28 de maig del 2010

TANCO EL BLOG. AMUNT EL CRITERI!

Al respondre i matisar la fitxa d'UQV ho digué: ... Per cert, encerta ... no tinc cap inconvenient a.... A més, a molts fa morbo -odiosa expressió- topar amb un creient, un catòlic, a vegades gallito. I ho dic sabent que a partir d'ara passo a ser per a molts l'encarnació d'infinites tares i limitacions (i persecució)  Més endavant les circumstàncies van fer revifar el meu catalanisme militant, tot proclamant-lo. Catòlic i catalanista -i militant per la natura. A més crec que manifestat sense estridències i amb ànim de raonar-ho tot.  Això és més del que molts -a un cantó o l'altre- poden suportar; llampegada de la veritat que no és la seva, que els enlluerna i transtorna. Aquestes són -i ara veig clares- les raons del sabotatge d'aquest blog. Tots els que m'heu declarat ingenu....ho havíeu vist això?

Vist que és impossible mantenir aquesta situació no em queda altre opció que tancar el blog -i mira que tenia unes coses de collons per a publicar. No seré jo qui més hi perdré. En tot cas no el tancaré en aquest moment, tal vegada...mañiana...por la mañiana.

Com que l'esperit lúdic malgrat tot no m'abandona i perquè crec que una mica de gimnàstica mental va bé, us deixo això (Ocon-LV):

Jeroglífic: ¿Qué has preparado?

Nota aton
 
har her hir   hur

Observ.- S'assembla a la tècnica resolutiva del jeroglífic d'uns posts més aball (har...); aton és una nota musical al revés. Jo hi tinc pràctica i no l'he trobat massa difícil i quan el veieu ho veureu. No he llegit la solució però crec que no n'hi ha una altra. Pista: és un plat que sembla gallec.

33 comentaris:

Obi Wan Kenobi ha dit...

Pues hasta aquí hemos llegado, Criteri, ¿verdad?
Desde fuera, no obstante, no parece que sean los motivos que tú esgrimes los que mejor expliquen lo insostenible de la situación. De todas maneras, todos sabemos que una fina capa de victimismo extendida sobre la piel quemada siempre produce su balsámico efecto.

Me huelo un retorno: "El retorno de Pafiam". ¿A que sí? Admite que se te ha pasado por la cabeza, como mínimo.

Y cambiando de tercio, un LACÓN AL HORNO no es una mala propuesta para subir los ánimos. Pero no caigas en la vulgaridad del Albariño. Cualquier Vinho Verde, D.O. Mealhada, le da cien patadas.

En fin, Criteri, aunque tu nota de despedida es algo soberbia, espero que hayas aprendido algo.

Que te vaya bonito.

Amèlia ha dit...

Ho sento molt, senyor Criteri... però no ho faci això, li prego que ho ho faci encara. Deixi que passi una mica el temps, que tot es refredi i mentrestant vagi oferint tot el sovint que faci falta, els seus posts intrigants, ingeniosos i intel.ligents. Vostè fa uns díes es referia a la maldat i tenía raó. Hi ha malevolència, verí, però tambè hi ha carinyo i amor i moltes coses positives. La gent que ve aqui a a donar pel sac, es retirarà de mica en mica, avergonyits del mal que fan. Probiu, sisplau, donguis, donguin's una altra opurtinitat com a la cançò de la Yoko i el Lennon. Però no tingui pietat amb el provocadors. Barri'ls el pas. Ningù els trobarà en mancança.

Anònim ha dit...

No et deixis vencer per aquests que justament ens volen humiliar a tú i a la nostra benvolguda naciò catalana. ¡Comença a censurar! ¡treu l'orgull!, com va fer UQV. No deixis que et tremoli el pols. ¡Fes-ho! sisplau i no deixis que ens manin les minyones!. ¿No veus quin cinisme més vomiitu fot servir aquest paio que no es altra que la luna?

Jaume ha dit...

passa per casa quan vulguis

Anònim ha dit...

Fué bonito mientras fué.

Efrem ha dit...

Ostres, no tanquis sisplau! Perdrem un blog de qualitat com ho és aquest per culpa de quatre tarats? Jo m'hi nego, i et prego que segueixis!

Anònim ha dit...

La luna y sus veintisiete firmas ficticias creadas para afilar su espasa literaria con la que ha querido llenar su baul de nuevos guiones para su menguado nivel creativo.

Que la Arcadia feliz, con el manejo de la Espada flamíguera, limpie las cuadras de su mente hiperbórea y ya algo decrépita, pero aún batalladora.

Adeu Arcadi Espada

Anònim ha dit...

Criteri, no tanquis ni facis res. Publica tot el que t'escriguim. Jo m'en vaig i d'aqui a una estona tindré una reuniò de la que espero surtin las bases per enxampar al malparit que t'amoïna. Salutacions del teu amic a l'ombra.

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...

Criteri, no tanquis ni facis res. Publica tot el que t'escriguim. Jo m'en vaig i d'aqui a una estona tindré una reuniò de la que espero surtin las bases per enxampar al malparit que t'amoïna. Salutacions del teu amic a l'ombra.

Pero si eres tú mismo clamoroso imbécil, el que al jugar con tus múltiples personalidades has creado las bases del destino de este blog.

Luchas por mantenerlo abierto porque entonces te quedarás sin "el foro" único que te acoge.

Mantente recogiendo la mierda de los canes en Madrid allá por la Feria del Libro y dejarnos tranquilos.

Anònim ha dit...

Borjas, por favor, mantén la boca cerrada durante un tiempo y deja que ayude al bueno de Criteri. Hoy estimado Sr. Maspons he mantenido una reunión que ha durado unas cuantas horas y en la que se ha hablado única y exclusivamente de su caso, Sr. Criteri. La opinión generalizada es que salvo en temas de terrorismo y paidofilia, los jueces no intervienes en los temas referidos a Internet. El respeto al anonimato es escrupuloso. Pero, siempre hay un pero... uno de los asistentes -el informático que montó toda la red de los Juesgos Olímpicos de Pekin-, ha recogido el guante que le he lanzado y me ha prometido en cuestíon de días, informarme de las posibilidades reales de forzar la "puerta trasera" del sistema de unalunarara que se refleja en dirección "unalunara@gmail.com". Tan pronto las pesquisas hayan obtenido resultado nuestro equipo tomará la decisión de si sólo amezamos y se callan de una puta vez o les enviamos al mosquito ginano el de la rueda de carro. Así es que, Sr. Criteri, de momento no haga nada, no suprima su blig, porque seguramente habremos de pasar por donde tiene Ud. fisicamente su equipo para investigar el rastro que haya dejado el acosador. Sobre todo Sr. Maspons no se rinda y manténgase digno. Yo le prometo que acabaremos con todo rastro de la maldita selene. Hágame caso y mantenga a raya al descerebrado del Borjas que todo lo jode.

Anònim ha dit...

Y yo me lo creo todo, todo, todo.

¿¿¿¿¿ pero buenos señores a que juegan Vds?????.

Lunetas deja de travestirte ahora en un hombre honrado y de leyes. Si eres el que ha provocado todo el problema y quieres reflejar en otros tu desatino, y hacer a otros culpables de tus miserias, aberraciones e impotencias.

Dejate de cuentos sobre el PC del Esteban y deja de decir milongas, quieres volver a engañarnos otra vez.

¿¿¿¿¿ ?????


Quieres ganar tiempo para introducirte otra vez con tus "amiguitos" en nuestros PC's, suplantar nuestras identidades o nik y hacer que nos enfrentemos entre nosotros.

Anònim ha dit...

Criteri Mister, my mom tells me to greet him warmly for this gesture of courage he has shown to temporarily close his blog. Of course there are miserable people who just pretend to hurt and to create discord between the good and honest people.

From the Church of the Sacred Heart of San Francisco, near my house, I greet you and soon you will hear truly.

A fan from the USA.

Maspons ha dit...

Per si jo podia anar de conya hi ha algu-ns qur han volgut reblar el clau, manifestant de nou la seva personalitat patològica greu amb els seus comentaris i pegats. Tot per a què no em repensi i el mantingui obert. Ho haveu vist, no? De nou la bogeria. O serà el mal descarnat?l'estupidesa humana? perquè la veritat, el que en algún moment podia haver despertat curiositat o fer gràcia, va esdevenir i en alguns comentaris ara es repeteix, en una cosa que escapa a totes les qualificaicons, i el que ès pitjor: cap gràcia. És clar, el mal i la bogeria no fan riure.

Gràcies a tots els qui sincerament aprecien la meva bona voluntat i perdonen els meus errors. Sobretot Jaume i Efrem, i si algún anònim també, per ell també. En quant l'Amèlia: comprendràs que no estic en condició de creure'm res a la primera, per tant, tot i que els teus escrits voldria creure que traspuen sinceritat, m'agradaria que em diguessis quelcom de tu. Ah perdoni, que em tractave de vostè. Jo prefereixo el vos :)

La resposta al jerog. l'ha donat el troll-controllat Obi: LACON AL HORNO. (ho ha mirat:) Si ha dubtes pregunteu.

La pilota està a l'aire, congelada.

Maspons ha dit...

Ah, si algú té una explicació clara del sabotatge li agrairé, i si cal xurros al Teo, com proposava el Borjas.

Anònim ha dit...

Molt bè Sr. Criteri. Jo soc el mateix anònim que, de vegades, escriu en castellà, sobretot quan parla amb minyones, i que m'ocupo personalment del afer de la lunarara. Això per a mi ja es una qüestiò personal. Li dirè d'entrada que vostè tè dos enemics, a saber el Borjas i la lunarara, en le seva vesant "Unalunarara" i "Anónimo's" diversos. Jo m'he proposat ajuda'l a vostè Criteri, perque es com un nen que no sap que fer i vostè em cau molt bè. Jo no soc religiòs però estimo i molt les persones que tenen moral. I vostè, sens dubte, la tè de debò. Jo li recomano sisplau tal com deia l'Efrem i l'Amèlia -que ja es veu que es una bona noia aliena a les conspiracions dels ùltims temps- que faci un esforç i no tanqui el bloc. Faci si es precis el que ha fet avui: esborri bajanades i bestiesses. Els trolls quan s'els censuren es cansen i acaben desapareixen't, com va fe5r UQV. Jo no en tinc prou i vull acabar amb aquest bacteri d'esciptor megalònam sortit d'una "zahurda" com el lacón que ell va endevinar... segur que li venia de mena... es el seu domicili habitual. Si Deu vol no caldrà veuren's al Teo però vostè Esteve, estigui a l'aguait. Controli al Borjas tant com al bacteri selènic. No els deixi a cap dels dos passar... li prometo que el seu bloc tornarà a romandre un lloc ben distret i agradable. Salutacions i esperem esdeveniments. Tinc gent treballan't de valent per enxampar a aquesta mena de bacteris castellàparlants i espanyolistes de la pitjor mena: els "revanchistas". Això es que hi ha al darrera dels sabotatges, Sr. Criteri apart de la enveija del Borjas envers la luna que no el deixa viure. Bona nit, no sap com m'alegro de veure que al cap i l'ultim el hi ha barrat el pas fent desapareixer les seves bajandes. ¡Ja era hora!

Maspons ha dit...

Només escric per a dir-vos darrer anònim, que gràcies per l'intent d'assaig detallat, que el temps dirà, suposo, quan té d'encertat -i si no sou vos l'Amèlia amb bigoti, que gat escaldat...
Bona nit a tothom.

Anònim ha dit...

Bona nit, Sr. Criteri. i... tot anirà bè. Ah! ja m'agradaria ser l'Amélia nomès per satisfer una vena homosexual que darrerament se m'esta manifestant en forma de creixement de pits i caiguda de pèls del bigoti i del cul. Amb humor, fins que vostè vulgui.

Anònim ha dit...

Quina discurs més bonic, quina bojeria, quina doble personalitat.

Anònim ha dit...

Si Deu vol no caldrà veuren's al Teo però vostè Esteve, estigui a l'aguait. Controli al Borjas tant com al bacteri selènic. No els deixi a cap dels dos passar... li prometo que el seu bloc tornarà a romandre un lloc ben distret i agradable. Salutacions i esperem esdeveniments. Tinc gent treballan't de valent per enxampar a aquesta mena de bacteris castellàparlants i espanyolistes de la pitjor mena: els "revanchistas". Això es que hi ha al darrera dels sabotatges, Sr. Criteri apart de la enveija del Borjas envers la luna que no el deixa viure. Bona nit.

Anònim ha dit...

Traducció

En una setmana tan intensa, hem deixat en segon terme una polèmica potser menor i segur que cansada, però que conté algunes de les claus per entendre el que està passant: els escarafalls polítics i mediàtics pel fet que el president de la Generalitat parlés en català al Senat i -sobretot- se l'hagués d'escoltar amb traducció simultània. Els ha semblat escandalós -amb l'argument que les llengües són només eines per entendre's i que tots s'haurien entès parlant castellà- a persones i sectors que muntarien un sidral si no es pogués parlar en espanyol als organismes europeus.

Visca Catalunya, Visca el Catalán.

Anònim ha dit...

Li dirè d'entrada que vostè tè dos enemics, a saber el Borjas i la lunarara, en le seva vesant "Unalunarara" i "Anónimo's" diversos. Jo m'he proposat ajuda'l a vostè Criteri, perque es com un nen que no sap que fer i vostè em cau molt bè. Jo no soc religiòs però estimo i molt les persones que tenen moral. I vostè, sens dubte, la tè de debò.

Anònim ha dit...

Sr. Esteban Maspons, tinc gent treballan't de valent per enxampar a aquesta mena de bacteris castellàparlants i espanyolistes de la pitjor mena: els "revanchistas". Això es que hi ha al darrera dels sabotatges, Sr. Criteri apart de la enveija del Borjas envers la luna que no el deixa viure. Bona nit.

Anònim ha dit...

Jo soc el mateix anònim que, de vegades, escriu en castellà, sobretot quan parla amb minyones, i que m'ocupo personalment del afer de la lunarara. Això per a mi ja es una qüestiò personal.

Jajajajajajajajajajajajajaja

jejejejejejejejejejejejejeje

jojojojojojojojojojojojojojo

jijijijijijijijijijijijijiji

Noctas ha dit...

Si tanques no ho facis per aquests psicòpates. Els hi censures els coments i punto pelota. Per favor Criterio no et deixis endur per quatre bojos!!! talla'ls ja!

Anònim ha dit...

No et deixis vencer per aquests que justament ens volen humiliar a tú i a la nostra benvolguda naciò catalana. ¡Comença a censurar! ¡treu l'orgull!, com va fer UQV. No deixis que et tremoli el pols. ¡Fes-ho! sisplau i no deixis que ens manin les minyones!. ¿No veus quin cinisme més vomiitu fot servir aquest paio que no es altra que la luna?

Anònim ha dit...

Si tanques no ho facis per aquests psicòpates. Els hi censures els coments i punt pilot. Per favor Criterio no et deixis endur per quatre bojos!!! talla'ls ja!

Anònim ha dit...

La gent que ve aqui a a donar pel sac, es retirarà de mica en mica, avergonyits del mal que fan. Probiu, sisplau, donguis, donguin's una altra opurtinitat com a la cançò de la Yoko i el Lennon. Però no tingui pietat amb el provocadors. Barri'ls el pas. Ningù els trobarà en mancança.

Anònim ha dit...

Jo soc el mateix anònim que, de vegades, escriu en castellà, sobretot quan parla amb minyones, i que m'ocupo personalment del afer de la lunarara. Això per a mi ja es una qüestiò personal. Vostè fa uns díes es referia a la maldat i tenía raó. Hi ha malevolència, verí, però tambè hi ha carinyo i amor i moltes coses positives. No et deixis vencer per aquests que justament ens volen humiliar a tú i a la nostra benvolguda naciò catalana.

Anònim ha dit...

¿No veus quin cinisme més vomiitu fot servir aquest paio que no es altra que la luna?

Anònim ha dit...

Gràcies Noctas. Tu i el Efrem sou els més decidits i valents. Teniu raò. Es talla i ¡via!.

Anònim ha dit...

Senyor Criteri. Hi han hagut esdeveniments. Je els hi farè arribar per persona de confiança a Can Teo. Estic pendent d'una verificaciò nomès. No defalleixi i talli tot el que hagi de tallar. El descobriment es sorprenent. No deixi passar l'anònim del copy-past... el la luna.

Anònim ha dit...

volia dir... "es la luna". Salutacions, Sr. Criteri.

Criteri ha dit...

Bé, calma i tranquilitat. De moment ja hem sapigut qui és la luna-elkenarra. Qui diu que aviat no sabrem més coses?

Sí, és possible que acabi posant més filtres.
Gràcies Noctas i anònims companys.