5 de maig del 2010

"Les tortugues i "el bloguero loquero"

He optat per anar finiquitant ja l'assumpte, i en aquest post només intervindrè si hi ha alguna "informació" rellevant. Borjas, en tot cas no llegeixis els comentaris i menys contestis! i així evitaríem la palinòdia.

Si els intervinents  no aporten res de nou seria el moment d'apuntar conclusions. Uns dies al balneari i tornem-hi.


(No sé si sou bloggers o no els nicks aquests, però si sou bloggers, caram com s'han manifestat les animadversions! -tan callades fins aquí)

Si encara penjo aquest és per la curiositat de veure si hi ha algun The end espectacular -i feliç, vull dir-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Con perdón, ser un paraplégico mental, no ayuda en nada al avance de la humanidad. Es una forma de ver la vida pasiva sense el vigor necesario para hacer algo por la comunidad que no es la tribu.

Estar quemado es un freno sumado a la alienación de la personalidad, le estética del discurso puede ser bonita, exquisita pero puede ser huera de contenido. En este vacio existencial la misma ligeresa de la ausencia del núcleo central del discurso, lleva a que no pueda complementar efectivamente la necesidad del verdadero mensaje.

Anònim ha dit...

Des de quan el poble pla és culpable de les polítiques dels seus amos, dels seus dirigents. Si teu vols un paíos subsidiado que et voti, crea un PAR i ja està.

El currito de pié, és un pobre desgraciat que solament cobreix EL BÀSIC per a anar malviviendo, i en aquesta tesitura sobreviure és l'única cosa que es pot permetre.

A Espanya, a Catalunya li interessa tenir una gent , unes terres de cultiu semigratis, amb sous i tots els serveis d'inferior qualitat que en les metròpolis, Madrid, BCN, Bilbao, València, Balears.

Deixem-nos d'històries amb el diferencial Català, és un mite molt bé orquestrat pels quals es duen la pasta davant de les seves propis partisanos.

Catalunya viu de la resta d'Espanya que compra els seus productes, de vegades a preus desorbitats, els xinesos estan fent que moltes empreses tanquin per no aguantar uns preus mes moderats.

UNA PART del seny catalan és un seny "comercial" a la manera antiga fenícia, i com, tot comerciant se sent obligat a CARREGAR un % pel seu producte, d'aquí prové el seu guany.

Esquilmamos als pobres de les matèries primeres i damunt els diem que viuen molt bé, els diem que comprin els nostres boníssims productes a preus desorbitats, COM SI VISQUESSIN EN UNA COLÒNIA TÈXTIL, és a dir no tenen mes remei.

L'inconvenient de la HIATORIA és la síndrome d'Estocolm, on els serfs s'identifiquen amb el seu AMO, i l'amo els crea enemics per a evitar que es rebel·lin contra el, desviant l'atenció cap a "els altres".

Després arriben els Millet i compañia i s'emboliquen en la "senyera" per a OCULTAR la pasta pignorada.

Treballador fabril equival a emigrant d'una a tres generacions amb el gravat a foc de la "FEINA BEN FETA" com bandera d'orgull esclau i servil.

En Balears els "treballadors del "Turisme" són tots de fora, és normal, com és normal que tinguin sous de misèria per 12 hores diàries. És normal semiesclavizar al poble perquè la casta dominant es folri i damunt els culpables siguin els mateixos pobres de sempre.

Disntingamos entre poble base, i entre poble dirigent. Normalment li historia passa factura als quals no la comprenen. Tots els governs ROBEN, i si hi ha més governs mes roben. (uns impostos desmesurats són un robatori desmesurat).

Si els andalusos haguessin de pagar el vi que es beuen a a el preu que està a Catalunya no podrien fer-lo, el vi serveix per a alleugerir les penes que la misèria i falta de perspectives duu amb si.

De vegades devem posar-nos un espejito davant i veure'ns com som realment i no com ens diuen que som. Això duu al CAOS, i això propicia moltes coses que estem per veure, i que no seran agradables per a ningú, perquè la història es repeteix.

Anònim ha dit...

Un bonobo tiene mas cultura mundial que los despectivos atributos llevados a solapar la verdad de los contenidos de los diccionarios.

¿Si a la purezza de puretas de sangres los unimos con la pureza linguística y pureza ideológicamente correcta que nos quedará.?.

Lo curioso del caso es que las huestes que se parten la cara, a veces no tienen donde caerse muertos. mientras los veleidoss compadres líderes de la patria, los políticos de carrera y los capitalistas a lo Millet and company se siguen llenando los bolsillos y azuzan a la grey inculta para seguir haciendo las gracias de lacabra loca de los gitanillos de lavapies.

Hace un güisquitin????

Anònim ha dit...

En ciertas edades del camino de la vida humana nos encontramos con que queremos cuadricular, fichar, ordenar aquellos aspectos menos dados a ello. Ello es producto de una cierta laguna educativa fuera de la autentica educación.

Controlar y fichar para qué?, para determinar la pureza de sangre hasta la cincuenta generación. Filtrar las ideas dentro del tamiz ideológico al uso. Es un poco delicado ir en este sentido, ya que las premisas intelectuales derivan de experiencias auténticas y que globalizan la existencia humana. Filtrar por medio del espionaje superlativo puede entenderse como altamente peyorativo.
La dinámica social de la geografía política y física nos dice las limitaciones inherentes a prácticas aun cuando sean burlescas de querer controlar aparentemente y bufonamente rizos identitarios. El mapa de un pueblo visto a vuelo de pájaro se va diluyendo conforme aumenta la altura de vuelo, y al mismo tiempo deviene un menor control sobre las actuaciones de los mortales. Espiar y vigilar debe ser un elemento a nivel de sustrato muy abajo de la corteza superior. Núnca un elemento de correcta ideología y control.

J.G. ha dit...

Que s'empatolla aquest amb aquest discurs nacionalfranquista?

Noctas ha dit...

jojojojoj Criteri que salgan los perros, que ladren, que la caravana sigue y además se divierte:)!

abrazus company!

Maspons ha dit...

Borjas, volia dir "no llegeixis els comentaris" :)

Intuia, ho asseguro, un mutis i desbandada d'Alliolis i altres ens, després d'haver-la armat.

Quim ha dit...

amic Criteri, si vols que et sigui sincer, ahir tenia un mal dia, vaig entrar aquí i se'm van passar tots els mals. Em saltaven les llàgrimes de tan riure. Tot plegat semblava una comèdia de l'absurd. Ja saps qui és la luna rara? és l'arcadi espada? I el Borjas és fantàstic, aquest home no deixa de sorprendre'm (ho dic sincerament, sense ironies). Una abraçada, i si tornen els alliolis i tota la tropa avisa'm

Maspons ha dit...

Gràcies Quim, menys mal que ho has gaudit, tot i que sospito que molts s'ho callen:) Pero...com si fos l'únic que volia saber de la Luna! Molts estan convençuts que és un bestsellerer.