16 de novembre del 2011

I afegitó- Entronització i caiguda de San Punset -he arriscat massa. I missatge privat

Tot i que al Facebook hi ha grups de farts de Punset i escrits posant-lo al seu lloc -també a RAC 1 parlaven d'un procés d'entronització de Punset-  el gruix del país enter sembla que l'ha designat com a el Profeta, l'esperat Elefant blanc de la nova religió, que és la Ciència -amb majúscula l'escriuen. Per tant jo vaig fer una cosa molt perillosa, que és anar a contracorrent -com sempre!- quan vaig dir que el trobava pontificador i diria que monotemàtic, que no és un científic i que els llibres els hi escrivia un negre. Segur que sóc mereixedor d'inquina, no sé si molt justa,  ...després dels dos programes amb Buenafuente diria que jo no errava massa en quant la consistència del personatge. I sincerament, comprenc que no és agradable veure caure un mite. Personalment en contra no l'hi tinc res. Contra el mite pontificant i el gregarisme que arrossega, sí. A favor seu cal dir que en el repugnant panorama televisiu, al menys va intentar aportar una mica de coneixement -esbiaixat o no.

Aquest segon apartat del post és d'interès restringit només per un comentarista, vull dir troll insultador. Passeu-ne.

A la mare dels trolls, de professió insultador :

No sóc dels que penso que és important que parlin d'un encara que sigui malament, però no nego té el seu què que algú s'ocupi d'un encara que sigui per escometre'l. És lo que fa el troll, insultant, desqualificant i intentant ferir, amb una insistència inefable -ara s'hi refrega perquè m'han baixat els comentaris, tot i que les lectures pujen. Però és clar, després de rebre cada dia tres comentaris-vòmit d'ell ja no hi trobes el què i ni els llegeixes.

Així doncs per a no perdre el temps, un escrivint i jo eliminant, li faig saber que ni el llegeixo ni publico ni molt menys el contesto. No és el temps per perdre'l. I com que ara no li agrada el blog, lo millor que podria fer l'insultador és passar d'escriure aquí. Ara bé, si va passant...ell mateix, em fara pujar les visites.I si vol continuar comentant, com abans, encara que sigui crític, benvingut. I si no adeusiau.

Afegitó. Inici del retrat de Sostres sobre el Punset


Per si trobàveu exagerat lo que penso del Punset, llegiu en Sostres:

 
"Una de les principals estafes intel·lectuals de Catalunya i Espanya és aquest sonat farsant que fa dir-se Eduard Punset. Només fa que dir obvietats i tonteries, parla escoltant-se ell mateix i cita noms de científics estrangers que jo crec que se'ls inventa per tal d'impressionar-nos però que en qualsevol cas cal dir que el fet que tinguin noms difícils de pronunciar no vol fir que el que diguin sigui vàlid.

Passa per savi, l'Eduard Punset, com a màxim exponent dels disbarats en què un pot acabar creient quan no creu en Déu. Som fills d'uns temps tan desfets, i d'una moral tan corrompuda, que aquest autèntic pallasso, que aquest poca-pena, relativista atroç, ens ha arribat a semblar una referència del coneixement,..."

32 comentaris:

Turró ha dit...

Et recordo que a aquest individu, quan t'ha convingut, li has rigut les gràcies, aquí i en altres blogs,perquè quan vol, d'adular en sap molt, i tu ets molt feble davant les adulacions.
Em sap greu, però ara et toca pagar el preu.
Tu tranquil, mantingue's ferma la barrera i blog salvat.
Creu-me.

Sombrero de copa ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Mestre liteari, caro Emèrit y Dilecte personaje:

Dices "....no errava massa en quant la consistència del personatge. I sincerament, comprenc que no és agradable veure caure un mite. Personalment en contra no l'hi tinc res. Contra el mite pontificant i el gregarisme que arrossega, sí. A favor seu cal dir que en el repugnant panorama televisiu, al menys va intentar aportar una mica de coneixement -esbiaixat o no."

Pero hombre, claro que es asi, pero debes de considerar que el hombre punceril ya chochea, está un poco ñoño, algo caduco y falto de reflejos. Además quiere exprimir la teta de la vaca hasta la última gota. El sabe muy bien que ya le queda poca mecha y claro......

Creo que debes finiquitar tal asunto y abrir nuevas vías de debate...

Caro tuyo: Borjas

Sombrero de copa ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Maspons ha dit...

Turró, a aquest individu -et referiràs a Un que fitxava- més que riure-li les gràcies, era cortès amb ell -abans que se li anés l'olla. L'únic preu que pago és el d'esborrar els seus insults, és pesat sí, però més feina té ell escriure els insults.
Gràcies pel consell, troll.

So: Ja has vist que...out. La partida ha acabat doncs. Ni em preocupa qui l'ha guanyada. Suposo que ha quedat clar. Fa dies.Qui vulgui que busqui amb qui jugar. A Can Apañó hi ha sparrings a vegades.

Maspons ha dit...

Precisament,gran púpilo Borjas, això del Punset era també el colofó. I ho he escrit més que res per fer palès que sóc un bocamoll, tot dient lo contrari de la gent , i que això socialment, és perillosíssim! I tant que m'agrada! mireu si en sóc d'animal.

Turró ha dit...

Si de debò et penses que el Sombrero i Cia. és "Un que vigila" de debò que em quedo perplex de la teva manca d'ull clínic, de perspicàcia, o com n'hi vulguis dir. Com diu aquell altre, ara sí que està ben clar que no t'enteres de res. Així que fes el favor d'atinar una mica més abans de vessar-la.
Si convé faré venir en Damien en persona (visrual) per demostrar-t'ho. Al que vigila en cap moment se li ha anat l'olla, i t'ho puc ben assegurar.
Rectifica, doncs, que no saps per on navegues.

Evocacions ha dit...

No m'esperava menys de tu. No t'agrada del tot, però mostres respecte. A mi, no m'agrada del tot, però prefereixo el seu programa a acoordqalados, deluxe, etc. Quin morboi els portas a ensenyar la vida privada, que tant els perjudica?

Noctas ha dit...

A mi m'agrada el Punset. No es un científic, qualsevol amb un mínimd e sentit comú ho sap. Però si és un divulgador científic i fa que el comú dels mortals mostrin un cert interès en temes que no son pas vulgars. No comprenc perquè li teniu aquesta mania....saludus

Anònim ha dit...

La vanitat no era un pecat capital? Ho dic per tu Criteri, la meitat del temps parles de tu mateix. No creus que és una mica patètic amb l'edat que tens?

Turró ha dit...

Què té a veure "Un que fitxava" amb els nicks que vas possar i que després vas esborrar. Jo, mai he pensat que estigués al darrera de cap d'aquests nicks; més aviat veig la mà del Anakin i l'Aixà. Creu-me.

Maspons ha dit...

Tinc un virus al ordi i no escric quan vull.

Sabia que la trollada aprofitaria l'aixeta oberta per a dir bestieses i he anulat algun coment -bestieses encaramés grans de les que no censuro! En passo de la "cosa", ja ho he repetit.

Noctas i Evo. Noctas tu hauries de saber millor que ningú lo que és provocar, cordons! I en lo que he escrit de Punset hi havia bastant d'això. Personalment us diria que fins i tot em resulta entranyable, potser és per l'edat, perquè quan feia de vividor de la política no em queia massa bé.

Per cert que el periòdic de Mollet, Contrapunt,m'ha demanat per a publicar-ho com article. (Laura, suposo que no és indiscreció:)

He rebut un comentari d'un gran blog L'home tranquil, al post dels anagrames. Crec que l'enllaçaré. (Si tornes a escriure!:))

Noctas ha dit...

Criteri: el Sostres et dona la raó amb el cas Punset. Sobretot perquè el Punset és ateu i pel seu relativisme:) un saludus, llegeix-lo, t'agradarà.

Evocacions ha dit...

Ep, Noctas, que a mi m'agrada. No només això, sinó que al nen gran, li vaig passar pel tubo. I no vegis com es queixa, però només fins que comença, després s'enganxa. La meva germana un dia em va dir que era de l'Opus (és que clar, estudiant filosofia no s'entteren gaire,no?). Estic d'acord amb el Noctas, però jo em queixo de la imatge al convidat. La crítica és que és "excessivament científic" i, de vegades, fa entrevistes a gent que no ho és tant, però ell no sap (o no ho nota) defensar més "neutralitat" entre allò que es creu i allò que se sap. Jo no tinc ordinador, i el mango per a escriure.

Maspons ha dit...

Anònim patetificant: Parlo massa de mi? Hmm, Jo diria que parlo de lo que crec. Però si, unamica patètic, sí, com ja vaig fer avinent des del primer dia! a sota el títol del blog.
A què la sorpresa?

Evo, si que està mlament la professió que no tinguis ordinador! :)
Noctas, no saps com t'agraeixo l'avís! No hi ha dubte, Sostres em llegeix:), tot i que no li agrada que ho digui. Ho dic als comentaris que aquests potser no els llegeix.

Maspons ha dit...

Vale Turró, si tant saps digues darrera d'aquí està UQV. Si no, no calia que haguessis dit res.

Per cert, m'han publicat al Contrapunt, amb certa "alevosia" l'escrit del Punset, abans que el pugués adaptar en format i estil d' article de diari local,i a més es l'escrit MENYS RIGORÓS que he escrit al blog.

Evocacions ha dit...

A risc d'inflar-te els comentaris. A la feina tinc ordinador, clar, però intento no usar-lo per coses personals. Tampoc no sol sobrar-me temps. Em va sobtar que no tinguéssis enllaçat al fitxador.

Anònim ha dit...

"El único reino que se gobierna según las normas de lo justo y lo injusto, es el reino de los Cielos, mientras que los reinos de la tierra marchan con petróleo."

De la novela Éxodo de Leon Uris.

Sombrero de copa ha dit...

Pues no, Anónimo, la vanidad no es un pecado capital, te confundes.

Anònim ha dit...

Has votado ya Criteri? Has cumplido ya con el sacrosanto deber de votar? Aquién has votado, perillán? Cuenta, cuenta, que lo que dices siempre causa interés, oh inclíto y portentoso maestro en gaya ciencia.

Caro tuyo: Borjas

Maspons ha dit...

Al fitxador no l'enllaço -en principi...-perquè ja ha plegat.

Borjas, ja escriure un post que a ben segur no sé si "serà causa habitual de interés" però si heterodox. I YERRAS!! Votar no es un deber!!sobre les votacions

Gràcies a la resta de coments

Anònim ha dit...

Por su extraordinario interés, transcribo literalmente un comment aparecido en el blog de l'Aixà:

"UQV fue un experimento colectivo que llevaron a cabo los alumnos de una rama socialdemócrata afín al PSC de una Escuela de Altos Estudios de BCN, al que todavía sigue adscrito un bloguero harto conocido y que colaboraba habitualmente en casa Damien y en casa Criteri. Bajo un cuerpo doctrinal y un guión que sirviera para vertebrar las biografías, cada alumno escribió la vida y milagros de una serie de personajes notorios de la llamada "catosfera". Cuando se cansaron... desaparecieron."

Anònim ha dit...

De debó que no sabeu qui era UQV? Una pista: ara escriu a un diari en català.

Maspons ha dit...

:))Pels nostàlgics de "la cosa" : vinga aprofiteu per a dir les darreres animalades i invencions sobre el tema, aquí a can Criteri.

Anònim ha dit...

UQV era Salvador Sostres

La Sombra ha dit...

CRITERI, SUSTITUYE ESTE POST POR EL OTRO QUE TE ENVIÉ AYER, ES MÁS COMPLETO.
-----------------------------------
Al final, todo acaba por saberse. No es cierto, como pregona el anónimo mistificador, que UQV escriba en ningún diario; ni catalán, ni español, ni marroquí, por la sencilla y sola razón de que Damien, como tal, nunca ha existido. El invento parte de una idea tomada de algunos colectivos periodísticos que durante la transición democrática e incluso después, dejaron su impronta bajo una sola rúbrica en diversos periódicos de gran tirada. Si bien en el caso de los periódicos, la idea subyacente era el adoctrinamiento político y la persuasión colectiva, en el caso que nos ocupa, hay que verlo como un "divertimento" juvenil en aras de experimentar técnicas de redacción de un grupo variopinto de chavales, que además de estudiar, habían resuelto pasarlo bien. El común denominador que les relacionó entre sí, fue la afinidad ideológica de la mayoría de sus componentes próxima a la socialdemocracia, y rabiosamente críticos con el nacionalismo y la religión católica, como tú bien sabes y que auspiciaba el PSC e ICV. Ninguno de sus componentes tuvo relevancia individual alguna. Ni entonces, ni ahora. Damien, cuando se desató la fiebre por averiguar su identidad, ya avanzó, que era un total y perfecto desconocido, en parte supongo que para ahorrar a sus lectores, vanas e infructuosas búsquedas como acontecería poco tiempo después -con éxito, por cierto- en el caso de Unalunarara.

Como sea que anoche leí donde suele escribir Anakin-Aixà una acusación absurda de que yo, La Sombra, era UQV, decidí de inmediato aclarar la cuestión. Se ve que algún pajarito, de esos que moran por el estercolero internáutico, lo comunicó aquí en Can Criteri y éste, además de publicarla, ofrece graciosamente, como S.M., la posibilidad de debatir la cuestión en esta su casa, lo que se ha de agradecer por su indudable interés.

Anònim ha dit...

Segona pista: és una dona.

Maspons ha dit...

OK, per fi aclarit.

Anònim ha dit...

Baking soda remedy does not work for every sort of skin.
Take an incredibly small portion of this and apply handful of water
to thin it out a bit. I no more have to consider my acne while talking to
someone. Microtia can demonstrate an inherited pattern
among several family members but the specific genes creating the problem may stop identified by science.


my website; acne remedies

Anònim ha dit...

So how can one particular figure out if a pearl is true or an imitation.
After me and my boyfriend (Terry) had been together for a
year, we decided to buy each other promise rings to symbolize our love and commitment.
There is general agreement that a major leap forward
in the history of friendship rings occurred in late
seventeenth and early eighteenth century Ireland in
the Galway Bay area of Western Ireland, and in particular around Claddagh and nearby fishing villages.


Also visit my blog post - promise rings by tiffany evans

Anònim ha dit...

Oftentimes, purity rings have engravings on them which include statements such
as "true love waits. Diamonds from natural sources are topic to personal flaws together with trace minerals and scratches. Some may have one diamond with a different band style and form, while others may have a larger diamond with other smaller diamonds surrounding the bigger one.

Also visit my weblog :: promise rings for her size 8

Anònim ha dit...

For coloration, a ranking G-J will indicate you that it is practically colorless.
Shell cameos employ a thin concave spine, together with the exception of abalone and mother of pearl that are typically flat
for the back again and somewhat thicker. However, you need
to look at the person and promise before deciding
on the type of ring you want to exchange.

Feel free to surf to my weblog promise rings littman jewelers