28 d’abril del 2010

Pregunta inèdita entorn la sobirania


Si jo anés a viure al País Basc p.e. tinc clar que no m'immiscuiria en la polèmica nacionalista, encara que viure en un entorn euscarparlant em resultés més incòmode.O potser diria: no m'en surto amb la llengua doncs foto el camp. O sia, no em sentiria autoritzat moralment a intervenir en un lloc i assumpte que no és el meu. Però, ai las, la cosa es complicaria  si -com els fills de l'immigració castellanoparlant a Catalunya- jo, fill de no vascos, hagués nascut i criat allà, o sia fill de la terra basca però de pares no bascos. Em pregunto si potser també faria jo com el gruix de fills d'immigrats castellanoparlants a Catalunya que s'oposen i entorpeixen la sobirania de Catalunya -al costat dels botiflers i cagadubtes? Estic convençut que tots els apanyols, tot i que la sang dels pares pesi, també són i actuen! en certa manera com a catalans i fins i tot estimeu el país, tot i voler-lo castellà. Observeu que en aquest escrit intento fer-me càrrec, comprendre la postura de vosaltres, espanyolistes  de "dretes i esquerres"- * Espero que l'esforç sigui recíproc -tinc escrites les raons per les que jo no podia ser altra cosa que catalanista. No podeu ser tampoc  altra cosa que espanyolistes?

O sia,  la pregunta  -i allunyem-la geogràficament, sisplau: Té dret moral un Ahmalid-Mahled,emigrant o  fill d'emigrants  de primera generació, a decidir, o a oposar-se a la sobirania del Quebec?


La pregunta no és pèrfida però com que alguns li trobaran i és bona la poso al tag. I si hom  troba que és retòrica, al menys que la reflexioni.

* De moment continuo escrivint i mantenint també entre cometes "crisi", cometes cada vegada més 
esclarissades.

61 comentaris:

unalunarara ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Brian ha dit...

Criteri,

Es d'agrair que intentis "fer-me càrrec, comprendre la postura de vosaltres, espanyolistes", però em sap greu dir-te que no te'n surts ni de lluny.

No parlo per mi, que soc català pels quatre costats fins on arriba la memòria històrica de la meva família (i tant m'he fa si em consideres espanyolista com si no) però hauries de entendre que tots els nascuts a Catalunya son tant catalans, i tenen els mateixos drets, que tu.

Aquests drets estan a la Constitució i a l'Estatut (a més a més de a la Declaració Universal dels Drets Humans de l'ONU). I si algun dia es fa un referèndum d'autodeterminació de veritat (no de simulacre) el vot d'aquest catalans valdrà tant com el teu. Si no entens aquestes coses, amic, tens un greu problema.

Check to check ha dit...

"Si no entens aquestes coses, amic, tens un greu problema". Tant com el tens tú, amic Brian si no tens en consideraciò altres parametres, no escrits, que fa servir el Sr. Criteri. Em sembla Brian que ets molt llest tú... ja et trovarè les puces quan tingui un moment i veur'em qui te el problema... ¡set ciencies!

joaquim pibernat ha dit...

Unalunarara,
pone usted de ejemplo un país con un estado federal modélico y con una tradición democrática a ultranza, que nada tiene que ver con la realidad catalano-española, basada en el derecho de conquista y nada equilibrada fiscalmente. Pero claro está, contesta usted la cuestión que plantea Criteri, con suma maestría, como le corresponde: ni es usted un indocumentado y tampoco reside irregularmente en la confederación helvética, donde usted paga impuestos de una forma inteligente y proporcionada. Por lo tanto, le corresponde votar como ciudadano suizo de pleno derecho, aunque su apellido sea de origen español.

Otra cosa muy distinta es que indocumentados sin papeles que malviven al amparo de nuestro estado de bienestar, simplemente por estar censados de cualquier manera, aunque no tengan trabajo ni sean propietarios, se les conceda voz y voto en los destinos de la nación catalana.

Efrem ha dit...

No em toca respondre però diré la meva...

Crec que és qüestió de sentiments, quan hom estima, per més mal que li faci l'amat, seguirà volent-lo al costat.

Efrem ha dit...

Per cert, veig que tens anònims... Hi ha maneres de saber qui són, porta temps i feina, però crec ho podries fer (no em preguntis com) si un dia et mengés la curiositat.

unalunarara ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Donde teneis la oficina de emisión de "personas gratas", afectas a vuestro régimen. Se supone que tales oficinas estarán límpias de detritus sociales, netas de quinquis capitalistas y escritores con arte, con tronio como dice la Clídice. Eso sí, a los ciudadanos suizos les va la manteca y la nata en cantidad, este producto es necesario para engrasar los típicos mojones de chocolate que se sirven bien tiesos allá por los esfínteres del pueblo inculto, llano, no enterado de las melífluas connotaciones unalunaraistas y pinbernalistas en su suma creación del "positivismo relativista".

Un suizo dando clase de evasión de impuestos morales, éticos y económicos. "pobret".

Fdo: Mondo lirondo.

joaquim pibernat ha dit...

Unalunarara,
no sabe usted la risa que me hizo leer sobre los parásitos del estado de bienestar... ¡Nunca mejor dicho! En tiempos mejores, uno trabajaba seis días a la semana durante toda una vida para asegurarse el retiro y el seguro social. Ahora, cualquier extranjero sin papeles se planta en un centro de asistencia primaria.

Y luego no salen las cuentas, claro está.

Alipori ha dit...

Efrem, no hi han anònims. Sempre es el mateix malalt mental que tots coneixem i des que la lunarara ha tornat per dir la seva, s'ha acaba't d'embogir. Sen't una autèntica malaltissa obsessió per aquest escriptor. Abans ja va provocar un merder a U.Q.V. qui a difèrencia del Sr. Criteri, va censurar la lunarara i d'altres opinadors, de la manera més rastrera que va poguer, prenen't injustament partit -en un atac de gelosía- per aquest ítem que en aquella época es feia dir Jose i que ara apart de tots el nicks ja coneguts, usurpa de vegades, el nom del Sr. Pibernat. Oferies Efrem, la posibilitat d'esbrinar qui s'amaga rera dels anònims, però això no serveix per res... Qué en treus de saber que rera el nick Anònim hi hagi un senyor que es digui Francesc Pérez Recoder? Pel cas es el mateix. Fará i escriurà el que vulgui. Malauradament t'ho has d'acabar empassant-ho, o possar censura previa i aquest, per a mi, no es el camí. En cas de patir un "troll" s'ha de procedir no fen't-li cap mena de cas. Fins que es cansi. Encara que amb el que ens ocupa, ho veig molt dificil perque es un autèntic paranoic. En tot cas la paraula l'acabrà tenin, el Sr. Criteri que suposadamnet el coneix, i el deu poguer "domar". Lo de les mamades, etc. ja passa de "castaño obscuro", crec.

unalunarara ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Outsider friar ha dit...

Ajajà, Criteri, tornem a la pregunta de sempre, aquella que volem evitar...Ara has hagut de recórrer al "dret moral" i al Quebec...Em penso que ja la vaig plantejar fa temps en algun comentari: els catalans poden tenir dret a decidir el que sigui, però què és ésser català? Legalment no és més que tenir nacionalitat espanyola i estar censat a Catalunya (i encara hi ha qui creu que la primera condició sobra...).
Mira, jo per disciplina de partit, hauria de dir que tots iguals i tots a gaudir de toti a decidir tot, però sincerament crec que calen lleis, però lleis de debò, no de las de "obedézcase, pero no se cumpla". No sé, em costa ésser objectiu i just en aquest tema, potser perquè estic ja fart de tan progre tolerant i tanta doble moral, o potser estic una mica rebotat perque no fa gaires dies em vaig haver d'enfrontar a dos desfavorits romanesos que estaven tractant a l'assistenta social i a les sofertes voluntàries de Caritas de "males putes" (literalment!) simplement perquè no els hi havien donat tot el que ells volien...

Criteri ha dit...

Luna, Luna, estem parlant d'un referendum sobiranista, no de mesquites puntuals.

Brian i Outsider, qui parla aquí de qui és català ? (ara, si voleu podeu llegir el post: Proposo dos catalanòmetres. Qui parla de validesa legal de vots? Parlo de validesa moral per decidir el futur d'un país on acabes d'arribar. Brian plantejo el meu dubta i tu intepretes. Tu vens de la noblesa i em sembla que ets dels catalans tipus Bibis i Merceditass Milà:) Un altra gran tabú Outsider: les comarques amb menys Z als cognoms voten més catalanista.Em sembla que no has estat fi avui Brian i Out cel.lebro que dubtis..
Gracies Check pel suport, i Luna i Pibernat per les mesurades cròniques i suisses i els matisos.

Efrem collons, també m'has llegit diagonalment, lo que vinc a preguntar si tu et creuries amb dret moral per votar la independència d'Eslovènia tot just arribat allà.

Em sembla que en el post queden clares les meves dubtes si vivís a Euzkadi i hagués de votar, però molts us heu permès la llibertat d'interpretar-me,doncs aprofito per dir que penso que no m'immiscuiria, al menys fins a parlar basc. Tanmateix algú ha interpretat espanyolista com un "desdoro" quan és una constatació neutral: espanyolista és qui vol dependre d'Espanya -deixem lo de perico-.
Posats a ser incorrectes: marico-mamades no anònim, sisplau.

Amb tant rotllo a raig espero no haver fotut la pota per imprecís. Res d'interpretar perquè us equivocareu.

Maspons ha dit...

Per cert Luna, ja saps que no llegeixo gaire novel.la, però sembla evident que si t'interessa una miiica el que jo escric potser que et llegeixi "lo teu ", que probablement també hi conectaria un poquet. (Pel que fa a llibreries misterioses segur :)

Si és que ets qui diuen que pots ser, oju.

Alipori ha dit...

No Criteri, la luna no es qui diuen que és. Oi que m'entens?. No és el de les gasoses. Això es una palla mental que es va fer U.Q.V. Res misteriòs... però es bon escriptor i, segons el "tarat" que volta per aquí, ven molts llibres a El Corte Ingles.

Alipori ha dit...

El que tu imagines viu als EE.UU. i jo el conec. He parlat amb ell molts cops alla i a BCN i m'ha dit taxativament que... res de res. Però qui no t'imagines de cap manera es... qui soc jo? He he he.

Alipori ha dit...

Jo soc... (redoble de tambores)... ¡¡¡Carmen de Lirio!!!

Brian ha dit...

"Tu vens de la noblesa i em sembla que ets dels catalans tipus Bibis i Merceditass Milà:)

Demà et contestaré que ara es una mica tard. De moment només et vull dir una cosa: Jo no faig judicis de pedigrí i no m'agrada que me'ls facin a mi. :(

Check to check ha dit...

"soc català pels quatre costats fins on arriba la memòria històrica de la meva família" si aixó no es presumir de pedigri, Brian, digues qué creus que és... rei? El Sr. Criteri té tota la raò de preguntar-se quina mena de "rara avis" ets. Ja fa una mica de temps que vas "sortit de polleguera" i es clar, algú t'ho ha de fer veure. Amb bones, paraules, aixó sí. Ja es veu que t'agrada donar lliçons, peró, de tant en tant, sigues una mica més modest, home. No tots estem tan ben jubilats com tú, ni gaudim d'un nivell tan envejable de coneixements filòsofics i cientifics, ni tenim uns origins, gairebè biblics, tan purs de socarrel, peró segur que molts entre ells el Sr. Criteri, son molt més persones que tú. Aixó ni s'ensenya ni s'apren enlloc... s'en és.

Anònim ha dit...

Hay que comprender y se comprenden las veleidades literarias y su aproximación a padrinos muy aposentados Corteinglésmente hablando. Ante tales posibilidades, Paris bien vale una misa.


Frimado y rubricado:

Un admirador de unalunarita muy rarita.

El pibernat me parece un sosias muy bien elaborado para refrendar tesis
unalunararitas. Es decir, no existe.

Borjas el 1 ha dit...

Entre Lunas raras, Nobles de Alta Cuna Brianesa, Pibernat y otros sosias inexistentes provenientes de una misma pluma, estamos apañados.

Criticando a los que os pusieron en el sitio que por naturaleza os toca. Así este lugar será reconocido como el Blogs de las Tortugas Calientes.

Hay que reconocer la enorme creatividad de personajes que pueden salir de un sólo teclado, me descubro ante tí, Lunita. Se nota que desde tu rincón dorado de Suiza, con el riñón cubierto de oro y chocolate eres capaz de pergueñar una novela como la actual y encandilar a los presentes haciéndoles perder el criterio en espera de coyuntas futuras para el impreso de resmas y resmas de papel tóxico que cuando uno lo emite ya es menos contaminante.

Sorpréndeme con otro nuevo intervinente, venga, dale a tus neuronas suizas. (En que Cantón estás).

Un tío de Bcn, es difícil que colegui con un suizo en los términos tan acoplables como en tus creaciones.

Noctas ha dit...

Ben vist criteri. Molt ben vist. Et poses en el lloc de l'altre i et preguntes si no faries el mateix. Potser tu optaries per la sobriania i comprendries, donat que tens cultura i ets una persona llegida. Però si fossis un home on l'intelecte tingues menys presència, no et deixaries portar per les teves arrels més properes,és a dir, la família castellana?
abrazus!

joaquim pibernat ha dit...

José Borjas,
alipori ja ens té ben informats del teu historial clínic, així doncs, paranoic enganxat al cannabis, caga la teva merda al teu váter, però el joc aquest que et portes de les dobles identitats, les IP i les teves inconfesables obsesions amb unalunarara, ja diuen prou de teva deporable condició mental. Cada vegada que escrius amb aquestes pretensions de xarnego frustrat i fracasat, els veritables catalans et calem de ben lluny!

a cagar a la via!

Gong ha dit...

Els que escriuen aquí cada cop fan ´més pana

Marx, Grouxo Marx. ha dit...

Gong: No es diu "pana" es diu "vellut", ¡carallot!.

Espia dos ha dit...

La última hazaña de Borjas: Ha deixat escrit al seu amic Apañó que "me he tomado un vaso de JB para celebrar la eliminación del Barsa"

Check to check ha dit...

Gong, que poguer no saps llegir.. rei? Parla per tu ¡babau! a veure si t'haurè de buscar les pesigolles a tú tambè.

A cagar, ¡¡carallot!!

Check to check ha dit...

I tu Noctas qué hi fas per aquí? sort que el sr Criteri es home de bè, que si fos per mi no hi fotries els peus... aixó és un bloc seriós i no per gentola

Alipori ha dit...

Ja el tenim aqui al "tarat", un altre cop. Suplantan't nicks i dien't totes les bestiesses i bajanades que li passen pel seu disminuit cervell. ¡ull, i no creiueu res, Noctas i d'altres!

joaquim pibernat ha dit...

Sort que ha sortit Espia dos, que ens va informan't dels cagallons que va deixant el "mierduca en un vasito de JB". Está clar que aquesta gent en's odia

Alipori ha dit...

¡Deu Meu Senyor! ja'l tornem a tenir aquí... definitivament está molt greu

Joaquim Pibernat ha dit...

Fins als collons d'aquest José Borjas y totes les seves esquizofrènies. Xarnego, deixa el cannabis, retorna la pensió de paraplègic i busca't feina!

Borjas el 1 ha dit...

Huy, huy que contraofensiva mas descarnada, eso solo significa que he acertado y ahora estás/ís largando tinta como los calamares.

Y eso viene a razón de la crítica sobre el "relativismo positivista", si no lo hubiese nombrado el Lunetas no se habría cabreado, y no hubiese enviado a sus sosias a degüellín.

A ver Lunetas, de qué, 5 personajillos sin oficio ni beneficio van a estar pendiente de un piltrafilla como yo, menuda categoría me dais, a pesar de vuestros piropos negativos, vuelvo a decir que no cuadra semejante movida si no es por la única creación de tí, Lunetas.

Oye, no creas, tiene su merito, bilocarse en varios entes ectoplasmáticos de la red, conjuntarlos y hacer que ladren al mismo tiempo, venga ya, hombre.

No si al final tendre que admirarte Lunetas, oye de verdad, me asombras, me embeleces, es tal tu maestría generando "firmas", cambiando nikcs, trastocando los IP, que aún me tendrás que pagar copyrigth como tu le exigías al UQV.

Pero chico, tu pastel de brevas al final sale hundido y fundido.

Si quieres firmamos la paz, yo no te nombro mas tu creación intelectual máxima y juntamos nuestras energías en hacer de Casa Criteri una casa fuertota, ejemplo de discurso rico, rico, como el chocolate suizo.

Por otro lado tu ya estas al límite de tu portentosa imaginación y necesitas descansar de tanta nata y tanto chocolate.

Te pediré que me apadrines alguna cosillas que tengo escritas (sin alcanzar tu maestría) por aquello de que prefiero unirme al enemigo antes de ser degollado. aSÍ QUE, PELILLOS A LA MAR. Tienes que atemperar tu "brioso" carcater de "genio" y dejar pasar las tonterias que te enervan.

Si quieres venir a Mollet de invito a comer en el restaurante que quieras, pago yo, e invito a Criteri y al Noblazo del Brian.

Un abrazo después de la Batalla, y dejemos que las mesnadas se partan la cara en nuestro nombre.

Saludos de José.

Brian ha dit...

Venia a contestar, Criteri, tal com et vaig dir ahir a la nit, però rellegida la teva entrada, i una mica com ha anat tot plegat, em sembla que val més que no. No ens entendríem; i tampoc tinc ganes de fer-me mala sang ni que te la facis tu.

Joaquim Pibernat ha dit...

Unalunarara,
usted entenderá que no iba a quedarme quieto esperando la siguiente tanda de insultos adolescentes del troll por todos conocido como José Borjas. Así que tuve sacarme mi verdadera identidad en blogger y he puesto en la foto mi colección de Cave Canis, una publicación-contenedor que edité junto a Vicenç Altaió, Manel Guerrero, Manel Sala y Claret Serrahima.

Supongo que estará celebrando la noche de Walpurgis en su casa, rodeado de amigos y lectores, por lo cual poco tiempo tendrá para visitar este espacio. Pero quiero que sepa que su parábola sobre el estado del bienestar, asaltado por hordas bárbaras, me pareció brillante, sin caer en discursos de doble moral progre, que muy poca validez tienen en tiempos de crisis y paro rampante.

unalunarara ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Maspons ha dit...

No dic que els demés no ho hagiu entès però el Noctas m'ha interpretat molt bé, tot i que a la pregunta li respondria : "Home, si la família et fot els calers..." I referent a l'atac al Noctas diré que -estem d'acord a vegades o no- és dels pocs que les fot tal com raja.

Brian el que volia dir exemplificant, és que no per ser de nissaga catalana el sentiment nacional no pugui ser bandejat.

El misteri de l'escriptor famós: M'he perdut. Es donava "per fet" que era el que estava sota un vent que feia ombra. Ara ha canviat? Només saber si existeix, com n'és de famós, porfa, tu que ho saps Carmeta.

Pibernat, supossava que eres aquest, però no sabia del blog i hauries d'haver-lo dit abans. Per cert suposo que els Altaió són dels de tota la vida de la veïna S. Perpètua. Per cert ets un altre que es dona de baixa de la "internacional papanates"? Ben fet. (per lo de doble moral progre)

Maspons ha dit...

Ah, De moment només esborraré les guarrerides i les pasterades -les paste vull dir-

Maspons ha dit...

Si Luna vol ampliar les cròniques d'aquest país tan raro suís -veig que ens interessa a tots- li agrairem-.

Alipori ha dit...

I ara què en foteràs de mi, Pibernat?
I tú Criteri mira que ets babau

Alipori ha dit...

Criteri, de vegades sembles un nen petit. Qué t'empatolles de ombres i vents? Ja t'he dit que això va ser un bluff que va escampar el Damien i poguer alguns de vosaltres mateixos, embogits per l'éxit del espia. Però d'això, res de res. Que no m'has entès quan t'he deixa't el meu post avui mateix? Penses que t'enganyo? O era tanta l'i.lusiò de pensar que el de les gasoses, veí meu del barri de la Sagrada Família, era aqui per llegir les bajanades que escrivim els opinadors i tú com a blogger? Ep! una mica de modestia. Jo et puc possar en la pista bona però, no sé com... Qui es aquesta Carmeta que anomenes? Poguer es maga i ho sap tot? Ai Criteri... fuig de les dones que son sempre la perdició del homes de bé.

Alipori ha dit...

Diu Criteri:
Pibernat, supossava que eres aquest, però no sabia del blog...

Tu estàs tonto o què? Quin bloc?

Ah, i tu creus que el veritable Pibernat escriuria un català d'ortografia tan deplorable? Si no sap ni accentuar, si s'embolica amb la doble essa... estàs enlluernat per un semianalfabet.
T'enlluernes amb una facilitat, noi... Demàna-li on va fer la mili aquest pallasso, a veure què et diu.

Alipori ha dit...

Has vist, Criteri?
Tothom et fa ballar el cap. Compara com escriu l'Alipori de dalt, el Grouxo, el Ballroom (que ja no emprenya), el Check to Check (que vol dir Cheek to cheek, el pobre retardat).

Alipori ha dit...

¡Ull! el "tarat" segueix fen't la ronda. Fa servir tots els nicks que pot per confondre. Ull, Criteri, el teu amic i veí es, ara, el teu pitjor enemic. Reacciona... ves a veure'l i digues-li que pari o poguer et quedarás sense bloc.

Alipori ha dit...

Benvolgut Criteri, vaig a donar-te una pista fonamental però treballosa. Cerca on vas escriure -com a opinador- aquella coneguda frase que tanca la "peli" "Con faldas y a lo loco", "ningú no és perfecte". Si finalment ho aconsegueixes esbrinar, prego no ho facis públic, digues en un post d'opinador nomès "Sip", i donaré per entès que ja ho auràs descobert.

Alipori ha dit...

Per cert Criteri, no veig que encara l'hi hagis dona't les gràcies a "Check to check" per haver fet fugir de la brega al inefable noi del motllo dels formatges.

Joaquim Pibernat ha dit...

Alipori,
Vigila amb el que dius... Aquest tal "José Borjas", que utilitza altres mots, hauries de saber que està internat en un sanatori mental, en concret a Sant Boi. Al pobre iaio només el visita sa filla, quan la seva feina de prostituta li permet. Darrerament es veu que la seva santa filla està molt ocupada -o sia, follada-, i el pobre nano es distreu entrant en aquest blog. Els celadors el consideren impossible, i el deixen amb el seu ordinador, amb una bandereta d'Espanya... i al cap d'unes hores entren a netejar-li l'habitació, que està plena de semen per tot arreu. Es veu que el xiquet s'excita amb la mateixa bandera amb la que altres ens eixuguem el cul. És el que té ser espanyol... una disfunció mental i sexual.

Alipori ha dit...

No pateixis Joaquim, que ja ho savia. Es un cas veritablement curiòs, quant no patètic. L'historia es remunta cinc o sis mesos abans en que va apareixer a la bitàcora de U.Q.V., un opinador que es deia "unalunarara" apuntant unes maneres literaries de superior qualitat. D'inmediat es van encendre el llums vermells de la polèmica, en un frec a frec entre ambdós -la luna i el jose-; el pensament delirant i sense ordre d'aquest últim vs. la prosa acurada, neta i polida de la luna. Vet aqui, que el Damien -amo i senyor del blog- i que tambè exhibia uns considerables dots literaris, deixant venceç per l'enveija i la gelosía envers el nouvingut opinador, va prendre de seguida partit pel jose i, en un moment donat, va exigir a la luna que li demanès excuses al jose per haver-lo ofès. La luna es va rebotar i va fer desapareixer tot els seus comentaris que havia fet al blog de l'espia. De tots el opinants que voltaren per aquell indret, només n'hi va aver-hi un que s'hi va enfrontar al jose, primer i al propi Damien, desprès i era en Margarito, un altra "perla", qui abans de fotre el camp emprenyat, li va deixar un post irònic i demoledor en que retrataba a tot el galliner sense excepcions. La luna es va retirar i a partir d'aquell moment el jose sentint-se recolçat es va convertir en el "rei del mambo". Molt de temps desprès la luna va fer una fugaç apariciò al blog dels Bonny & Clyde on va aprofitar per fer unes consideracions en torn a Internet i el blogs. Però ha sigut ara darrerament, quan ha aparegut a Can Criteri, quan el jose-borjas-anónimo, ha embogit de manera definitiva, treient foc i fum pels ullals i tot els forats del seu cos. ¡Pobre noi!, ¡Pobre xarnegot! ¡Ora pronobis!

Borjas el 1 ha dit...

Estimados insultadores, es una pena encontrar gente de tan corto C.I., os doy las gracias por la cantidad de energía que estais desarrollando por mi modesta persona, paraplegico, troll, "xarnego", etc. Algo debe de ocurrir en algún lugar para que semejantes datos traspasen la línea de comedidad y confianza mínimas. Si todo vale para aumentar la audiencia, y mantener una expectativa vana y banal, pues bienvenido sea esa actitud.

Lunas, se te nota demasiado tus apostillas y las recurrentes ideas de tus "creaciones", uno de fuera, ni siquiera es capaz de hilvanar apoyos estratégicos tan mesurados como los tuyos.

El desenlace tan dolido para de ti de tu expulsión de UQV fué y sigue siendo demasiado fuerte para tu corto corazón. Tu ánimo megalomaniaco de firmador de insignes obras literarias que te dejan derrengado y tienes que coger el avión para descansar en tu casita de nata y leche, está incomprensible de cómo amí, el insigne, el maravilloso creador, el mas alto literato que ha producido El Corte Inglés, a mí, me han echado con cajas destempladas de un sitio plagado de incultos, xarnegos. Bueno, pués alguien tiene que pagarlo.

Y soy yo, el xarnego, el paraplégico, el que te tiene tomada la medida de tu corto pene.

Ya sabes Lunetas, que conmigo no puedes, ni a debatir ni a una lucha "legal" y honrada, los engreidos siempre tienen el mismo punto debil.

Atte: Jose Borjas Tu amigo del alma.

Borjas el 1 ha dit...

Esta casa se ha plagado de firmas ficticias, unalunarara arrastra a 6 o 7. excepto los conocidos de siempre. Así pués, señalo al dueno de la casa pairal que la audiencias y colaboración es menos de lo que se pueda creer.

Atte: JB.

Joaquim Pibernat ha dit...

Alipoli,
gràcies per les seves aclaracions, però, sap vosté? Hi ha una regla que sempre funciona amb aquestos xarnegos maleits, que vingueren sense un duro i plens de polls a demanar treball, sempre tindran un complexe d'inferioritat, les seves paranoies els tibaran qualsevol raonament i garlaran com endemoniats de qualsevol que tinguin per damunt. A internet tenen bula, perque l'anonimat els ampara com les feres a la nit, però ja els agradaria tindre la fama que mai aconseguiran. Ras i curt, unalunarara els torna bojos d'enveja. I qui és? Babaus! Qui viu del seu nom no farà mai el tanoca a cara descoberta perque això li costarà diners.

Alipori ha dit...

Es veritat això que diu vostè, Pibernat. Per aquest mateix motiu he dit al nostre benvolgut Criteri que sigui discret en la seva gairebè malaltissa curiositat per saber qui es la luna. L'he dona't unes pistes perque ho pugui finalment esbrinar i quedar-ne tranquil, peró amb el compromís de mantindre silenci de cavallers. Pel que fà a gentola com el "tarat", es dificil trobar un historial clínic, inclús en centre sanitari, d'un individu mes plè de tares que aquest que ens ocupa. ¡Qué hi farem, Deu meu!

Alipori ha dit...

Molt bé, Criter!, entre cavallers queda la cosa. Au! que avui juga el Barça i hem de patir una mica. No tot ha de ser gent folla i tarada. Fins després de matinada.

Alipori ha dit...

Criteri, cap a les 12 de la nit, dona senyals de vida i parlarem. Jo et conduiré... peró vull que et costi una mica. Vull que em demostris que dir-te Criteri es per... quelcom. Ok?

Check to check ha dit...

Per cert Criteri, com el vas fotre! a aquest que porta un motllo de fer formatges al corcoll quan li vas dir que es semblava a la Bibis i Merceditas Milà. Uff, això no té preu, dir-li a un paio tan embafat de si mateix com el "set ciencies", jubilat d'or, que des de fa temps es passeja majestuosament per tot arreu, sense que ningú gossi dir-li res i cantarli la canya. Aquestes coses fan gaudir molt a Internet!, fan bullir la sang i corre la adrenalina! Aaaag, no tot es virtual!

Alipori ha dit...

Ding, dong... el Barça ha guanyat!

Alipori ha dit...

Anem a pams, tens raó pel que fà al sopar o dinar i veure futbol. Jo ho ho suporto. Quan hagis esbrinat l'ínterfercte inytentaré-pe4r5 un sistema que ja pensaré- en explicar com ho sé això. I tú apart m'aurás ampliar la noticia de que el Borjas algú el tè controloat. Ok?

Alipori ha dit...

Com que no ho pesques fes aixo: vas al google i escriu: Criteri ha dit: Espero no decebre ningú. Ningú no és perfecte. Nil'espia :) ...

Alipori ha dit...

Ara ja saps que Unalunarara es Arcadi espada, que com tothom sap viu a suisa i va molt e estats units.

Joaquim Pibernat ha dit...

Alipori,
Arcadi Espada és professor a la Facultat de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. No és un escriptor de noveles, sino de dietaris, assaigos i articles. També es conegut el seu blog, Diarios de Arcadi Espada.

Alipori ha dit...

Gràcies Sr. Pibernat però això no ho he escrit jo, Es que tinc un usurpador que em vol tocar els dallonses i sospito que es en Damien de U.Q.V. Es el col.lega d'en Borjas. Els dos viuen en el mateix frenopàtic.