14 de juny del 2010

Si aquest conegut vividor és "d'esquerres" jo sóc maoísta-leninista i Una "zapaterada" estupefactant.

El pàjaro a LV protestava que no tinguéssim l'AVE tot dient que ell des de París podia anar el mateix dia a Rouen, Estrasbourg, Marsella o Nantes a menjar pigeon à la rouennaise, choucroute, una bullabesa o OSTRES! respectivament. A continuació afegeix que aquí li és impossible anar a fer un arròs amb pelletes de bacallar a Alacant, esmorzar a Madrid, i tot un llistat de destinacions d'alta gastronomia. I ho considera "para un republicano y de izquierdas un tanto humillante". Tot i que aquesta mancança de tren ràpid la compensa així el paio: "me quedé al dia siguiente y repetí arroz" -aquest de verdures i magro-. Tot sovint explica les delikatessen que es zampa. No he d'amagar que potser perquè és un modus vivendi que desconec, el llegeixo a voltes amb interès -no pas enveja.  Ah, aquest bonvivant-revolucionari és Joan de Sagarra. Què deuen entendre molts per ser d'esquerres?  

I la gent entestada en el debat de "les dretes i les esquerres! Des de l'eclecticisme dic que a "l'esquerra" -llegim progressistes de saló-  li surt rendabilíssim perpetuar aquesta dicotomia, tot i que cada vegada el "poble" s'ho empassa menys. Bé potser sí q ue ho hauria de raonar més...bé, de fet ja ho tinc  fet.

  Zapaterada

Un jubilat dels de rendes baixes es manifestava estupefacte avui al diari explicant que España dona milions d'euros dels fons de pensions espanyols als sindicalistes jubilats argentins. En foten una darrera l'altra. Les maragallades al menys feien riure.

8 comentaris:

Anakin ha dit...

Qué malvado eres, Crotiro... el pobre trolete te pedía que no le cerrases la puertas, y tú... ¡zas! con lo bien que nos lo estábamos pasando...
Y bueno, cambiando de tercio, ya te he visto donde Noctas, haciéndome buena propaganda... así me lo pagas, yo que te tutorizo con tanto amor...

Pero bueno, si todo va como debe, cada vez mi presencia será menos necesaria.

Herrgoldmundo ha dit...

¡Pedazo pretencioso el Anakin de los cojones!
¿A qué esperas, Criteri, para meterle al susodicho la espada láser por el culo?
¡Y sin vaselina!
Será tontolaba...

Evocacions ha dit...

Això dels d'esquerra és el timo de l'estampita. Jo, de fet, sóc d'esquerres... però dec ser molt i molt d'esquerres perquè aquests paios en fan fàstic. Podríem parlar en altres termes. Els que defensen el dret de tothom a la vida i els que no, etc. Quan parlo del dret a la vida, no estic pensant en l'avortament, sinó en un sou digne, en el decreixement, etc.
Anakin se ha puesto la foto del guapo, anda que no es listo!

Jaume ha dit...

un és d'esquerres o dretes respecte d'un eix, suposo. I quins eixos marquem avui en dia: el religiós? la immigració? el social (avortament, cel.lules mare,...), l'econòmic? No entenc això d'esquerres o dretes. Entenc la diferència entre liberals i intervenconistes. I respecte aquests eixos, segons quin estàs més a un costat o a un altre, sense que la decisió sigui significativa de progrés o no. He dit.

Maspons ha dit...

Anakin, que t'has enrampat el cervell amb l'espasa? Quines portes he tancat??? De totes maneres de tant en tant obriré una mica l'escletxa per...jo què sé.

La espada apañola que hace ñaño contra la de plàstico. Ya le has dao tu Apañó :)

Evo i Jaume, sou persones inteligents i res a dir. Recalcar només que el Jaume ha explicat quins són avui els eixos dreta-esquerra-. Penso que aquí els partits dits d'esquerra van més contra l'empresari que a favor del treballador, i els sindicats...que voleu que us digui.

Òbviament cal un contrapès al pes del capital, però aquest pes no el representaran mai els partits parlamentaris.

Anakin ha dit...

¿Que qué puertas has cerrado? Coño, Crotiro, esas mismas que dices que de vez en cuando vas a abrir... para que te entre el trolete y el copypaster, ¿no?

Oye, por cierto, al amigo tuyo este, el Apañolete, parece que le pica algo, ¿no? Vaya nivelón, el tío.

En cambio, ves, al Evocacions este se le ve majo. Ahora, si pretende que cuelgue mi foto de cuando me chamusqué de arriba a abajo, en un río de lava, por culpa de Obi-Wan... como que no.

Y nada, Crotiro, entiendo que estés algo tenso conmigo. A este nivel de trolismo no estás acostumbrado, y se te ve irritadillo. Pero bueno, no hay mal que cien años dure.

P.S: Oye, insisto, buena decisión lo de cerrar compuertas. Si hace falta cierra con más candados aún, ja te lo dije. Hasta te podrás librar de tipos como yo.

Maspons ha dit...

Insisteixo Anarkin: Estàs enrampat, insisteixo: no he tancat res, qui vol pot entrar. Ara, és cert que a vegades deixaré la porta MÉS oberta, per...jo què sé.

Anakin ha dit...

Tienes que ser más humilde y admitir que no siempre tienes razón.
Hala, bexitos, Crotiro.