10 de maig del 2011

País esgarrifós

A raig escric després de llegir-ho. Paradigmes. Tot i el sensacionalisme cal llegir ENoticíes. Qui no hagi vist anirà veient. Jo ja havia vist però comprendre...cada vegada menys, per  no dir gens. Espaordit, el que volgueu.  La gent ni s'indigna ni reacciona. I amb aquella bona fe els veus anar a votar...a discutir si la dreta i l'esquerra...a fer reverències quan passa un polític... Sovint em ve a cap la canço...toda la pobre inocencia de la gente

          Esgarrifosa Catalunya de dretes     
         
Gratificacions a Ferrocarrils de la Generalitat

Bonus per valor de 680.000 euros als directius i comandaments intermedis de l'empresa pública
(amb la foto del Recoder de fons)

          Esgarrifosa Barcelona progressista

La propietària del restaurant Casa Leopoldo, Rosa Gil, ha denunciat la degradació del barri del Raval Barceloní i ha acusat l'exalcalde de Barcelona, Joan Clos, "d'haver matat el centre històric de la ciutat" i ha reclamat un "barri digne".

En una entrevista concedida el passat 4 de maig a Els matins de TV3, Gil ha denunciat que "els paquistanesos han comprat el barri", i ha assegurat que "està controlat per la corrupció".

Gil ha explicat que el col·lectiu paquistanès "domina totalment" el barri i ha afegit que "la gent que ven roses al restaurants són la policia de barri. Són els controladors. Jo els deixo entrar, perquè aquest senyor és el meu protector".

 

#16 paula, matadepera. 10/05/2011 · 10:40

Valorar
Positiu Negatiu
TENIM UN PAIS QUE FA PANIC I FASTIC , AMB EL ROTLLO DE LA INTEGRACIO ELS QUE QUEDEM FORA SOM NOSALTRES.
ENCARA PODRIA ESSER QUE TINGUESIN AJUDES .
ES PATETIC. 
(Després surt la patuleia amenaçant del perill de l'Anglada, quan ells en són els artífexs)

Esgarrifós trànsit. Líders en embussos                                                                                 
 
Ah, Catalunya encapçala el ranking. I a l'Enric Vila ara que està posat a reivindicar el paper i excel.lències de Barcelona, que s'apunti això.  A la capital i corones, el problema, puntualment, és insostenible...  i inaguantable, física i psíquicament.                                                                                                                                                                                                                        
I els sous públics, immorals,  insultants. I tantes altres coses més...Això petarà  als carrers tard o d'hora i temo que  sigui com a Grècia.
    
                                                                                                            
(hmmm, voleu dir que anirem enlloc?)
       
 


8 comentaris:

Herrgoldmundo ha dit...

Siempre lo he dicho, y doy fe de ello: la falta de sentido común es el campo abonado para Angladas.
El culpable no es Anglada, sino el progreta del buen rollete que se obceca en retirar crucifijos y, al tiempo, hace la vista gorda con los desmanes del Islam; el culpable es el pijiprogre al que, viviendo en Pedralbes, se la suda que cerca de 3.500 latins kings, ñetas y demás puñetas, se estén haciendo con el control de las calles de los barrios obreros y de la clase media, ésta cada vez menos media y cada vez más baja.
Culpables son quienes han permitido que cerca del 77% de ayudas y subvenciones para adquisición de vivienda, además de ayudas a comedores y materiales escolares, etc, etc... se destinaran a colectivos de inmigrantes.
Ahora pasa lo que pasa, que el otrora individuo de clase media no se resigna a verse entre la chusma de clase baja, jais y chipis, y se transforma de la noche a la mañana en un radical angladista.

Un apunte: en muchos colegios públicos de Cataluña, donde con no poca saña se ningunea y aparta la impositora lengua castellana (español de toda la vida) ya se publican revistillas para los hijos del Islam (en árabe) y se hacen comentarios de textos de cuentos y leyendas musulmanes.
¡Toma del frasco, Carrasco!

Maspons ha dit...

Són doblement idiotes. No fan les coses com dicta el seny i a sobre no s'adonen -i s'esquincen les vestidures- d'això dels Anglades.
Veurem a les eleccions quin tipus de càstig reberà "la casta política dominant"; fins on aguanta la gent.

Sí, s'ha vengut molts Indignez vous, però em temo que continua l'aborregament.
Home, revistes sí, però no fotem, l'àrab no s'ensenya i el castellà sí i tothom el sap. I jo seria el primer a protestar si no s'ensenyés. Però em temo que ni "aquí ni allà" que el coneixement de l'espanyol serveixi per a llegir Larra Gracian o Ortega.
Que és del que es tracta.

Herrgoldmundo ha dit...

Criteri,

Bien visto:

"Però em temo que ni "aquí ni allà" que el coneixement de l'espanyol serveixi per a llegir Larra Gracian o Ortega."

Creo y témome que el conocimiento del catalán tampoco sirva para leer a Balmes, Pla o Vicens Vives. ;)

Evocacions ha dit...

D'acord .... excepte en que, crec, confons els sous de càrrecs públics; no són càrrecs públics, perquè allò públic, "en sentit estricte" ja no existeix, són empreses mig públiques gestionades per entitats privades.
La immigració és l'estat normal de desordenament del món. Fa poc he tornat del Marroc. S'entén per què emigren.
Home, APañó!, que la culpa dels anglades és del progres... Si l'hagués dit Mourinho, val, però tu.... Els Anglades és culpa d'un desconeixement profund del què passa.

Maspons ha dit...

Pel correu he rebut el teu comentari que no s'ha publicat (?)
Fina afinació laque fas dels termes "públic" i "privat"

En quant Anglada és cert que el poble quan l'apreten o no entén les coses no saps mai per on tirarà, però reconeguem que els manaires enlloc d'enfrontar amb valentia les explicacións de la impossibilitat de controlar els problemes de la immigració defugen el debat, divaguen..o menteixen.

Maspons ha dit...

Va per l'Evo.

Evocacions ha dit...

Hi ha hagut alguna errada perquè també m'ha desaparegut un comentari que vaig fer al meu últim post, en el meu blog.

Maspons ha dit...

Estava desconectat -week end-, però el divendres abans de sortir vaig veure que va "petar" la xarxa de blogs