8 d’agost de 2011

Guarreridas, Part 2. Sostres sincrònic.

Les dues preguntes d'avui són consequència òbvia de les de l'anterior post i com que estic bastant desconectat de la bogeria de la blogueria  -bogeria molt sana però- se m'acut deixar-les, mentre m'adapto a la cosa després de tornar del reducte de natura prístina i solitària mar enllà. Preguntes que no sé si entraran en la categoria de "fechoría intelectual" que m'atribuïen a Ca l'Apañò -o sera Casa :)


1.- Es considera violació, delicte o falta el forçament sexual d'un irracional? No? doncs hi ha una Associació per la dignitat dels primats i al Floquet de Neu no s'el va dissecar per la seva dignitat, cosa que no sembla menys indigna que si l'hagués violat un cuidador.

2.- M'he adonat que les preguntes de l'anterior post eren doblement pèrfides. Tots els contestants -que m'han fet passar una bona estona, gràcies- no han dubtat, implícitament, que serien capaços d'assolir una excitació amb partenaires tan curiosos :))

Sostres contesta

Preguntava jo fa poc si era més puta la que cobra per cardar o ho fa per afició. El Sostres ho ha respost. No en un, en dos posts. Quedi clar, avui ho dic només per si algú vol saber la seva opinió del tema.

12 comentaris:

Sombrero de copa ha dit...

Hi ha qui torna de les vacances més sona't que quan s'en va anar...

Encara et queden ganes de tirar-te una altra cabra?.

Recony!... si que tens ganes de "cardar".

Herrgoldmundo ha dit...

¡Una cabra!
¡Por Dios, Criteri, vuelve en ti!
Tú has visto a Josep Maria Pou en su edulcorada y talantera obra de teatro ("La cabra") donde defendía la zoofilia ¿eh bribón? :)
Aysssss...

Maspons ha dit...

Bufa! Un que si una formiga, l'altre un isòpode, l'altra que l'Apañó i ara us estranyeu per una -puta- cabra! L'anònim no ha entès res.
És obvi que hi ha bèsties que produeixen més repelús que d'altres, per exemple una gossa.

Ahi està Apañó! Diana! Els Pou vivien a QUATRE CASES DE LA MEVA, a Mollet! Serà per això?

I si en mig de la voràgine sexual i pèrdua del tabú del sexe que impera, hi ha qui s'escandalitza per aquest senzill joc és un hipòcrita o un idiota.

Sombrero de copa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sombrero de copa ha dit...

Home, això ho vas escriure tu al comentari anterior: "Jo, forçat, diria que triaria una cabreta, verge a poder ser :)".

Tu, Criteri mai saps que t'empatolles.

Sombrero de copa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sombrero de copa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sombrero de copa ha dit...

Sin dudarlo, Criteri, la más puta es la que se casa para obtener beneficio de esa unión. La única frase brillante de Marx, Karl Marx, fue: "El matrimonio es una prostitución a largo plazo..." frase premonitoria que hemos padecido y hecho patente, gracias a los "progres" y las "nazi-feministas" que se han apoderado de los resortes jurídico-legislativos del Estado y que han facilitando, en esos últimos años, los aluviones de sentencias de divorcio o de separación en que el varón, invariablemente, ha debido apechugar con sustanciosas indemnizaciones o pensiones pagadas a su "ex", simplemente por haberle prestado el "chumino" para su solaz.

Herrgoldmundo ha dit...

Jajajaja, ¡jodío anónimo, qué agudo!

Sombrero de copa ha dit...

Sí, sí, tú ríete, ríete, Apañó y algún día ya me dirás a cuánto te sale el kilo de Sra.

Herrgoldmundo ha dit...

Quita, quita, Anónimo, solo de pensarlo me pongo malo.
Con mi señora hago como en mi actividad profesional: mostrarme humilde y sumiso, que a los soberbios no los tragan en las Españas, jajajajaja...
Hoy día la ruina te la puede ocasionar un divorcio (glups) o el envidioso de turno que te acecha intentando encontrar algún "tic" de prepotencia o soberbia (véase lo qué le pasó aa Aznar)
Aquí podemos arruinar toda una nación con sonrisa talantera, que no pasa nada, pero jamás, jamás de los jamases, debemos ponernos chulos colocando los pies sobre una mesa de un rancho tejano.

Maspons ha dit...

En una esgarrapada -estic desconectat- escric per agrair els saborosos comentaris i només matisar que lo de Marx avui dia encara és més absurd ja que la dona ja no depèn del marit; avui ja és autosuficient.