.F. ha dit...

Home, haver-se "avorrit" es pot entendre en el sentit que tots esperàvem un Madrid més competitiu, capaç d'oferir un diàleg futbolístic interessant, quan a l'hora de la veritat només hi va haver un monòleg... això sí, futbolísticament brillant.
En tot cas, l'Evo ho sap millor que jo. ;)

Tinc curiositat per veure com va la propera jornada, com afecta tan a Barça com a Madrid el que va passar dilluns.

Referent a la pregunta pels resultats de l'Herrera, no sé si la pregunta va per a mi o per l'Evo.
Sóc bastant eco-flower, amb ramalassos hippyoides, i no em desagrada que ICV no s'hagi descalabrat. De fet, no em desagrada cap resultat electoral, perquè és el legítim reflex del que la gent vol i pensa. És molt penós allò que molts diuen, que "l'electorat és ignorant".
Les coses no són perquè sí, no?
Salut!

Jaume ha dit...

Criti, et poso un exemple real d'una votant de CiU:
- ¿Què votaries en un referèndum per la independència, Sí, No o t'abstindries? (no em refereixo a una consulta, eh, sinó a un un referèndum vinculant)
- No ens la donaran.
- Aquesta resposta no està prevista. ¿Sí, no, o t'abstindries?
- Sí, és clar, però no ens la donaran.

Posa-li que un 75% dels votants de CiU són així. Ni s'ho creuen ni mouran un dit, però HO VOLDRIEN. I això és l'important. Ja ens mobilitzarem nosaltres per ells

Maspons ha dit...

Sí, Dami. Comentari tonto el meu i gràcies per l'aclariment.
Crec que tu i l'Evo aneu més o menys del mateix pal:) ICV, si no tingués la llosa del comunisme -o l'antorxa encara amb un cul de flama-, i aquesta progressitis de manual, no és un vot menyspreable. Ara, no m'imagino un hippy llegint Marx, ni a una cadena de muntatge soviètica -ni occidental-

Jaume, com coneixes els catalans. És exactament com ho dius. Lo que emprenya és que siguem "nosaltres" els que hagim de mobilitzar. No ho hauria de fer CIU. Ho fara d'aquí a 20 anys, quan la cosa potser ja no calgui? Apretem-los,mobilitzem-nos doncs per a que mobilitzin el país.

Anònim ha dit...

Linκ exchange іs nothіng elѕe exсept it іs just рlaсing thе otheг peгsοn's webpage link on your page at appropriate place and other person will also do similar in support of you.

Also visit my weblog - payday loans