7 d’abril de 2013

Viatge a Bilbao. Una breu crònicaAnava a escriure unes reflexions més que àcides acètiques, però per no fer enfadar ningú deixo només unes senzilles observacions .

Després d'uns dies a Bilbao -el mateix que amb Madrid i a València- vinc amb la impressió que Barcelona és inhumana -en el sentit que no està pensada per dur una vida harmònicament humana- i que a Catalunya no dominem l'art de viure, que hi ha massa façana i poca vida autèntica -ja deia Unamuno que ens perd l'estètica-, que alguna cosa ens perdem, suposo que enganyats. Això meditava després de passejar per un Bilbao de mida humana, més cohesionat malgrat la llengua i la política; de turisme equil.librat; amb famílies i molts nens passejant i jugant pel centre.  L'Alhondiga.-espai social, cultural, de trobada- provoca entre astorament i admiració. I tot és més barat.

Aquesta vegada la crònica viatgera és així de curtar, tot i que crec que més profitosa, doncs espero que serveixi per a que reflexionem sobre el nostre dia a a dia aquí, tan diferent. Més profitós que relatar l'anècdota dels nens i la xocolata, el llop de mar que es va posar la meva jaqueta o la camarera borda que ens va bordar perquè no sabíem la nomenclatura dels cafès, o...la meravella de Gaztelugatxe.

A manca de crònica com cal us deixo això.

Hemos estado en Bilbado
y comido bacalado
pero no hemos estao
ni en Bermedo ni en Sestao

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Y en Bermedo nos tiramos un pedo :))

Comarcal ha dit...

No t'escarrassis Criteri, els barcelonins estan encantats amb la seva ciutat, menys 4 turistofobics. I a Catalunya en general la gent pensa que aqui vivim de puta mare.Es un pais que es una merda en tot els sentits.

Criteri ha dit...

Anònim, gran poeta:)))
C. No en tots els sentits però en masses sí.

Anònim ha dit...

Hi tо еνery boԁу, it's my first pay a quick visit of this website; this website consists of awesome and in fact good material designed for readers.

My homepage ... www.consejosdecuenca.org.mx

Anònim ha dit...

Great аrtіcle. ӏ'm going through some of these issues as well..

Have a look at my web site; http://kedestudio.com

Anònim ha dit...

І have bеen surfіng on-line greatеr than 3 hourѕ nowаԁays,
yet I by no means fοund аny intеresting article likе yοurs.
ӏt's pretty value sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made just right content material as you did, the net shall be much more useful than ever before.

Feel free to surf to my webpage ... sport4life.com