15 d’octubre del 2009

El cas del Canis Leo, el millor país del món i un acudit

Avui ja toca una entrada lleugera.

Un gran misteri és el criteri de selecció de les cartes al director. Algú ho sap? Per què seleccionen tantes bajanades? Vaig escriure aquesta a dos diaris. No sé si sortirà.

Canis leo

" S'ha tancat el cas del canis-leo dels Ports i no s'ha parlat del culpable de tot l'enrenou, que és l'insensat ignorant que va abandonar el gos -el seu gos- per a condemnar-lo a patir gana, sed, sens dubte a patiment emocional, i exposar a la societat als perills de l'assilvestrament. Us asseguro que no és plat de bon gust arribar a la granja i trobar-te amb els conills, ànecs o centenars de pollastres morts per una manada d'aquestes gossos.

Sembla obvi que no s'obrirà la mínima investigació per a trobar l'esmentat irresponsable que ens ha ocasionat una despesa de decenes de milers d'euros. Vull esmentar també l'estupefacció i és digne d'anàlisi veure com es confon un gos amb un lleó."

Prediccioneta -El millor país del món-

Fa un any manifestava que lo millor seria que vinguessin a manar-nos els noruecs -el meu pare deia els alemanys-, per lo bé que administren, la seva austeritat. Ara oficialment s'ha reconegut i arran d'això diu al diari una Noruega que porta un mes a Madrid (?): "Noruega és el millor país per a viure. Sóm intolerants a la corrupció i aplaudim la bona gestió dels diners". Com aquí però al revés. (no he escrit això per presumir ans el contrari per a recordar-me l'autoestima)

L'he trobat a un llibre sobre la història de La Codorniz. Potser no s'en pot dir acudit.

"Mirant un europeu agenollat a terra. un negre a l'Àfrica li pregunta a un altre: Què fa? I diu : està buscant un agulla de corbata, ara només li quedarà Kenya i Tanzània."

(Són dels que m'agraden, blans i una mica absurds, però l'he explicat a una persona i no l'ha entès)

6 comentaris:

Noctas ha dit...

Lleugera sí, però l'amo del gos on és?. No se m'havia acudit. Qui pagarà els milers d'euros que s'han gastat en la recerca de la lleona?.. aii perdó que era un Dogo!!! Noruega, potser sí, però hi fa massa fred....saludus

&& ha dit...

M'agrada el fred.

Això del gos, molt propi de Països arran del Mediterrani: Països del Sud.

Ho sento, l'acudit se m'escapa.

Salutacions des de Castelló (Sud del Sud i Nord de la misèria. A l'Est d'un forat Negre)

Criteri ha dit...

Ho tenim malament els que no soportem la calor, cada any en fa més.
L'acudit potser és que només em fa gràcia a mí: L'home no trobava l'agulla i tot buscant, sense adonar-se va voltar el món fins aquells negres. És clar que és un acudit que fan gràcia uns segons; que em desconcerten

Criteri ha dit...

S'et tornen els saluts, fill de Valaf.
No perdem el nord.

&& ha dit...

Això mai.

Les llums del Nord.

Evocacions ha dit...

L'acudit semblña de Cavall Fort, és a dir, dels d'abans. AIxò del gos és greu. Recordo una vegada que anava passejant amb una novieta i vaig quedar molt malament en trobar-ne un gos (rotwailer) que li queia baba i em xiclava: vaig haver de dir: "jo per aquí, no passa". Em vaig quedar sense lligar. Si em trobo el Lleó, em cag... Aquí la gent té serps, lloros i fins i tot cocodrils. I no passa res. I ho sap tothom. I no passa res. T-O-T-H-O-M