5 de març del 2013

Mollet, quina pena de poble - o són tots igual?

Mollet, amb més de 50.000 individuos, no té cap cinema, ni una programació de teatre, ni quasi conferències ni exposicions. Però ai-las, quan fan alguna cosa n'hi ha quatre de públic -i el del tambor.
Ahir, va venir a presentar el llibre en Genís Sinca, Premi Pla 2013 i n'érem vuit!! -i alguns tambors. I fou una xerrada entretinguda. Un tipus trempat aquest, tot i fer alguna conyeta molt barata sobre coses d'església, Tot i que es va mig disculpar -i declarar-se'm creient- quan al final li vaig censurar les gràcies. No llegeixo novel.la quasi, però com que a la sra. Maspons  va comprar  el llibre i té algun toc d'humor i filosofia probaré de llegir-lo.

Tornant al principi. Lo de la manca de cinema li comento a algun edil i se'm reconeix la incapacitat, impossibilitat,  de projectar un parell de pel.licules a la setmana.. Per a què la canalla no hagi de passar les tardes dels diumenges menjant pipes al carrer o molts grans no hàgim de marxar de Mollet.Amb aquest -suposo més o menys general- desmenjament cultural i intel.lectual i aquesta descohesió social -van plegats-, em sembla que no farem res -de bo ni de dolent.

Política i parts, no gràcies 

No hi  sigut mai de partit però seguia més que menys la cosa política. Mai com ara -com sempre al revés del món- m'ha interessat tan poc parlar i llegir sobre la política.  Avorriment fruit de l'escepticisme?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb això de les noves tecnologies la gent no surt de casa. Ara això que no tingueu teatre ni cinema és bastant gruixut.

Anònim ha dit...

Amb això de les noves tecnologies la gent no surt de casa. Ara això que no tingueu teatre ni cinema és bastant gruixut.

Maspons ha dit...

S'ajunta la gana amb les ganes de menjar

Evocacions ha dit...

Doncs, SAnta Coloma AMB MÉS DE 120.000 tampoc en té de cinema. I la veritat és que és comodíssim anar al cinema caminant i trobar coneguts. Que t'haig d'explicar!

Maspons ha dit...

gluppps??!!