1 de juny de 2010

Avui sóc una mica més català. Tres cosetes

No he pogut resistir fer un post amb el que m'he trobat avui.

Apart els que no saben sumar i el grup de místics o sentimentaloides espanyolistes -molts de respectables-, el petit però influent percentatge de rics ciutadans de Catalunya són els més repatanis a la independència. És clar, ells  en tenen de sobra i poden a més gaudir dels serveis privats de pagament. Ara però, per primera vegada, la cosa els toca : els rics catalans han estat tractats amb desigualtat tributaria respecte tot Espanya, per decissió del tripartit, perquè no hi ha un duro a la Generalitat! Talment semblaria una jugada magistral per sumar adeptes a la causa catalana. Ara que paguin o lluitin...o que callin.Això que ve és el que m'ha fet escriure el post: ...el sistema de financiación de Cataluña es insolidario y desigual... -diu el PP a la premsa molletana. Em pensava que ja no quedava ningú amb la ignorància o cinisme de dir això; dir que la víctima és el lladre. La llàstima és que no es diguin més coses així i que aquesta animalada resti amagada dins un text de lectura poc engrescadora i espesa: coses així són una màquina de fer independentistes. Curiosament Evocacions  deia avui a can Brian que les provocacions antinacionalistes de l'Espada tenen la mateixa conseqüencia : els cosmopolites barcelonins llegeixen premsa madrilenya ...vulll que perdi el Barça...sóc del Madrid... -el futbol l'importa un rava-.
Després de llegir això espero haver augmentat l'esma i haver contribuït a la causa, tot i que..repeteixo la cantarella: la confiança en els manaires d'aquí també poquíssima, però si fossim sobirans al menys no hauríem de sentir-nos dir lladres. I la quantitat de lladres i ganduls a mantenir pel ciutadà català -xino o andalús o el que sigui l'origen- també disminuiria.

Vull dir una cosa:  la tempesta de la cosa encara no ha escampat i em trobo una mica desmotivat per a comentar als blogs amics, tot i que vaig seguint els posts. Ja escamparà.

Jeroglífic

Vinga, que aquest em sembla que és fàcil

Nombre de varón

U
NOTA
  e, i, o, u

ajuda: si penses en el cul ja ho tens mig fet.

42 comentaris:

Anònim ha dit...

perquè no hi ha un duro a la Generalitat!

Duro = Fransquistoide

Euro = Europeoide

Anònim ha dit...

Criteri = hipersurrealista

Evo = Evocat i apocat

Sanz = L'observatore

Luna = rara

Anònim ha dit...

Criteri dius amb molta raó:

"la quantitat de lladres i ganduls a mantenir pel ciutadà català -xino o andalús o el que sigui l'origen- també disminuiria".


Molt be Criteri, aixi és pàrla.

Visca Catalunya lliure de gentolà com xarnegos i xinesos.

Fora, fora, fora colons.

Anònim ha dit...

unalunarara ha dit...

Com que jo no utilitzo pseudònim i tinc por que el detectiu octavi em localitzi i em foti un gec d'òsties, m'abstindré d'opinar. De totes maneres començo a pensar que aquí hi ha un tema de sexualitat mal resolta.

Visca Catalunya lliure.

Anònim ha dit...

Ostres l'Octavi... el que mancava per "duro". Però el perillòs i el més proper a la lluna que no llunàtic es l'inefable Pibernat. Cherchez la femme..., cherchez J.Pibernat, Oh, là là, mes amis.

Anònim ha dit...

Què fa CiU al Parlament de Catalunya donant suport als activistes criminal-terroristes de la flotilla de la "llibertat"?. Què volen, potser perdre tot el prestigi guanyat en aquests últims anys? Volen potser que a les poroperes eleccions ens abtinguem en lloc de votar-los?. Doncs, que vagin en compte.

Anònim ha dit...

¡Què bó! el post aparegut a cal Noctas avui. Sembla escrit pel Sostres.

Anónimo ha dit...

Haurà signat molts llibres la luna a Madrit, haurà recollit molts cagallons de gos, l'hi haurà signat al dropo del J.Pibernat tota la seva bibliografia amb el índex inclosos o ens enviará a tots el ruskys dels hospital mentals de l'Espanya esa... o l'hi estarà fent una gran xarrupada a "elkenerra que es un makarra" encara que la lluna es un "rufián de la lengua" segons un dels gran anònims que "petan! per aqui. S'admeten apostes...

Anònim ha dit...

Aquest paio l'"unalunarara" es un bluff. Es un diletant sense res que fotre que es diu Joaquim Pibernat i que, de mica en mica va tocan't els collons... a tothom fins que jo esbrini on viu i l'hi envii al mosquito gitano el de la roda de carro i el conmini a que eexpliqui el perquè de la seva bogeria. Potser les hòsties li girin el cap. Però d'això com a Isarel i els vaixells de la llibertat, jo ja no en tinc cap culpa.... ell s'ho aurà buscat. Oi?.

Anònim ha dit...

Es donen 1500 € pel domicili 'den Joaquim Pibernat. ¿Qui vol participar?

Anònim ha dit...

Miri Pibernat/Arcadi:

De borrachos y necios en Catalunya estamos "plenos". Pero al parecer de h.p. aun no tenemos suficientes porque entre Ud/es. dos no paran de tocar los cojones. No duden que en otro orden de cosas y en otros momentos, les íbamos a atender adecuadamente como Udes., en su momento, tuvieron la "delicadeza de mostrarnos a diario en "Can Tunis". Los catalanes tenemos una muy bien ganada fama de cobardes, pero no yo. Así es que vayan meditando la conveniencia de seguir en esa tesitura porque yo iré elevando la recompensa por obtener sus hediondos culos.

Anònim ha dit...

La valiente unalunarara, ya no cuelga sus comentarios dede su web-blog. Ha olido peligro y como todas las minyonas cobardes rehuye el combate y se escuda en el más oscuro y puerco anonimato. Esta gentuza, es el cáncer que hay que eliminar si queremos una Catalunya plena y normal. Vividores, malnacidos, habladores de una lengua extraña y chulos, sobre todo chulos... ¡como la cabra de la Legión! ¿Pero so-desgraciado... has conseguido firmar nada como no sea tu propia sentencia? Qué fantasma eres... hasta el Borjas a tu lado parece un ilusionante faro en la obscuridadad, con sus paranoias, sus churritos y las hostias que te llegó a pegar en Can Sostres.

Anònim ha dit...

Entre tontos anda el asunto

Anònim ha dit...

Hombre... tontos, lo que se dice tontos seguro que tú eres más que yo. Y además más cobarde e incluso más feo, más maricón y no sé cuántas cosas más. ¿Vale, bicharraco?

Criteri ha dit...

Suposo que no hi haurà algú tan dropo d'interpretar com el tercer anònim el paràgraf que em copia.

De totes maneres, tot i que el meu interés sobre les identitats, que de tant estrafolàries m'importa un rava, vull dir -i Déu em perdoni per fotre més llenya al foc- que començo a sospitar que el Pibernat poeta, ni que sigui d'esquitllada o per delegació no és aliè del tot o bé algú el coneix. Per lògica alguna campana li haurà arribat. Piber, que no dius res ja? (ara sortiran mil trolls) De totes maneres molt diletant si que ho ha de ser perque a Google hi surt ben poc.

-Ahora, de ser sóis.
-Somos que?
-Cobardes anònimos.
Ni un trist nik.

Anònim ha dit...

COvardes y Punkarras

Anònim ha dit...

Sigues abducido, Criteri, nene.
A ti este rollo te va, es una evidencia como un castillo.
Realmente no te has enterado, percatado, de abssolutamente nada.
Sigue así.

Criteri ha dit...

Anònim el que jo crec una evidència absoluta és que no pot haver-hi una patologia tan estranya per la que un individu suplanti la personalitat d'una persona i...bueno, que sàpiga tant d'ella..etc ja m'enteneu. Sí, veient les creacions del grup del Pibernat em confirma que tenen uns peculiaríssims gustos que es poden comparar amb la "cosa" vírica que assetja el blog. Són respectables, però feu-ho a un altre lloc sisplau.

Anònim ha dit...

No me seas ingenuo, Criteri.
Aquí hay solo un pobre diablo que se te ha enquistado, y tú aún pides amablemente que se vaya. Será que sarna con gusto no pica.

Anònim ha dit...

Te gusta flipar en colores pensando que una celebridad, aunque sea de poca monta, se acerca a tus inmediaciones. Ese es tu talón de Aquiles. Y acabas siendo pasto de trolls.

Anònim ha dit...

D'això es tracta, Criteri... que ho facin a un altra lloc. I si no... esborra tot allò que calgui talment com et varem dir el Noctas, l'Efrem i jo. Sense que et tremoli la mà.

Anònim ha dit...

Els comentaris de les 22,14 i les 22,22 son del Borjas. Ja es veu. Ni t'els miris. Tu esborra el que calgui... I veuràs que... "muerto el perro se acabó la rabia". Bona nit i ¡fins demà si Deu vol!. El Borjas mai facilitarà les coses. Està molt sonat i li ha fet més mal al teu blog que la pròpia luna, el Pibernat malaït i tot el bròquil que portem arrosegant des de fa temps. Ell ho ha portat tot això.

Anònim ha dit...

Y este que tan mesurados consejos ofrece, el de las 22:23, no es otro que el causante de todo este penoso circo, cisco y sarao. Una lagartija, cuya larga retahila de desequilibrios se reduce a una patológica adicción a su propia miseria.
Se te ha dicho por activa y por pasiva. Hasta por perifrástica.
Pero no hay más ciego que el que no quiere ver, Criteri.

Anònim ha dit...

Y dices, Criteri:

"el que jo crec una evidència absoluta és que no pot haver-hi una patologia tan estranya per la que un individu suplanti la personalitat d'una persona i..."

Pues te equivocas. Lo que es una evidencia absoluta es que este tipo de enfermos existen. Y ahí lo tienes, y no eres capaz de reconocerlo. Tú prefieres pensar que los nombres ilustres acuden a tu vera atraídos por tus dotes intelectuales.

Cierra este blog, haz borrón y cuenta nueva, haz "foc nou", como se dice en catalán.

Rebaja tu vanidad, y escucha, que es algo que te cuesta un montón, Criteri, escucha, escucha. Escucha y haz caso.

Vende caro el visado de entrada, no busques el jaleo de los necios.
Cierra la puerta a todo tipo de troll, incluso a trolls como yo mismo, aunque pertenezca a la familia de los Jedis buenos (qué tontería, todos los Jedis fueron buenos).

Tú decides, si todo este rollo en el fondo te da morbo. Yo no voy a perder más el tiempo contigo. Obi Wan tiene mucha tela que cortar. Aún.

Anònim ha dit...

Unalunarara o pibernat o A.E. o S.S. diuen:

Els comentaris de les 22,14 i les 22,22 son del Borjas. Ja es veu. Ni t'els miris. Tu esborra el que calgui... I veuràs que... "muerto el perro se acabó la rabia". Bona nit i ¡fins demà si Deu vol!. El Borjas mai facilitarà les coses. Està molt sonat i li ha fet més mal al teu blog que la pròpia luna, el Pibernat malaït i tot el bròquil que portem arrosegant des de fa temps. Ell ho ha portat tot això.

Al Borjas lo habeis suplantado y estais haciendo "delirios" en su nombre. Poco ha durado la recogida de excrementos caninos en la Fira del Llibre de l'Imperi a Madrid.

Salis muy favorecido en las tomas televisivas, un día colgaré en You-Tube tus maneras de firmador de "Bodrios", seguro que haremos un record de visitas a mayor gloria de Casa Criteri.

Anònim ha dit...

A l'atenció de la Gran Causa Catalana:

Visitad:

http://www.lagrancorrupcion.blogspot.com/

Y os enterareis de las grandes lindezas de nuestros prohombres.

Obi Wan ha dit...

Tú también te equivocas, anónimo de las 23:21 y 23:27.
Unalunarara ya no está presente en estos escarceos. Ese bloguero corriente y moliente, preso de su propia patología, no aparecerá hasta que su sed de placer se lo imponga. Probablemente sea el más coherente de todos, capaz de cumplir con los requisitos de su propia teatralidad.
Aquí, por lo que se ve, cada uno va a su puta bola. Podríais formar un club de petanca. Arrasaríais.

Anònim ha dit...

Un anónimo muy lunarrádico:

Como estoy notando la tijera selectiva del SinCriteri, ya es la hora de abandonar por una temporadeta aqueste infame blog, donde ya, uno no se divierte, se ha vuelto soso, tijeretazoide por lo bueno y deja lo malo.

Anònim ha dit...

Anònim de les 0,01... doncs ja saps... ¡bon vent i barca nova! y a ver si de paso aprendes a escribir.

Anònim ha dit...

Sr. Criteri, a propòsit d'un comentari aparegut a cal Apañó i signat pel Noctas on s'el menciona a vostè i el seu blog com a paradigma negatiu de blog infectat de trolls i escombreries varies, vull fer-li patent que, tan aviat com la cosa es calmi, via censura o cansament dels trolls o visita del mosquito gitano, jo li adreçarè un llarguísim escrit que li farè arribar a cal Teo i on quedarà tot explicat el que ha passat darrerament. Es una qüestiò digna de fer-hi un assaig sociològic i potser sanitari. Té moltes projeccions i paga la pena ficar's-hi de cap encara que sigui per compendre un xic, la naturalessa humana. Mentrestant faci vostè el que hagi de fer que el temps i jo farem la resta. Salutacions.

Anònim ha dit...

A canvi vostè m'haurà d'explicar les seves apreciacions i sobretot els seus silencis envers aquest individu del qui sembla que no sent res de bò per vostè i que ha portat tots els problemes amb la luna, vull dir "lo tarat d'en Borjas".

Anònim ha dit...

El alter ego del unlunarara convertido en anónimo diu:

A canvi vostè m'haurà d'explicar les seves apreciacions i sobretot els seus silencis envers aquest individu del qui sembla que no sent res de bò per vostè i que ha portat tots els problemes amb la luna, vull dir "lo tarat d'en Borjas".

Se le nota cansado, ha perdido flexibilidad mental, se nota que la firma desaforada de ejemplares insulsos le ha trastocado las neuronas y la rapidez de reflejos.

Eso de llevar varias personalidades a la vez cansa, y cansa mucho. Y desde Madrid y las obligaciones editoriales le han mermado los reflejos, las energías y la leche de la vaca creativa se va secando.

Mejor será que se deje de fijar en un pobre desgraciado, un parapléjico y un xarnego como el Borja para llenar de sentido su "famosa existencia" de éxitos. Póngase metas mal altas, gentes con más talla, con más bagaje literario, pero de la estirpe auténtica y no de una mierda de bloguerillos de tres al cuarto, que ni saben escribir ni expresarse en propiedad. Recurra a sus pares, a sus iguales en las lides de la creación literaria.

Mal debe de andar su "ego" cuando se quiere medir con gentuza de estos pagos. ¿Que quiere liderar?, la nueva patria futura convergente, con los Millet, Alavedra, Penafreta y familia. En fin, déjese de historietas inútiles, déjese de salvar a los demás y piense en salvarse a si mismo.

Sus manejos de personajillos literarios es tan pobre que dan pena. Vd., cree que todos son tan necios como el más necio de sus personajes. Y cree que todos los lectores de este apocalíptico blog son bien tontos.

Vd., no acepta reconocer que hay escritores mucho mejores, y sobre todo con más "seny" más señorío, y más hombría. Y que no todo vale para impresionar a cuatro alelados y con aspiraciones literarias. A Vd., le pierde su orgullo y su desesperación de no verse reconocido ni encumbrado a las altas metas de las letras catalanas, un Sant Jordi, un Cervantes, un Nobel.

Vd., es un vulgar panfletario u asqueroso creador de líbelos de color muy amarillo para dar pitenza asquerosa a los necesitados de ssus disparates.

Atentamente: Jose Borja y 1.

Sargantana ha dit...

Anda hombre, aprende a escribir y sobre todo aprende a discurrir. ¿Cömo yo voy a ser yo la lunarara? No te das cuenta que la luna sólo dialoga conmigo... que la luna ya hace tiempo que no viene por estos pagos, atenta como está en recoger todas las cagarrutas de perro -y de "tatano", que también las hay- en el Madrid de sus amores, allá en el maravilloso parque del Retiro donde yo hace tres semanas estuve corriendo -y gané- la maratón y donde la luna ahora está remando en un lago a rebosar de mierda hedionda en compañía de Joaquím Pibernat que es otro de sus "alter ego". Qué has de decir tú que fuiste amnistiado después del "canguelo" que te entró cuando te viste descubierto por los esbirros de la luna y que te tuvo herméticamente callado -cagado de miedo- al menos durante tres maravillosows días -sin oirte- ni leerte por aquí. Anda, ¡desaparece ya, bobo!.

Sargantana ha dit...

Borjas, el alcohol y las drogas te están haciendo mucho daño. Están mellando tu albedrío y sobre todo tu capacidad discursiva. Estate un tiempo en el dique seco. No bebas, no fumes, y sobre todo ama a tu familia y conságrate a ella. Dedícate de lleno a la enseñanaza y mira de las telarañas no invadan tus cuentas financieras. Entonces, cuando todo vaya bien... ¡paga una kedada! y quizás nos conozcamos y juntos riamos.

Anònim ha dit...

A quien quieres engañar "ilustre e ILUSTRADO BOBO", creo que voy a poner en duda de si realmente sabes leer a otros, o solo despachar floretes insulsos sin contenido ni continente.

Tú no eres nadie ni nada, para andar dando amnistías ni zarandajas por el estilo. Si no eres mas tonto es porque no pagas impuestos. NUNCA HE ESTADO CALLADO, CAPULLO, tu no eres nadie para dar lecciones de nada.

Tus maquinaciones con tus personajillos de opereta no le llegan a barro del zapato al "Diablo Cojuelo", lee a los clásicos y entérate de como se crea un guión, no un panfleto. Si quieres que te lean los incultos que aterrizan a veces por este blog, pues adelante.

Sargantana ha dit...

Jo soc Thompson Cherogony, soc negre i fa vint i cinc anys que visc-a Catalunya i em guanyo la vida correns i descarregan't vaixells al port de BCN. Quan tinc temps m'agrada escriure a Internet i gaudir de tota la gent llesta i imbècil que s'acosta per aqui. Una manera com un altra de gaudir i fer passar el temps. Salutacions

Anònim ha dit...

Bueno, tú Borjas eres el más inculto, el peor preparado, el más cobarde y sobre todo el más... digámoslo ya, ¡tarado!.

Anònim ha dit...

Ah, por cierto, Borjas ¿ya no posteas en tu blog "Renacimiento", "Leonardo" o como se llame?. Desde que te entró el "cagalló" mira si te has movido poco que, hasta tu blog tiene telarañas, no sólo tu cuenta financiera. ¿Por qué no lo cierras o emites algúna nueva idea de las tuyas sobre calentamiento/enfriamiento del planeta. Te echamos de menos sobre todo para reirnos desaforadamente.

Anònim ha dit...

S'ha fixat Sr. Criteri que ja no ve per aqui aquell paio -aquell maricó de Sant Franciscu- que escribia en anglès macarrònic, après a les seves llargues estones lliures al hotel de Menorca on feia de "botones"?. Doncs això vol dir que anem bè. Es van cansan't de mica en mica.

Anònim ha dit...

S'ha fixat Sr. Criteri que ja no ve per aqui aquell paio -aquell maricó de Sant Franciscu- que escribia en anglès macarrònic, après a les seves llargues estones lliures al hotel de Menorca on feia de "botones"?. Doncs això vol dir que anem bè. Es van cansan't de mica en mica.

Criteri ha dit...

No irsus que vinc

be ha dit...

華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,