20 de gener del 2011

Sexe. Perfídies breus.

Pregunta pèrfida

Com s'explica que amb més llibertat sexual -o sia més facilitat per a practicar sexe- més informació sexològica, més accesibilitat als mètodes anticonceptius, hi hagi més prostitució que mai, fins i tot als carrers del bell mig de Barcelona (sic), pràcticament una inundació. amb grans megabordells. I més pornografia i més malalties sexuals i més embarassos que mai -amb les dones menys submises.

Alguna cosa falla, per no dir tot. I ningú en parla! De totes maneres, i de la mateixa manera que la teoria pèrfida del past post, són coses que es responen soles:). Ara bé, cal  plantejar-les.

Teoria peregrina 
Nois, em sembla que cal deduir que això del sexe, de "l'alliberament sexual", en lloc  d'alliberar -així ens ho repetien- esclavitza.

Conclusió després dels comentaris: 

Hi han estímuls constants, promoguts des del poder, com a eïna castradora del pensament crític, d'incitàció al sexe. Ajuntat a la pulsió sexual innata i la prostitució fruit de la manca de feina, hem esdevingut Can pixarellisca.

17 comentaris:

Herrgoldmundo ha dit...

La sociedad manda un mensaje: el sexo no es malo (cierto) y es deseable (cierto) y no pasa nada por practicarlo con precaución(cierto)
Así, no es de extrañar que cada vez más jóvenes deseen practicar sexo a edades más tempranas. Pero practicar sexo, al "tuntum", sigue siendo difícil, al menos si no eres un experto seductor-a, un Don Juan o une femme fatale al uso.

Consecuencia: hay muchas más ganas de sexo, ergo también más demanda, pero siguen existiendo tantas o más dificultades que antes para poder practicarlo, por lo que al aumentar la demanda también aumenta la oferta de prostitutas y de gigolós.

Anakin ha dit...

La verdadera liberación sexual está en el coco de cada uno. Es decir, no está ni en el pito ni en el pepito.

Saludos desde Tatooine

Trevanian ha dit...

Qué Anakin, ja t'has cansat de anar a tocar els dallonse a Can Noctas?. Perds facultats de manera gegantina. Aviat, fins i tot s'et fondrà l'espasa.

Anònim ha dit...

A mi em sembla que això del sexe, -present a tot arreu-és una alienació com un altra promoguda pel poder, plantejada com a modernitat i apertura mental.

Maspons ha dit...

proba foto

Maspons ha dit...

proba

Maspons ha dit...

aprovat, justet

Maspons ha dit...

el diner sempre "llama", a veure si funciona.

Evocacions ha dit...

DE fet, la teoria no és tan peregrina. El sexe sempre s'ha usat per tal de controlar el ramat. A mi que també m'agrada, no em sembla que hagi de ser el centre de la vida (i menys el centre de la ciutat, je.je,je)

Marx, Grouxo Marx. ha dit...

On vas amb amb un bitllet de cinc pesetes? Ens vols subjugar a tots? Posa un bitllet de 500 euros i, encara que sigui virtualment, tots serem més feliços.

Anònim ha dit...

pe pas ssarbo. Recorpos

Sigaleta de gos ha dit...

Ostres Criteri, veig que tens anònims dislexics.

Noctas ha dit...

La prostitució té una única explicació que no té res a veure ni amb la informació, ni amb la pedagogia, ni amb l'educació, sinó amb la necessitat econòmica de la població. Si una dona no té papers per a treballar i ha d'alimentar els seus fills, haurà de recorre a fer de puta. Ja pot tenir tota l'educació sexual del mon, que si no pot aliemntar els gfills, s'obrirà de cames. Així de dur! Pel que fa als homes, no podem comparar el xoxet d'una noia de divuit anys amb el d'una de quaranta, cosa que gfa que un home casat de cinquanta segueix pagant pel xoxte d'una de vint. Em sembla que ja ha quedat tot explicat.

Maspons ha dit...

"Si i no" com deia Lord Humphrey.

Apañò, parles des de la "previejunidad":))i a aquestes alçades és cert, però que sigui tan difícil com abans "empènyer"...diria que no.
Celebro estar d'acord amb els comentaristes que relativizen la cosa sexual.

Precisament Groucho poses pegas tu? No veus que és una llicència surrealista lo del billet. No sé qui hi ha al bitllet de 500,segur que m'hi assemblo menys físicament i a més...al de duro hi ha el mestre.

Sí i no també pel Noctas. Apunta amb la seva claredat habitual una dada important però no és definitiva: el porcentatge de puteros madurs no crec que sigui tan gran com exposa.
Tampoc totes les parades amb apuros fan la carretera. Però, repeteixo que són dues bones aportacions.

Saluts.

Maspons ha dit...

he escrit una mena de conclusió al final del post.

jodiria ha dit...

Estic d'acord amb l'Anakin,si no treballem la ment no tindrem mai el control dels instins primaris del individuu,el fisic huma demana continuament atenció inmediata per els estimuls sensorials i la Ment ha de tenir en clar que es el que li conve ,per la salut i sana convivencia entre el fisic i la ment

Maspons ha dit...

Em sembla que és lo que jo deia, tot i que com sempre al desemvolupar-ho no queda tan lar com sintetitza Anakin.
Lo que ens venen és totalment lo contrari, això és el que ens ha d'indignar, Jodi