10 d’agost del 2010

Agrairé si algú té alguna informació particular per a uns dies a Bèlgica

Dijous "parteixo" -i ja pateixo- cap a Bèlgica. Viatge al nostre aire visitant les principals ciutats. Si algú vol dir alguna cosa que es pot escapar al visitant novell, nosaltres i segur algú altre ho agrairem.

Bones vacances i bon viatge als qui sortiu!

21 comentaris:

Anakin ha dit...

No te pierdas la plaza mayor de Brujas.

Evocacions ha dit...

No he anat mai, però, això, que Brujas és forá bonica. Bones vacances.

Maspons ha dit...

Gràcies a ambdós. M'he emportat el meu notebook i per fi -després de Bruseles i Antwerpen-he trobat a Gant l'hotel que em deixa conectar. Una nit més aqui, despres Bruges, dues nits més a Brusel.les -a cop de tren- i retorn al Vallès.

Gante, diumenge nit desangelat, i jo gelat i altres coses que ja explicaré.

Sombrero de copa ha dit...

Aquest paio, l'Anokin (JOSE MARIA TELLEZ MORALES) es un'altre bona peça de la colla del JAVIER TRUJILLO. Tots "latinos". Aquest es mexicà com l'Antonio Margarito. Ell pensa i presumeix de que es un valuòs escriptor i tè un fixaciò amb "Star Wars" molt assemblada a le que tè el Borjas amb al Tesla... es a dir, paranoia pura i dura. ¿qué us recorda això?, i fa unes poesies dolentes i insuportables a més no poguer. Com que els catalans som malauradament tant del "buen rollito", aquesta gentola i tutti quanti s'ens foten per a tot arreu. I pensar que -fa tres llunes- volíen que tanquesis el blog... Però qui son aquests "cafres" per vindre a un blog privat com és el seu, Sr. Criteri i fotre el merder que han aconseguit? Doncs gràcies a la seva ambigüitat amic Esteve Maspons... i -en part- a les provocacions malaltisses d'aquell meuc, amic teu que es va barallar gairebè amb tothom del "mundo mundial", l'inefable malalt mental José Borjas.Si no t'ho creus, guaita tots els teus propis posts des de febrer d'enguany i diguem-ho. ¡Ull! però, aquest és el meu últim tomb per la blogosfera. Estic molt fotut i tinc els dies comptats. Aixi es que... un cop descoberts i possats sota la aclaparadora llum dels focus públics, tots aquells maleïts que van volguer que tanquessis... (els sudaques i el Borjas), en nom del anticatalanisme més rabiòs i barroer, us dic ¡ara us toca treballar vosaltrs!. Jo ja he fet el que em veia capaç de fer. Adeu siau.

Anakin ha dit...

Escolta'm, Anónimo:
Sempre t'has distingit per una mena d'analfabetisme endèmic que no te'l treus de sobre ni que vulguis.
Per començar, llegeix bé. Anokin, dius que em dic? Va, posa't les ulleres, si més no.
I renoi, com la vesses un altre cop... ni em dic Téllez Morales, ni sóc sudaca, ni faig poesies, ni tot això que t'empesques. Ja veus que parlo un català tan genuí que fins i tot n'hauríem de dir "calal·là", així, ben geminat, no com tu, que fas més cagades que lletres ajuntes.
Val la pena que et quedi clar que vas, pel que fa a mi, força errat, i també pensant en el bonàs d'en Criteri, que després li fas ballar el cap, i ja l'has marejat prou, Margarideta.
I bé, si te'n vas, bon vent i barca nova, Tom Jones, Tigre de Cal Paco. Veies que no et tornin a engalipar i acabis afluixant cinquanta eurets més on tu i jo sabem.
apa, siau.

Sombrero de copa ha dit...

50€? Ah, si... es veritat, els que em van engalipar al teu bordell, oi?.

Anakin ha dit...

No, del meu no, d'aquell on et van fer fora a cops de sabatot, de tan ruc com vas demostrar que ets, Margarideta. Llàstima que no tinguis cap blog obert, que em divertiria molt posant-te de volta i mitja als teus propis morros. Però no, tu no tens talent per res més que per tocar el que no sona i embrutar els blocs d'altri.
Si tens alguna cosa més a dir ja saps on sóc, però aquí, a Can Criteri, només hi vindré per parlar amb gent sensata, no amb mosquits.

Sombrero de copa ha dit...

Tiene los italianos un refrán que viene a decir que un clavo saca otro clavo. Y eso es lo que he hecho contigo, amigo Damien. A mi me gustan como a ti, los bailes de máscaras y los juegos. Se ve que muy listo no has sido nunca y me cansé de hacértelo notar en tu propio blog ¿recuerdas?. Sólo que no lo publicabas, julandrón. Eres pretencioso y muy pagado de ti mismo, por eso le saliste al paso a la selene literaria cuando asomó por tu bitácora. La excusa de que había faltado al respeto al tal José a quien interesadamente ayudaste a encumbrar y a la vez a destruir, sonó tan pueril que ya te dejó bien retratado. Margarito, Pafiam, la Sra. Miró, Edurne Noel, Noctas y Apañò expresaron sobradamente el concepto que les merecías. Te calaron y no se avinieron a confraternizar contigo. Ahora bajo la personalidad del Jedi de la espada a pilas y, a veces como "Anónimo" en otros blogs incluido éste, trataste de acabar con el blog de Criteri; recuerda sino, la velada alusión que le hiciste en un post, de que se reencarnara en Pafiam. pero, gracias a Dios te salió el tiro por la culata. Ya se ve que sólo eres brillante pero no, inteligente. ¿Y dices que te quieres comparar conmigo?... pero si yo no soy escritor y tu además eres un simplón de mucho cuidado. Mira si lo eres que vuelves a resucitar la saga Litvinenko. Nunca segundas partes fueron buenas, majo. Mifer contra Tirsa, uy qué risa, Apa, y ponte en remojo, que vengo arreando.

Anakin ha dit...

Uf, quina diarrea mental, noi.
T'he dit que aquí no parlaria amb mosquits com tu, però no m'has entès (et costa...).
Punt i final. Si vols seguir delirant vine al blog d'Anakin, i em distreus amb les teves malaltisses obsessions, que em petaré de riure. Però no, no seràs capaç.
Aquí, ara sí, ja no t'haig de dir res més.

PD: en castellà no sones tan analfabet XD XD XD XD

Sombrero de copa ha dit...

¡Que no!, que no cuela ¡pazguato!. Ya dije lo que tenía que decir y, como sea que ni tu hocico, ni tu compañía me son gratos -hueles a zahúrda sideral-, corto y remo, ¡que vienen los vikingos!.
Adeu, Andreu!.

Sombrero de copa ha dit...

¡Vaya! parece que la espada de Damien no sólo ha perdido su fulgor, sino que ,él mismo se ha quedado ·escurat" y sin el preciado numen que le alimenta su hiper saturado cerebro. ¡¡Patético!!, desconocido, decadente, derrotado, implorante payaso de la blogosfera que en su reencontrado blog "un que tocaba els collons" perdón "un que fitxava" deja un penoso escrito de corte poético imitando aquellos que en sus horas "tontas" escribe su admirado/odiado talibán SS. Qué poco éxito te auguro Jedi "mod". Sabrina te contemplará desde lo alto de ya sabes dónde, y cuando no la veas se reirà de ti, a tus espaldas, desaforadamente. Como lo hago yo... jajajaja. ¡Tronco, a un viejo no se la da "naide" con queso!. Mientras tanto sigue midiendo la calle Hedilla y sus contornos con tu cansino y caviloso caminar de vecino de basrio cutre y contaminado, al igual que tus orgullosos colegas, corifeos de blog, hijos de inmigrantes del extrarradio "quinqui" barcelonés, el "profe" de Santako que ahora vive en el Maresme o el cegato del Pueblo Seco -el de la Plaça del Surtidor- que sigue buscando sonotones para su engendro animal, en lugar de un eficaz reconstituyente para sus neuronas. Ahí, cabría mencionar también al pro-palestino y antisemita Clyde y a Brian, este último, el único que tiene una cierta categoría, quizas porque es el más viejo -y sabio- de la "troupe" de aplaudidores de tu caduco blog. Bueno, el tiempo dirá. Io, vado fare l'amore mentre voi siete di vacanze romane. ¡¡Que us donguin ben donats, colla de dropos!!.

Sombrero de copa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sombrero de copa ha dit...

Se t'en acabat les piles de l'espasa, Damien? Doncs, ¡fotet una miqueta!, rei. I les idees?, I les kedades a Cal Teo que t'havia, (ens havia) de convidar el teu amic, just abans que la lunarara descobrís que nomès hi tenia teranyines en els seus comptes financers?. Farem mai una trobada, sense ensenyar ganivets?. Ens asseurem a taula sense possar veró al got del veï?.hahaha. ¡¡¡El Barça, com gairebè sempre ultimament, ha guanyat!!! ¡¡¡Visca el Barça!!!, ¡¡¡Visca Catalunya lliure!!!.

Sombrero de copa ha dit...

Eso te escribía amigo Damien, en marzo d'enguany, la Sra Edurne Noel: Querido Espía, no hay nada peor que ser tonto y no saberlo y esto es justamente, lo que te pasa a ti

Maspons ha dit...

Us asseguro que amb això del viatge fa temps que no passava pel blog -pensava que no hi hauria res- i trobo aquests comentaris, amb dades i cognoms que són desmentits consecutivament pels DOS comentaristes anònims -mínim- i Anakin i davant els quals em veig incapaç de dir res, ni creure'm massa cosa: és veritat això de l'últim tomb? qui dimonis és el cegato del Poble Nou? És de suposar que l'hem de conèixer? Jo també he lligat algún cap, no us penseu, però em guardaré prou de dir res: seria aventurar i marejar la perdiu.

Pensava penjar un avanç i una pregunta però deixaré el tema obert: al menys ara, si hi desbarramenta és amb un cert ordre:)

Sombrero de copa ha dit...

El cegat del Poble Sec que no, el "cagat del Poble Nou" es el Jordi Brown de The Cow.¡Recony! Criteri, ¿has tornat o és que encara ets a Antwerpen -Amberes, per els franchutes,(valons).

Sombrero de copa ha dit...

Criteri: ¡fes el favor de tornar a llegir des d'el primer post fins l'ultim, sisplau, no corris i pensa! i no em fallis, ¡collons! Que no veus que t'estic servint en safata tot el jeroglific que has patit des del mes de febrer d'enguany? Pensa una mica, noi... que, ja ests prou ganàpia!. La selene es un paio desconegut que no ha escrit mai res que li dongui de "jalar"; però res de res i el desgraciat de l'espasa a piles es el nostre "amic" -el conegut espia, aprenent de Litvinenko, Damien (a) "el mod" del Mifer del carrer Hedilla, barri d'Horta de BCN. districte federal-, que va de Jedi i de "progre, i els demès ítems que menciono, salvat els que també esmento -com a enemics de l'espia-, son els que li fan el cor (coro) con a les antigues "sarsueles", ho entens, ara?, ho vols més clar, encara?... ¡imposible! (@_@).

Sombrero de copa ha dit...

Criteri: guaita que diu aquest desgraciat, molt pagat de si mateix i cinic espia, en el seu blog que ha obert un altre cop: "Els provocadors s'incomoden molt quan els surt un (altre, això ho dic jo, l'Anónimo) provocador. Ara que el desastre general ja s'ha produit, i no hi ha remei, només ens queda riure". ...es un fill de puta... ell va intentar que tanquessis, Criteri. Es un malnascut i un provocador al que tots, li rieun les gràcies.¡¡¡Desgraciats!!! i mentrestant... tu que no t'assabentes de res. ¡Desperta ferro!

Maspons ha dit...

sorry, no recordava el del Poble Sec, ara bé, no sé si ens hem de creure que saps el bar on va l'espia i tot. Vols dir que porta dos blogs?

Bueno, ja veus que n'hi ha que al.ucina més, com l'anónim que "ha descobert que el de l'espasa -que no hace ñaño ;)- és un poetet mexicà.

Bueeeno, aclarit tot ara només cal saber qui ets tu:) -o almenys si tens blog.

Sombrero de copa ha dit...

El de la espasa lluminosa no és cap mexicà. Això era el parany que li vaig "endinyar" al molt cregut del Damien per "enxampar-lo". Pel que fà a qui soc jo, a la cançò "Flamenco" dels "Brincos", hi ha la clau, >:-) Benvingut, doncs, un altra cop al teu propi blog, amic Criteri. Ara em toca fotre el camp. No, no tinc cap blog però sí tindrè un bloc quan m'el lliguin als peus i em llencin al fons del oceà. Adeu noi, ho he passat molt bé tots aquetss mesos.Ara ja et toca conduir tot sol, que ja t'has fet gran.

Maspons ha dit...

Matiso. Després de tantes boles i patologies anexes a la "cosa", quan diem que tot ja està aclarit, lògicament ho dic agafant-ho amb pinces, i reservant-me el dret de creure'm el que em sembli, de totes maneres fa temps que ho vaig donar la cosa per esbandida.