25 de juliol del 2011

Per vacances, va de sexe

 Preguntetes

Abans de marxar, us deixo unes fresques (?) propostes pèrfides.

1- Si fossis forçat sense remissió a tenir una relació zoofílica, quin animal triaries?

2- Igualment, si essent heterosexual, et fessin triar entre empènyer un barbat home o una linda cabreta. (o, si gai, a una dona)

3- Pregunta-dubte personal

Seguint el fil de la darrera. M'han regalat un massatge a mi i la dona. Diu que l'imparteixen mans masculines, i a mi això em fa...no ho sé, una mica de repelús. Necessito saber si s'ha de ser molt rar per a rebutjar que un mascle et possi les mans a sobre. Algú em pot dir que opina?

Potser apart de pèrfides són heavies qüestions, per tant, menys els valents, que algun n'hi ha que em llegeix;), accepto que passeu de respondre-les. Però són vacances d'estiu, home, animeu-vos! Tothom sap que és un dels jocs -entremeliat- d'en Criteri.

Aquestes preguntes podeu probar de plantejar-les en alguna reunió avorrida-desinhibida. Tot i que amb la banalització del sexe imperant, no crec que calgui molta desinhibició ni s'esquinci res. Ja em direu, si de cas.

És possible que la propera sigui ja una part de la crònica de les meves andances a...

Ara sí, bones vacances!

10 comentaris:

Herrgoldmundo ha dit...

Joder, Criteri, más que pérfidas son preguntas repulsivas. :)

1- Con una hormiga. De Hecho, conozco alguno que asegura que da gustirrinín si te la pones a corretear por el glande. E, insisto, sólo lo haría forzado a punta de pistola.

2- En esta no encuentro escapatoria, pues tan repulsivo me parece mantener relaciones con tío que con una cabra. Aquí, además de a punta de pistola, deberían torturarme ferozmente para obligarme a una de las dos perversiones.

3- Ni de coña me hace un masaje un tío. :))

Felices vacaciones, bribón.

Noctas ha dit...

Em nego a contestar:) ens poses en situacions certament complicades,, Tu em demanes quin animal em follaria?:) deu meu senyor. I què sé jo? Aquell que tingués la vagina més gran i menys peluda! Per deu criteri, després no diguis que no em mullo.

Un home o un animal? Cap dels dos. Triaria una extraterrestre com la Kim basinger d'aquella peli, on ella era una marciana:)

Si el massatge és terapèutic, què més dóna que te'l faci un home? Ara bé, si me'l fan i pago,que sigui una dona, jove a poder ser i que no faci fàstics al final feliz! Auuuuu ja m'he mullat, no tant, però! Bones vacances animal!

Bonnie & Clyde ha dit...

La por excesiva al contacte amb un mascle és vista per molts experts com a una por a descobrir una autèntica sexualitat reprimida. Aquí ho deixo

Maspons ha dit...

Estic cansat de voltar en aquest primer dia de viatge, connexions d'vions etc, i no porto ordinador,per tant prefereixo recomentar si cal més endavant, i també espero comprengueu que aquests dies vulgui desconectar de la quotidianitat anual i dels galifardeus que em llegiu;)

Mentrestant els que heu escrit i els que annéssiu llegint podeu CONTINUAR EL DESBARRE que he iniciat i que tant agraeixo que hagiu acceptat. En especial Apañó li podria avançar la resposta als Bonnis: ens ha pressuposat marietes reprimides:)

Saluts companys, des de bastant lluny.

Anònim ha dit...

Això de la zoofília em sembla ben depravat, però per tornar-te-la et diré que em follaria un isòpode. Apa!

Quant al massatge, gaudeix-lo, no siguis figaflor i no et reprimeixis. Segur que et sorprendràs gratament i passaràs millors vacances.

bona agost!!

Jeroni ha dit...

Com a animal triaria l'Apañó, i com a condició que pogués triar pel davant o pel darrere, i naturalment jo triaria pel darrere. A vida o mnort, naturalment, no li vull cap mal i suposo que ho entendrà.

Maspons ha dit...

Res, aprofito un moment, que avui tenim una ruta bastant llarga i m'espera la copilot, i em porta apretadíssim, per dir-vos que com diuen més avall esteu tots "sembrats" , i ja us recomentaré alguna cosa més endavant.
Isòpode? Potes regulars? On estic hi ha molt cefalòpode:) Bye

Herrgoldmundo ha dit...

JordiTom,

Pues aquí, con la confiaza y relajo que proporciona Can Criteri, te he de decir que todavía no sé que me resultaría más repulsivo: si el ser mancillado por la retaguardia o tener que introducir a mi "queridín" en un vulgar y sucio ano masculino ¡puaj!

De verdad que yo no lo tendría tan claro como tú, oyesssss...

Sombrero de copa ha dit...

Avui parlen'n de tu a Cal Apañó.

Maspons ha dit...

Només vull reiterar les gràcies i felicitacions per totes les agudes contestes i dir-vos que jo no seré menys ni m'amagaré. Jo, forçat, diria que triaria una cabreta, verge a poder ser :)