21 de maig del 2011

MAIG DE L'11. Les tres mesures prioritàries

De moment, escric això, corrents, per proposar un camí, com a guia, abans que la gent desbarri amb propostes "prioritàries"! com la tercera república, Bolònia, Sinde (sic) etc


ACORD DE MÍNIMS ("fàcils" d'aplicar o si més no difícilment excusables, i no tan mínims)

1- RETALLADES DE LES PREBENDES I DELS SOUS PÚBLICS FORASENYATS

2- LLISTES OBERTES (o sistema similar)

3- SUPRIMIR ELS PRIVILEGIS DE BANCS I CAIXES I DE BANQUERS I CAIXERS

Tan fàcil com això -de plantejar almenys. Reteniu-ho. Amb això ja tindríem almenys una manera raonable i controlada d'elegir els polítics i un grandíssim estalvi de diner públic.

Resolució d'un problema:

Tertulians i polítics critiquen la "manca de propostes i alternatives" del moviment, i certament els acampats  que parlen pels mitjans només divaguen. Us semblen divagatoris aquestes propostes per a començar a caminar? Els hi semblarà als de la menjadora?

 Tot veient, ESPAORDIT, a la matinada, les decenes de milers de persones a Madrid demanant  JUSTÍCIA, no amago una mena de sensació de plenitud, però tampoc la meva  prevenció i preocupació, per desbarraments, manipulacions, etc. Aviam.

Si m'heu llegit o llegiu els darrers posts, veureu que jo ja portava algunes setmanes demanant indignat la indignació. Indignez-vous,bous! repetia. Ara els bous ja són a plaça. S'ha acabat el bròquil. I repeteixo: el temps posa les coses a lloc. I la raó la té qui obra i pensa bé.

ESPERO QUE AIXÒ CORRI!!  -en cas contrari agrairé si algú m'informa que les coses no van per aquí. 

CONTINUARÀ 

AFEGITÓ I ACLARIMENT: Alguns em malinterpreten. Aclareixo: "ja he expresat la meva prevenció davant aquesta olla de cols de les places i de com es mou la massa. Però hi ha una cosa més clara i imperdonable: L'ABSOLUTA DESVERGONYA DELS DE LA MENJADORA.  

15 comentaris:

Indíbil ha dit...

Tot el que no passi necesariament pels principis bàsics de, estudi, sacrifici, treball i austeritat no por conduir individual ni colectivament a res de bo. Així de senzill... amic Criteri.

Indíbil ha dit...

No n'hi han de miracles senyor Criteri. El jovent ni que es planti a la plaça Catalunya ni que ho faci a la porta del Sol, sino refà la seva escala de valors, nomès conseguirà fer soroll i prou. Per fer coses de profit cal una mica més que el que ens mostren les imatges del joves "aparcats" a les dites places, fen't el pallaso, correns, fen't tombarelles i poc més. El món, malauradement és molt més complex que el que són capaços aquests nois de comprendre. Tot el demés que vostè menciona, es un problema afegit, que és afecte del que parlo i no la causa.

Maspons ha dit...

Indíbil,No cal expplicar-me com es el populacho, a més ja he expresat la meva prevenció davant aquesta olla de cols. Però hi ha una cosa més clara i imperdonable: L'ABSOLUTA DESVERGONYA DELS DE LA MENJADORA.

No hi ha "Miracles" polítics" tens raó, A mi m¡ho has de dir que poso a la capçalera del bloc: "políticament escèptic".

acampadaBCN ha dit...

Senyor Criteri, el contingut del seu bloc corre com la pólvora a les diferents comissions de treball de acampadabcn. No es parla d'altra cosa. Voldríem convidar-lo a donar una conferència demà a partir de les nou, que és quan les reunions sectorials s'acaben. Dirigeixi's a qualsevol comissió, digui que és el Criteri i de seguida el conduiran a l'estrada, ja que a vostè se l'espera com a única esperança i únic líder possible, donada la seva visió eclèctica de les coses. I si és tan amable, faci extensiva la invitació a aquest tal Pafiam, de què tant es parla, que si vostè és la Bomba aquest ja deu ser La Bomba en Patinet.

Evocacions ha dit...

Els acampats, Criteri, poden divagar. EM sembla. ELs que no han de divagar, són els altres, els polítics. Tres propostes bones. Afegeix la dels acampats, una política i una economia al servei de les persones.

Indíbil ha dit...

Hay momentos en la vida por los que vale la pena esperar y ayer fue uno de ellos. Cuando compareció, tras saberse los resultados, Hereu y su equipo de mamporreros acompañados de la inefable Montserrat Minobis con su fealdad a cuestas y su habitual pinta de lesbiana torturadora de niños normales que juegan con pistolas y todo eso, y no con muñecas, como a ese tarada y perversa mujer aí igual que a Miquel Iceta -otro que tal-, les agradaría, me sentí transportado a un mundo sideral de gratificantes sensaciones largamente esperadas. Otrosí, ver a Rubalcaba al que en su nerviosa y tensa comparecencia, le bizqueaban los ojos a la vez que no conseguía perfilar una sola sonrisa que pareciera sincera, también tuvo su encanto en esta especie de revancha personal con que estuve disfrutando toda la noche ante los derrotados comparecientes del partido en el poder. Curiosamente, sí fueron dignas y a la altura de las circunstancias, las palabras que dedicó ZP a los periodistas allí presentes. Estuvo flanqueado en todo momento por los pesos pesados de su partido a excepción, de Chacón, Carme Chacón. Se vio a Bono, Cháves, Pepiño Blanco, Salgado y sobre todo, a la "mamona" de Leire Pajín quien, nada más acabar el discurso de su jefe, salió pitando. Lo dicho... un cuadro escénico con todos los ingredientes de una auténtica obra de arte que disfruté de forma harto perversa quizás como justa liberación del mal humor acumulado durante esos años de sometimiento al pensamiento único, estúpido y relativista, que han impuesto los socialistas a toda la Sociedad en general.

En la confianza de que el placer no habrá sido exclusivamente cosa de mis sensaciones y de mi intelecto, sino que también habréis disfrutado vosotros, Criteri y demás, os envío un cordial saludo.

Ahora ya sólo queda para que el gozo sea total, que el próximo sábado, el Barça consiga con su brillantez habitual, su cuarta copa de Europa. ¡Visca el Barça!, ¡Visca Catalunya! .

Maspons ha dit...

Acampullat: efectivament, has dit allò que caldria,i que hauria de ser, però no he estat cridat per la política de primera línea.

Evi, també crec que és aviat per acordar i LLENÇAR propostes a la societat, de moment és tracta de proposar propostes i discutir-les.i que repercuteixen en assolir això que dius -un objectiu- de l'economia per a les persones.

Aquestes que he ditsón un "mÍnim" que acceptarien tot el ventall d'indignats. Si comencem amb els retalls, la tercera repub. la Sinde, etc. no hi haurà entesa.

Indíbil, o qui siguis, mira, tot i que jo no sóc anònim -i tot il'anticatalanisme extrem del PP -el del PSOE Déu n'hi do- realment confeso que las sensacions al veure la cara de tota aquella menjadora prepotent i manipuladora -el balnquiño!-, atipada -al menys a Barcelona 32 anys-, han estat molts semblants.
Per cert, l'emblema icona de la BCN socialista i tripartita, el tio aquell en pilotes...es passeja encara? es passejarà


He escrit bastant a raig sorry

Noctas ha dit...

Colla de comunistes que volen que l'impost de succesions revisqui de nou. El què vol aquesta gentussa és que mentre uns treballen i paguen impostos, ells visquin del cuento i de l'acampada. Em fan fàstic! Si de mi depenés entraria a la plaça catalunya amb tancs i els fotria fora ¡JA!

Maspons ha dit...

És un error molt comú, aquest en el que caus. A l'acampada hi ha mil propostes, cada dia.Per a tots els gustos.

Exactament per això mateix he llençat
les tres propostes!! Tinc els meus dubtes si estan madurs o no per a trobar uns mínims.
Acabo, ara mateix, de llegir els sous dels polítics del meu poble i d'arreu. He hagut de parar, no podia continuarllegint. Potser si que és millor passar del tema. Com fas tu:)

politicatotlany ha dit...

Benvolgut,
m'he permès repostejar el teu post als comentaris d'aquest nou bloc que ha sorgit arran de les movilitzacions: politicatotlany.blosgpot.com. Si no estàs d'acord a que ho faci el trec. Trobo que encara falta gent que digui algunes de les coses que apuntes, tant de bo els programes electorals del futur recullin alguna d'aquestes idees.
Salut!

Evocacions ha dit...

Només els funcionaris al servei del que hi ha, com he dit a can Brian, estan en desacxord amb aquest moviment de bé. Visca la política dels indignats. El món el construim entre tots, no entre els rics i poderosos. Amunt, visca la terra i la justícia. Per una utopia de les persones. Acampem, ni que sigui mentalment. Abaix els de la llei Moyano i la Leei General d'Educació.

Maspons ha dit...

No sols no m'importa ue ho pengis sinó que tens consumició pagada a Mollet. Veig que també has enganxat el comentari del "repressor" :)

Així ha de ser Evo! I com a funcionari t'honora. Amunt amb la lluita per la justícia i la dignitat! Visca les persones DECENTS i nobles! I informades.

Noctas ha dit...

Evo i Criteri, no coneixia aquesta vena de golpista Vostra. No ho veieu que aquestes manifestacions només condueixien a la dictadura? En fi, us convido a la reflexió!

Maspons ha dit...

Barreda cuenta con una jubilación de oro que ronda los 800.000 euros

07:39 (25-05-2011) | 80

El presidente socialista rechazó el pasado diciembre una reforma legal propuesta por el PP. Vara también disfrutará de un gabinete en caso de abandonar Extremadura.

I jo em pensava que eres més llençat, Noctas.
en part potser tens raó, potser només podem triar o dictadura roja, blava o dels mercats. Ara, treballar per les putes, jo no, i tampoc pels seus fills.
Visca el Quixot!

Maspons ha dit...

tinc problemes en la línea. No us perdeu el proper post si voleu conèixer de manera descarnada la confessió sincera d' algunes sensacions personals i col.lectives.