7 de juliol del 2011

(I AGEGITÓ)L'origen de la decadència de Catalunya -tema posposat. Nou blog al meu honor.

Afegitó

- Milions d'africans a punt de morir per una sequera excepcional.

- La llet de les dones catalanes 4 vegades més tòxica que la de les gallegues -per la contaminació. Això afecta la qualitat del semen dels mascles del país. Vindrà també d'això la "polla flàccida dels catalans" de que parla Noctas, tan antinaturalista ell?

Fa dies que no ho deia: EL PRIMER PROBLEMA DEL MÓN ÉS L'AMBIENTAL. Feu-me cas, al menys quan us ho digui, en això us ho imploro.
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
POST

Avanço aquest minipost a l'anunciat, que inclourà: Neix el sistema critèric (febres d'estiu?)

El llibre de Gaziel -autocritiquíssim amb Catalunya- que li vaig recomanar a en Sostres el va afectar més del que em pensava. Torna a insistir-hi, amb aquest tipus de reflexions: qui vulgui liderar el futur lliure d’aquest país, haurà de partir de la base d’explicar que durant tota la nostra història hem estat una colla de covards i de vençuts, els tontets de la classe.

Uns dies abans havia jo escrit: ....les causes de la decadència de Catalunya no sé si n'estic segur, i per tant espero... En això no hi entra, per tant tot mig -no tot és culpa nostra-  encertant en el plantejament del seu escrit, erra per omissió.

Reitero que -coincidint o no amb SS- coincidim en allò que considerem temes cabdals, generalment intractats, i que òbviament, ara amb la calor val més posposar.

- Han obert un nou blog al meu honor-el segon

Per modèstia no deixo l'enllaç, tot i que aquest sembla més dallonsis. Tampoc no cal un tercer:)

8 comentaris:

Indíbil ha dit...

Hombre Criteri, con que de visita por casa del enemigo ¿eh?. Bueno, luego no llores amargamente.

Evocacions ha dit...

El Sotres no té idea de què vol dir futur lliure, em sembla a mi. De comerç em sembla més posat. Aquesta és la trista realitat del país, només tenim coses a dir sobre els altres i generalment per faltar. ALmenys altres proposen coses (com tu)

Maspons ha dit...

Que menys Indi, que pagar d'aquesta manera l'atenció, tot i que ja he dit que estic a la expectativa, que al contrari que ells, jo no sóc masoca.

Evo, al Sostres el veig molt escèptic i desinflat, a part de en el ser humà, en el país.

Anakin ha dit...

Yo siempre te dije filta, filtra, levanta el puente levadizo, pon barreras... y tu, más sabio que nadie, sin hacerme caso. Al final el tiempo me ha dado la razón y has tenido que hacer lo propio.
Quizás no seas tan necio como dice el Aixà.

Maspons ha dit...

Tota la raó, i ara veig que ho havia d'haver fet abans. Però noi, no deixava de divertir-me, una cosa que al final no va tenir la mínima gràcia.Gràcies. Ara al merder és a un altre lloc:) i ara aquí és com un espai sense fums. Bé, els meus si de cas, si hem de fer cas al trollam.

Maspons ha dit...

Comentari només per a iniciats en la "Cosa".

He deixat -noblesa obliga- un comentari al nou blog en honor meu, tot i comptant que serà crític amb mí -més que en el mesurat primer post. L'administrador m'ha dit que això m'honorava. NOOO!!, vull dir sí, m'honora, però MÉS US HONORA A VOSALTRES dedicar el vostre temps a l'estudi dels fenòmens "critèrics" -i al seu creador- quines caracter. apuntaré al pròxim post.

Noctas ha dit...

Jajajajajajaja! i mira que podria ser. L'altra dia ho parlava amb un bon company de feina. I perquè serà que el nostre semen és un desastre? Per cert, tens una imaginació prodigiosa amic Criteri....un saludu i ja diràs quin és aquest blog., em deixes encuriosit:)

Maspons ha dit...

Aquests blogs homenatge -són dos- són per a consum intern dels de la Cosa, produït per dos fans fanàtics -ells sabran. No sé si t'interessaria. Bé per la part que em toca potser sí, però prefereixo, per modèstia, no enllaçar.