29 de març del 2011

Tres noves teories peregrines, bastant

1  La quantitat de sexe en una pel.lícula és proporcional a la petardesa de la mateixa.
Desafio a qui d'entre les seves deu pel.lícules preferides en trobi una de pit i cuixa en abundància o que en alguna d'aquestes hi hagi fruit massa...cinèfilament, s'entén. O encara més, quantes de les vostres preferides no eren aptes per a tots els publics.
És una bona norma orientativa. El sexe és un ganxo que ja funciona menys, cosa que no saben a TV3, que sembla que  si no "ensenyen"  no estan satisfets ni confiats en l'èxit. Vegeu Ermessenda.

2 La lluita obsessiva dels governs contra el tabac és perquè la nicotina és una substància que promou les connexions neuronals -o així- i per tant el pensament i la crítica. Tot el contrari que la marihuana, "estupafaent" que deixa estupefacte. I no en diuen ni piu!  Les botelles de vins i licors tampoc no porten cap avis catastrofista. Suposo que són indústries massa importants per a l'economia.

Aquesta teoria és rebuscada, però...

3 El canvi d'hora a la primavera i l'hivern es fa exclusivament per a que hi hagi més consum elèctric. Mesura forçada per les elèctriques?

13 comentaris:

Evocacions ha dit...

Sí, la veritat és que em molesta fins i tot el sexe en una pel.lícula perquè sovint només és per omplir minuts i enganxar adolescents. De totes maneres, Ermessenda, què és?
Lo del tabac, com a ex-fumador, no m'ho sembla. Sí és cert que els fumadors de marihuana acaben per avorrir si són habituals. El canvi d'hora és una pèrdua de temps i una falta de respecte pel temps. El temps és inexorable i és una falta de modèstia mostrar que el dominem. En un món en què només importa l'economia, la teoria té interès.

eufemio ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Noctas ha dit...

La idea del tabac és pistonuda...completament d'acord., el tabac fomenta la col.locació del bon adjectiu i als controladors cibernètics no els interessa la bellesa estètica ni en general la bellesa de la lliure opinió.,.saludus

Francesc Puigcarbó ha dit...

Hi ha algunes bones pel·lícules AMB SEXE INCORPORAT.

Mata més l'estupidessa que el tabac

Y si, amb el canvi d'hora es consumeix un 2% més de corrent, hi ha estudis seriosos que ho demostren.-

Bona nit.

Sombrero de copa ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Maspons ha dit...

Evo, Encara estàs més peix que jo televisivament:) Ermessenda és una sèrie -medieval- de TV3 de dos capítols que acaba de passar. Ha estat la dona més influent de Catalunya, després de la Rahola:)))
Qui volia veure en família aquesta sèrie divulgativa havien de visionar amb fills i sogra, pits, polvos i pubis depilats. Avanço una teoria peregrina: moltes de les produccions dels faranduleros -i polítics- són fruit del consum de coca.

L'estupidesa acabarà amb el món Puigcarbó i gracies per l'informació del 2 pc. Casualment ahir volia felicitar-te pel post sardanes -tenia feina- i ho faig ara.

"bellesa de la lliure opinió" Olè Noctas.

(L'Eufemio no ha vist que s'ha acabat el bròquil. Un temps vaig tolerar que això fos un camp de batalla públic de gallitos i gallers :), fins i jo rebé picades. (Margarito, DIGUE'NS, confirman's el perquè de l'odi eufemiano)

Herrgoldmundo ha dit...

¡Tengo una Criteri!
Una de mis películas favoritas, y que recomiendo fervientemente, muestra bellos desnudos y algunas escenas tórridas: "Los señores del acero".
Y una de las mejores series de TV de todos los tiempos, "Espartacus, sangre y arena", también "abusa" de la exhibición de "pits i cuixes".
También desconocía qué era Ermessenda. :)
Totalmente en desacuerdo con lo del tabaco.

Noctas ha dit...

Los señores del acero? esta peli es cojonuda, es muy buena y esa actriz cuyo nombre no recuerdo es divina de la muerte...esa carne pàlida:) ohhhhh!

eufemio ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Maspons ha dit...

Ha costat he? He llegit que Señores del acero és una peli fins i tot depravada. Bé, no ho sé, potser caldria aclarir també si Tarantino és gran cinema. O Torrente:) encara que riguem. O 9 semanas i media. A mi deixeu-me Wilder, i compañia.

És clar, hi ha excepcions,a aquesta teoria, però costa trobar-les.

L'Apañó ens hauria d'explicar llavors per què creu que la persecució al tabac és infinitament més intensa que a les altres drogues.

eufemio ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anakin ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
eufemio ha dit...

Et vinc a donar feina, noi. Ja que no vols admetre les meves veritats -com a sants temples- almenys molesta't a obrir el calaix, treure la tisora, i zap-zap-zap-zap-zap-zap-zap-zap.

Criteri "El Censor" Ja se't veu, ja, que ets una mica franquista. Deu ser de tanta llepamenta amb l'Espanyol.