19 de juliol del 2011

Tres preguntes pèrfides sobre política, sexe i salud

Com que ja són vacances deixaré això uns dies. Òbviament us ocuparà més temps a resoldre que a llegir. Suposo.

1 Quina ideologia és pitjor, el nacionalsocialisme o el comunisme? Quina ha estat més nefasta i assassina?
Bé,són dues preguntes. Ben mirat són d'una lògica infantiloide. Per això són tan punyeteres.

2 M'han parlat d'una convilatana que canvia d'home com de pentinat. Això  ha portat a preguntar-me qui és més puta, la que jeu cobrant o la que ho fa gratis, senza amore?

3 Que perjudica més l'organisme, els minuts que un fumador -no compulsiu-  aspira el fum del tabac o les vint-i-quatre hores de fum dels transports que s'empassa un nen -o un adult.

9 comentaris:

Evocacions ha dit...

SObre l'ideologia: Comunisme, nacionalsocialisme o neoliberalisme, que és una barreja dels dos.
SObre l'altra pregunta, no opino, però sí dic que hi ha molta tonteria. Abans un cigarro que els fums generats només per banalitat...
A veure quines cròniques fas aquest any... de les vacances....

Noctas ha dit...

La primera pregunta: Conta els morts i ho sabràs. Em sembla que van més o menys a la par. Tot i que l'anvers del comunisme és el capitalisme, no el nacionalsocialisme.
La segona: La puta és la dona que cobra per follar. Punt i final.
La tercera: El fum no perjudica mai, ni el del tabac ni el dels cotxes. Això és un invent dels ecologistes, els budistes i els yoguistes, colla de demagogs:)

un saludu

Maspons ha dit...

Fantàstic! Avui si que 6 de 6 respostes. Moltes gràcies per mullar-vos. No eren tan pèrfides?:)
Una observació però: si no incloc el liberalisme o capitalisme és perquè "en principi" no podem parlar de milions d'essers humans exterminats. Ara, si algu vol dir lo contrari...

Banalitat, sí, és la paraula que defineix la societat motoritzada.

Algún dia Noctas, ja explicaràs quina malifeta t'ha fet algun ecologista demagog:))

Maspons ha dit...

Crònica de vacances:

Aquest any, si hi ha material i ganes de fer crònica, potser.potser hi haurà novetat. Com que em sembla que el lloc on vaig és bastant intocat en sa natura i costums, en principi faria la crònica SENSE DIR on són els llocs i "país"que visito. (qUestió ludofílica també?) No voldria fer-ne propaganda turística i contribuir a sa degradació.

Tot i això pelsls lectors del blog ja trobarem la manera de que ho sapigueu. Menys el Noctas que és antiecolog!:)

Jordi Tomàs ha dit...

Ara vull dir la meva. Només de la primer pregunta: no és d'una "lògica infantiloide". Algunes respostes que he llegit si que ho són. A més de cent anys d'aparició del comunisme com a model teòric d'organització social, hi ha preguntes que només és poden considerar simplement pèrfides. Si el cristianisme és també una ideologia, algú consideraria, que no fós realment un pèrfid, que és la ideologia la causant dels miliomns de morts en nom del cristianisme arreu del món? Els vint milions de "soviètics" morts durant la segona guerra mundial ho van ser per culpa de nazisme? o per culpa del govern socialista d'Estalin que no va voler rendir-se? si el capitalisme des de la seva aparició, no ha provocat ni guerres ni morts, llavors cal considerar, en honestedat, que totes les morts dels darrers cent anys, ho han estat per accident. Aneu a explicar-ho als qui van fugir d'Europa a Israel. No m'agrada fer el pèrfid, però si hom no sap la diferència entre capitalisme, socialisme, comunisme i anarquisme, quedarà ben retratat cada cop que empri aquests termes. Bones vacances!

Herrgoldmundo ha dit...

1ª- El comunismo es peor, pues todavía sigue causando estragos en Europa, en España particularmente.

2ª- Puta es solo la mujer que cobra por follar.

3ª- Todos los humos son malos para la salud. Dicen que incluso el humo que desprenden las barbacoas es perjudical y susceptible de provocar cáncer, ¡glups!

Maspons ha dit...

D'acord amb el Noctas en que una puta es la que cobra. Ara falta trobar un nom per la que carda gratis.

Maspons ha dit...

Sorry Apa, no havia vist el coment i et dic lo que al Noctas.

Adient lo de la barbecue. Fa temps tinc la teoria (peregrina?) que abans, tot això de la tisis, coses pulmonars i altres problemes venien pel fum de les cases amb llars de foc i brasers.

Maspons ha dit...

Jordi, Veig que el tema té prismes i arguments que has portat molt bé i que caldrien una discusió molt ample si no estéssim de vacances:). També has aportat unanovetat: les argumentacions pèrfides. Comparar els morts en nom del Déu dels cristians amb els de TOTS els règims rojos és pèrfid i òbviament ho planteges com ha hipòtesi.

Ho resumiria dient que nazis i comun. tenen en comú la manca de humanitat, de la pietat i caritat dels règims -generalment parlant-i sistemes que en el fons estan basats en principis cristians.

Abans de sortir al meu destí vacances deixaré algunes preguntes pèrfides i em desconectaré un temps.