9 de setembre del 2011

4 preguntes pèrfides i trailer important sine die però no massa lluny.

Se m'acumulen les coses. A qui esperi les cròniques del viatge vacacional haurà d'esperar una mica més.

Trailer important

I és que  estic vivint una experiència kafkiana, que o no entenc o se m'insulta la intel.ligència i que ja sabeu que és una cosa que no suporto. N'hauré de parlar quí, És de caire, econòmic, legal i d'ordre públic.

Preguntes pèrfides

1 Parlant de masses juvenils: es pot creure que si les turbes dels barris de  Londres haguessin estat educades en la fe i les pràctiques religioses actuarien així?

2 Parlant del Madrid.  -el dit del Mou- Igual com dic a dic b. És correcte que a Catalunya no s'expliqui la versió merengue dels fets, ni la provocació o befes que diuen van patir els blancs?

3 Si hi ha una cosa que em provoquen basques intel.lectuals i físiques són aquests bracós, colls, cames, etc supertatuats. M'agradaria conèixer les motivacions reals profundes. Se m'acut ara que podria ser una manifestació d'autoodi, tal com les perforacions, etc.

4 L'altre dia ho pensava a l'envelat: El veurem algun dia concorregut pels molletans negres, moros, xinesos, etc, en alegre companyonia? Quan hom parla d'integració suposo que també és això, que és això. El fet és que no n'hi havia ni un. Agradaria als autòctons?
 
Insults a la intel.ligència. Per a una antologia de l'estupidesa

- Mentre feien la final de la Supercopa, Barça TV emetia un partit del Barça de l'any de la picor, sic. No comments.
                                           -----------..............------------

Gaudeixo trobant les preguntes, espero que també gaudiu  o us enrabieu -només són preguntes, nois-  al  llegir-les i reflexionar tots si en contesteu algunes. Com es va contestar la de l'erotisme inter-antropo-faúnic :)

6 comentaris:

Evocacions ha dit...

Només la pregunta 4. Només una mica. Els envelats que recordo ja quasi no existeixen. L'últim on vaig ser-hi va ser a Martinet quan tenia 20 anyets. Quin goig. Pregunta resposata: si o queden quasi envelats, difícilment aniran molletans. Alguns dia, però, existiran molletans, molts, amb les característiques que dius, però serà un altre Mollet.

Maspons ha dit...

Envelat, però res de llotges, no et pensis.
Més que un altre Mollet jo ho enfocaria dient que anem cap a l'existència de bastants Mollets diferents -de fet ja hi són. Gràcies a Déu no hi seré per veure-ho. Massa ja que he vist, en tots els aspectes i per tot el país.

Noctas ha dit...

Els tatoos en la meva solteria em posaven catxondo. Els tatoos en una noia queden bé quan te la folles. Quan l'endinyes pel darrera per exemple i veus aquell tatoo situat a la cintura...hi ha morbo company en els tatoos:)

Maspons ha dit...

Dues excepcions tolerables als tatus: si són minúsculs i potser sí...si els porten dones que no són la teva.

Herrgoldmundo ha dit...

"i potser sí...si els porten dones que no són la teva."

¡Menudo bribón estás hecho!, jajajaja... :))

Maspons ha dit...

of use and to tire
ojo que jo en paso :))