30 de gener del 2012

Una teoria peregrina sobre les drogues i una pregunta pèrfida sobre el Barça i Catalunya


Teoria Peregrina sobre la permissivitat de drogues

Una teoria peregrina de les meves atribuia l'obssessió antitabaquil del establishment a les propietats de la nicotina -veure tag de les teories. Toca ara explicar -explicar-me- perquè no es fa res, res, res, contra el tràfec de marihuana -i poquet contra les altres drogues,essent xacra que afecta la salut de la població -joves en particular-, li causa d'inseguretat  -bandes de traficants. Resposta: Els de dalt saben que un jove, que un jovent atontat pels narcòtics es preferible a individus amb les facultats plenes i crítiques. I els porreros es creuen transgressors. Pobrets.

Si aquesta no és la resposta correcta, la correcta seria molt més absurda.


Pregunta pèrfida sobre el Barça

Ramon Barnils deia que "Catalunya serà independent quan el Barça baixi a segona", en canvi el pensament pujolià afirma que les victòries del Barça aixequen l'ànim dels catalans  per a la lluita, ens reafirma, etc. Quina és l'afirmació encertada? Què és millor per l'emancipació del país? No vull ser dirigista i callo la meva opinió, tot i que es podria suposar.

Temes meditables però sobre els que no trobo ningú que hi mediti. De fet no sé sobre que mediten les ments preclares i els dirigents, a part de politiqueries, cotilleries de partits i d'economia, desbarrant sempre i ara desconcertats i perduts.



4 comentaris:

Evocacions ha dit...

La marihuana no sembla el problema principal de les drogues, em sembla. La tv fa feina millor pagada.
Respecte a la independència crec que la situació ha empitjorat en els últims anys, malgrat podem pensar que és a l'inrevés. Aquí hi ha més independentista però a Espanya més espanyolista que abans. En tot cas, jo diria que estem més propers a un enfrontament que a una solució.

Maspons ha dit...

Esmentava la maria perquè és el més habitual, però la permissivitat és en totes les drogues...menys el tabac

Jo el que pretenia és saber si pel reafermament del país és millor que el Barça vagi bé o no. És cert que anem més al confrontament que a la entesa, suposo que cada dia més. Confrontament també entre les famílies polítiques del "morro fort" entre elles, entre les del morro fi, entre tots. Un desastre.

Anònim ha dit...

El poder chupa del trafic de drogues. Escohotado dixit.

Maspons ha dit...

Pot ser una altra explicació? amb tots els matisos que calguin.