3 de juny del 2010

Ja es veuen brots -que importa el color?-

Cagum seuna, no he pogut obrir quatre ratlles que tenia  a un document de text d'un disket. Referé i afegiré. Algú sap com s'obre un arxiu que no es pot obrir? En tinc més. Potser és el disket.

La bogeria dels anònims i niks s'encomana i l'espiral folla s'ha encomanat als comentaristes, que han passat del past post. Tot i això és la primera vegada, a tenor dels comentaris, que veig els brots verds.

Un comentarista ahir: No te enteras de nada...Creo que te va este rollo...

Primer. Això de este rollo sona lumpen i fatal. Per qui m'heu près vos?

Segon. Ens havíem d'enterar d'alguna cosa? Hom pensa que jo o algú es trenca el cap intentant desxifrar qui hi ha darrera tants anònims? Sembla que sí però que algú es pensa encara que tenim un famós rondant. Però sí reconec que m'agradaria saber qui pasteja; qui em té aquest odi cerval. Però no us cregueu, per saber-ho donaria un màxim de dos euros. I sí, no sé perquè no acabo de pet la cosa...deu ser la mandra de reconfigurar el blog. Però després de llegir l'anònim Jedi, penso que també és el què diu i que jo digué en altres paraules: Es una qüestiò digna de fer-hi un assaig sociològic i potser sanitari. Té moltes projeccions i paga la pena ficar's-hi de cap (això no ho espereu dels qui no sabem res, amic Jedi) encara que sigui per compendre un xic, la naturalessa humana. (es veu que ho sap tot i m'ho dira, hehe). Per vos Jedi els dos euros.

Gràcies pels consells amics. I de moment -com deia el Benito- bastante tengo con lo mío.


El jerog. és: Laureano

41 comentaris:

Anònim ha dit...

Recony! Criteri, que jo no soc el Jedi. Jo soc l'anònim bò. El Jedi es dolent i vol que tanquis que no ho veus ¡cap de suro!. Els dos euros m'els deus a mi, ¡hostia! i no en facis dir "pecats". T'enteres o no t'enteres...Contreras?. Dins de poc aquest blog serà conegut arreu del mon per le seva personalitat. Aixì es que no desbarris i assabenten almenys del que et pertoca.

Anònim ha dit...

Jo, no el Jedi, cony!, t'enviarè un dossier a cal Teo i en mà, molt detallat de tot allò que ha pasat a aquest blog. T'assabenteràs de noms, de nicks, d'adreçes i de tot el que manqui per satisfer la teva curiositat. Ara bè quina mena d'agraïment rebrè de tu?. Avui mateix deies que jo era el Jedi, ostres noi com vas! Però jo ho farè i si desprès de tot no entens res... serà... your problem. Ah! i els dos euros els vull. ¡Soc català, negre i adoptat! Però corro com el llamp.

Herrgoldmundo ha dit...

Jajaja, como decía el Benito...
Criteri, es que hay algunos que desde el anonimato pierden mucho como personas, macho (benito dixit)

Anònim ha dit...

Quin poquet de vida li dono a aquest blog amb aquest format de visitants deslustrats.

Anònim ha dit...

Arcadio Espada dice:

Anònim ha dit...

S'ha fixat Sr. Criteri que ja no ve per aqui aquell paio -aquell maricó de Sant Franciscu- que escribia en anglès macarrònic, après a les seves llargues estones lliures al hotel de Menorca on feia de "botones"?. Doncs això vol dir que anem bè. Es van cansan't de mica en mica.

Según las crónicas el Arcadi Espasa tiene un talón de Aquiles muy blando y de nombre "idioma inglés", ni docto ni na de na, de inglés no sabe decir ni la "jota" de jodido, por eso lleva tan mal las lecturas en el idioma universal.

Anònim ha dit...

En el Google está la vida y milagros del docto escritor analfabeto en inglés, en Wikipedia, en Factual, etc.

Anònim ha dit...

Desde casa Apañó Noctas dijo...

Borra el comentario y punto. Con los desgraciados ni pizca de compasión. Mira en Can Criteri como está la cosa. Se le ha llenado el blog de miserables o miserable porque no se sabe si es uno o muchos...En fin saludus y a difrutar del día...coño yo no puedo que estoy en la oficina:(

Criteri ha dit...

Anònim 1, no ens posem així, escrivia de memoria, i tots dos firmaveu com anònims! no recordava qui era el Jodi. Ja he dit que tampoc interioritzo tot. Sí, ja sabia que era dolent, perquè deia que tanqués. Hi arribo, negre de l'ànima ...color de gos com fuig?

Sí, Apaño,pierden mucho "como mujer y como madre"...como decía a su santa madre. Apañó, habla, villano deslustrado!

Anònim, pel ritme que porta la "cosa" si desapareix el blog no serà per falta de...salsa.

Anònim, creus encara amb l'Espada? aquí l'única espada veritable i hidalga és LA D'APAÑO! i que hace ñaño, recorda.

Estic mirant la Patum amb la pell de gallina, gallina catalana, -després de l'Adéu Espanya.

Catalunya serà cristiana o no serà.
Saluts, visca la terra i visca Catalunya!

Els brots van tirant, penso...més o menys, gràcies.

Criteri ha dit...

M'oblidava, i cal penjar això:

Els orígens de La patum s'han de cercar en la celebració de Corpus Christi, festa nascuda durant el segle XIII i universalitzada el 1316 pel papa Joan XXII. A la ciutat de Berga la referència documental més antiga conservada de la festivitat del Corpus i la seva Processó correspon al 20 de maig de 1454. [4]

Des dels seus inicis la processó de Corpus, arreu, començà a integrar tot un seguit d’escenificacions, que amb el pas del temps s'anomenaran entremesos, que tenien com a objectius principals l’educació i la moralització d’aquells qui observaven el seguici. "
La música de la marxa de l'Àliga -de l'evangelista- i la participació de la gent,impressionant.

Ara, he de dir que aquesta festa sense una dimensió mística, espiritual, seria la meitat de la meitat.

citirts?

Criteri ha dit...

Ni Espringstint ni Chops bois ni gallines en acètic: el poble; milers de joves cantant, ballant i saltant enfebrits amb la nostra música tradicional tocada per la cobla a la plaça de berga!

M'exalta l'ànima.

MILIONS DE CATALANS ha dit...

¡¡¡Visca!!! ¡¡¡Visca!!! ¡¡¡Visca!!!

Sargantana ha dit...

Com es nota Sr. Criteri que vostè es una persona culta i catalana o ¿catalana i culta?. Qué bona és l'al.lusiò a "El negro que tenía el alma blanca" de l'Alberto Insúa. Això no està a l'abast dels jovenots que venen a petar per aquest blog, com el barrut aquets d' anónim envejòs que no sé que diu de formats i de tancar. Però si... ¡¡¡aquest bloc és més viu que mai!!!. Nomès s'han de contar els comentaris i comparar amb altres blogs. Qué s'empatolla aquest envejòs, desgraciat i deslustrat visitant anònim?. D'altra banda agraïrli els seus comentaris sobre la Patum. Molt encertats i oportùs.

Sargantana ha dit...

Si fins i tot n'hi van haver 417 comentaris només en un post. Això es un record Guinness. I, qui el tè?, doncs a cal Criteri.

Anònim ha dit...

Criteri Mister, my mom told me to leave a few days to see that peace came to your blog. But that has not happened, and I have ended up naming and so uneducated. From here, I've never disrespected anyone, I just commented educated about what he saw and my mother advised me.

Stay in touch, greetings from the beautiful San Francisco Bay, west side.

Anònim ha dit...

Vaja! ja el tenim aqui al maricò de Sant Franciscu. Es que no falla... tu escrius ai quan de temps sense saber res del tarat de Menorca i ¡pam!, ja el tenim dien't bajanades en el seu macarrónic idioma. Ostres hi ha gent per tot.

Anònim ha dit...

Es veu que encara va enganxat a les fandilles de sa mare el pobrissò tontet de Sant Franciscu. Complexe d'Edip? Sindrome de Down? o quin altra tara pot tenir aquest noiet?

Anònim ha dit...

"o quin altra tara pot tenir aquest noiet?"... ah, sí... que no insulta ni diu paraulotes, ves quins passarells venen a volar i a deixar el cagallonet per aqui.

Anakin ha dit...

Variopinto abanico de trolls, Criteri.
¿Cómo te lo montas?

Anònim ha dit...

Anakin diu:

"Puedo entenderte. Te has hecho adicto a tu propia miseria, y bien que lo sabes. Tu cerebro ha segregado cantidades ingentes de jugo de violencia verbal, y aunque pasiva, te excita. Ese es tu placer. El empujón, el ladrido, el pinchazo. Lo que nunca dirías a nadie a la cara lo dices donde nadie puede verte, ni oír el chasquido de tu ronca silabación, desbocada por el anhelo de una respuesta condicionada. Ese es tu premio, tu trofeo, esa cabeza de ratón colgada en lo alto de tu chimenea".

Jodeeeeeeeeeeeeeeeeer que contenidos mas ilustressssssssss-

Anònim ha dit...

Pel Corpus gairebè a tots el barris de Barcelona hi-havien desfilades. Els balcons es guarnien de damasquinats. A la Barceloneta fins i tot la gent treia cadires als carrers per veure la processó de nois i noies que havien fet la comuniò aquell mateix any. A Gràcia d'on era jo tambè ho feien. Tot molt maco i ben tradicional. Ara tot allò s'en anat a orris.

Criteri ha dit...

Sargantana, no sé si fa bé fent propaganda del blog, amb el caire que té ara. Sí, està ben viu...però trastocat.

Bé, un altre troll destapat. Anakin, per tenir trolls és molt fàcil: DIGUES LA VERITAT DEL QUE PENSES. Com un imán et vindran els àngels i els dimonis. Tu ets mig i mig no? Ara, obviament no és la meva pretensió que vinguin, si no és per fer de dimonis àngels.

La meva exaltació catalana d'ahir, recuperat recentment el meu catalanisme, després de superar la vergonya de ser català davant tantes misèries, s'ha vist trastocada per una noticia a Enoticies: la Geli ha editat un pamflet de vergonya aliena però també catalana. Els hi queda poc a manar però abans es volen superar. I la caverna central, aquesta vegada amb atenuants li ha dit desde guineu a cotxina.

Últim anònim: el Corpus es va recuperant a molts llocs -per sorpresa de la fauna progre tipus Geli.

Anònim ha dit...

Pel Corpus gairebè a tots el barris de Barcelona hi-havien desfilades. Els balcons es guarnien de damasquinats. A la Barceloneta fins i tot la gent treia cadires als carrers per veure la processó de nois i noies que havien fet la comuniò aquell mateix any. A Gràcia d'on era jo tambè ho feien. Tot molt maco i ben tradicional. Ara tot allò s'en anat a orris.

Anònim ha dit...

Mecago en el anònimo que ha pegado despues del Criteri, eres un puto repugnante.

Anakin ha dit...

Tu fuerte es la autocondecoración, Criteri. No pierdes ocasión de colgarte la medallita, ¿a que no?

Ah, y respecto a los trolls... ¿te has hecho amigo nuestro? ¿Te has acostumbrado a nuestra presencia?
¿Qué vas a hacer con nosotros?
Yo pensaba que no tardarías en dar puerta al personal.

¿Conoces un hit de Julio Iglesias que va al dedillo para este esperpento general?

Anònim ha dit...

Mecago en el anònimo que ha pegado despues del Criteri, eres un puto repugnante.

Anònim ha dit...

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Anònim ha dit...

Anakin diu:

Hace días que no me afeito. Necesito pilas para mi espada láser -no sé qué manía tenía George de llamarle "sable". Todo el mundo sabe que un sable es un arma curva, evolución de las simitarras árabes.

Vuelvo a ti, ratón pendenciero. A mí también me seduce ese zafio reptar de serpiente lujuriosa y castrada. Pero aún sé metabolizar y expulsar esa sucia pasión. Pero ay, aunque así sea, durante todo el tiempo de ese proceso, ya has transitado por mi interior. Ya te he tenido, zafia maldad.

Hoy no pasaría los exámenes de Obi-Wan. Por suerte, hoy ya no hay misiones galácticas, y somos un cuerpo disuelto y desperdigado por el mundo. Pero ojo, no somos ratas. Hemos conocido la Fuerza, y una pequeña marca ha dejado en nuestras almas.


Ostres, ostres, esto no lo iguala ni el lunajeta, ni el arcadi espasa, ni el Sin Criteri o Des Criteri.

Anònim ha dit...

Un bonobo diu:


Pel Corpus gairebè a tots el barris de Barcelona hi-havien desfilades. Els balcons es guarnien de damasquinats. A la Barceloneta fins i tot la gent treia cadires als carrers per veure la processó de nois i noies que havien fet la comuniò aquell mateix any. A Gràcia d'on era jo tambè ho feien. Tot molt maco i ben tradicional. Ara tot allò s'en anat a orris.

I al Sin Criteri se le cae la babababa, rememorandoooo sus tiernos anyos de confesió i comunió diaria, ostres, ostres.

Anònim ha dit...

Lunajeta, reconoce que te han salido trolls hasta de debajo de tu ingle tumefacta. Hay gente admiradora de la fuerza mas grande que tú, y tu inventiva multicolor y multipersonajillos pobres como liendres.

Anònim ha dit...

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Anònim ha dit...

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!

Anònim ha dit...

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!!

Criteri ¡¡¡esborra!!! no entris al joc de la luna, Pibernat i els demès trolls creats per ell. Veuràs com desapareixeran. No els deixis parlar, no deixis que ens insultin. ¡¡¡tallal's!!

Anònim ha dit...

Recony! Criteri, que jo no soc el Jedi. Jo soc l'anònim bò. El Jedi es dolent i vol que tanquis que no ho veus ¡cap de suro!. Els dos euros m'els deus a mi, ¡hostia! i no en facis dir "pecats". T'enteres o no t'enteres...Contreras?. Dins de poc aquest blog serà conegut arreu del mon per le seva personalitat. Aixì es que no desbarris i assabenten almenys del que et pertoca.

Anònim ha dit...

Recony! Criteri, que jo no soc el Jedi. Jo soc l'anònim bò. El Jedi es dolent i vol que tanquis que no ho veus ¡cap de suro!. Els dos euros m'els deus a mi, ¡hostia! i no en facis dir "pecats". T'enteres o no t'enteres...Contreras?. Dins de poc aquest blog serà conegut arreu del mon per le seva personalitat. Aixì es que no desbarris i assabenten almenys del que et pertoca.

la sargantana perroflauta ha dit...

A Gràcia d'on era jo tambè ho feien. Tot molt maco i ben tradicional. Ara tot allò s'en anat a orris.

¡La sargantana era de Gracia!
Coño, una sargantana perroflauta con rasatas

jajajajajajajaja

Anònim ha dit...

Mister Criteri:

Mi mama me dice que por eso yo estudie en UCLA, y claro se gastó sus buenos dolares en mi futuro, por eso soy muy educado, Tengo 4 master en ciencias sociales y además trabajo de Director General de una importantísima Empresa Editorial. Ando buscando nuevos valores literarios por todo el mundo, no importa el idioma. Nuestra filial la Reader Digest nos está pidiendo constatemente material para editar.

Mi mama me dice que en Catalonia hay mucho escritor frustrado y puede ser una fuente de creadores sin fin.

Desde el barrio rico de San Francisco, al lado de la Iglesia del Sagrado Corazón de Jesús, saludos cordiales de un casi catalán.



Mister Criteri:

My mom tells me why I studied at UCLA, and clear their good dollars spent in my future, so I am very polite, I have four master's degree in social sciences and also worked as Director General of an important publishing company. I'm looking for new literary values throughout the world, no matter the language. Our subsidiary, the Reader Digest is asking us to edit material findings.

My mom tells me that in Catalonia there are many frustrated writer and can be a source of endless creative.

From the wealthy neighborhood of San Francisco, next to the Church of the Sacred Heart of Jesus, best regards from a near Catalan.

Anònim ha dit...

Diu el Dis-Criteri:

"Però sí reconec que m'agradaria saber qui pasteja; qui em té aquest odi cerval".

Ostres, ostres, i ostres.

Anònim ha dit...

Feia temps que no em passava per aquí. Què passa? han deixat a tots el subnormals sueltos?

Anònim ha dit...

Feia temps que no em passava per aquí. Què passa? han deixat a tots el subnormals sueltos?:

El unalunarara, el pibernat, el borjas, el jose, el sargantana, el noctas, el apañó, el obi, el evo, el sanz, la clidice, la tupamara, el otro, el aquel, pero no yo,el anakin, el sostres, el espasa, y tantos otros, el ruiz safont, el melindroso, etc.

Anònim ha dit...

Si fins i tot n'hi van haver 417 comentaris només en un post. Això es un record Guinness. I, qui el tè?, doncs a cal Criteri.

Maspons ha dit...

Pienso que a veses soy loco y a veses cuerdo.. Eh Jedi?