2 de maig del 2010

El blog de les tortugues calentes

Nota pel lector nou: aquest post indaga sobre la identitat d'un escriptor reconegut que ronda uns quants blogs, entre ells aquest, sota el nom de Una luna rara. I  molts altres inefables misteris, amanits amb els condiments més exòtics.

El tema i comentaris del passat post ja ha quedat prou aigualit i dispers  en el marasme del guirigai del "cluster", així que de moment faig aquest impass i obro post, d'nterès metablogaire, com a continuació dels comentaris extratemàtics.

81 comentaris:

Alipori ha dit...

t'has enterat o no que es l'Arcadi Espada?

Maspons ha dit...

M'he assabentat que has fet dues faltes, que no sé si ets el true Alipori, i que tens ganes de conya:) D'aqui aquest post.

Un dubte a afegir és saber qui és el que ens insultava a tots, jo incluït i a vegades primer, que ara no recordo.

Alipori ha dit...

i perquè li has seguit el joc, Criteri? No ho trobes una mica miserable per part teva?

Alipori ha dit...

¡Ull! El "tarat" ja surt del cau
Perqué no has seguit els passos que et vaig dir ¿Criteri? havies de dir "Sip" i prou

Maspons ha dit...

El Borjas m'havia convençut que hi havia algún escriptor rondant, i no ha estat fins ara que he vist que no, sinceament. Ja sabies i vas dir que era un babau, una mica ingenu, sí, però em sembla que molts també s'ho havien cregut.

Bé, "despejaràs" alguna incògnita més?

Maspons ha dit...

Una mica mantorra Ali, podies obrir-te perfil blau.

Alipori ha dit...

No m'has entès, Criteri. Perquè has seguit el joc al troll que insultava, a tu el primer, i que de sobte s'ha fet tan amiguet teu?
em refereixo a l'Alipori-Pibernat- Check... o aquí encara no hi havies arribat?

Maspons ha dit...

Alipori dos, sisplau canvia el nick. Amiguet? la veritat és que no estava segur de qui era qui insultava, i de fet és ellells els que s'han ofert a oferir-me informació, com s'ha vist paranoica.

I Pasionaria , margarito marx ballroom buff

Alipori ha dit...

Ah, i tingues clara una cosa: l'Autèntic Alipori (o sigui: Check to check, Pibernat, Grouxo Marx, etc) encara et pot manipular amb una nova tanda de farolades. Tu, babau com ets, podràs tornar a perdre els papers. Però a mi m'és igual. Amb el teu pa t'ho mengis

Maspons ha dit...

Estarem expectants i vigilants a l'autèntic Ali, que igual ets tu, a veure quina coherència té lo que diu.
Si tens sospites canta o apunta.

Alipori ha dit...

Per l'amor de déu, Criteri, suma dos més dos, que no és tan difícil...
Vaja, veig que tu segueixes fascinat per la merda aquesta dels trolls, en comptes de pensar en uns quants a qui ens has decebut força.
Ah, i controla això de "estem expectants" perquè encara t'enganxaran a tu en doble joc.
amb el teu pa t'ho mengis, Criteri.

Alipori ha dit...

És que l'autentic Alipori, en català és semianalfabet. Només en castellà dóna una mica el pego.
És un desgraciat.

Maspons ha dit...

Bé potser si que ara ja vaig veient quants són dos i dos. I si a algú he decepcionat en coses, ja ho vaig dir: ningú no és perfecte, i a més sóc una mica rústic, com el Pla i a sobre sense tanta cultura. I a sobre la dificultad dels eclèctics per fer-se entendre correctament.

Bé, bona nit.

Alipori ha dit...

Així m'agrada, que esborris els dos darrers comentaris, que el teu acte de contricció no estava a l'alçada.

Alipori ha dit...

I continuen sense estar-ho.

Alipori ha dit...

Els tres últims posts no els he escrit jo. Jo mai diria noms. I lo de la Carmen de Lirio va ser una altra usurpació.

Alipori ha dit...

Volia dir que tosts els comentaris menys el precedent y aquest present han sigut fets per un paio que usurpa el meu nick.

Alipori ha dit...

Criteri, qui esta fen't tot això es l'espia o el del motllo. No hi ningú més.

Alipori ha dit...

Si cerques coherencia mira Criteri sempre l'Hora dels meus escrits i veuràs que están fets un darrera làltra per evitar la cunya del usurpador. Ok?

Alipori ha dit...

Amb tota seguretat es l'espia. El del motllo té mes cataegoria i mai ho faria.

Alipori ha dit...

El veritable manipulador, com tú ja sabrás, es l'espia. En Damien, l'envejòs i plè de complexes espia. El del Mifer i totes i que siu i fa totes les bajanades propies d'un "nen bè" del "ghetto" d'Horta.

Alipori ha dit...

El veritable manipulador, com tú ja sabrás, es l'espia. En Damien, l'envejòs i plè de complexes espia. El del Mifer i totes i que siu i fa totes les bajanades propies d'un "nen bè" del "ghetto" d'Horta.

Alipori ha dit...

Reescric perque m'ha sortit un "bunyol". El veritable manipulador, com tú ja sabrás, es l'espia. En Damien, l'envejòs i plè de complexes espia. El del Mifer, que diu, escriu i fa totes les bajanades propies d'un "nen benestant" del "ghetto" d'Horta. No ho dubtis amic Criteri.

Alipori ha dit...

Jo al Damien tambè l'he manipulat i de valent. Per aixó esta tan dolgut i ara vol tornar-me la pilota. Quan tingui temps t'enviare un llarg i sorprenen escrit sobre aquest element -el Damien- on li faré definitivament caure la máscara amb la que s'anat tapant les seves vergonyes "literaries" i no tan literaries. Qui riu l'últim sempre es el que riu millor.

Joaquim Pibernat ha dit...

Alipori,
Arcadi Espada és professor a la Facultat de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. No és un escriptor de noveles, sino de dietaris, assaigos i articles. També es conegut el seu blog, Diarios de Arcadi Espada.

Joaquim Pibernat ha dit...

I és clar, Alipori, Criteri té tota la raó: ets una mica mantorra, podies obrir-te un perfil de blogger com vaig fer jo mateix, l'unica manera per evitar al tarat d'en josé borjas. Una miqueta de seny...

Alipori ha dit...

Amics Pibernat i Criteri, jo no sé com es fa això d'obrir blogs de color blau. L'unic blau que conec es el del cel i -mes fosc- el de la samarreta del Barça. Ho sento... però això tambè dona mes emociò al joc, no us asembla? Fer treballar les neurones... qui escriu ara, el bò o el dolent? Ondia!

Alipori ha dit...

No s'em pot confondre. Jo soc clar i diàfan; l'altre Alipori es enrededor, brut i sense cap mena de categoria. Es xiva com una nena. Vol fer mal... i se li nota.

Alipori ha dit...

Jo no tinc ni ide de qui és Unalunarara Criteri... ho faig nomès per jugar

Alipori ha dit...

Jo soc el bò, el d'abans no, jo mai no et faria aixó... no sè fer mal

Joaquim Pibernat ha dit...

Doncs si no vols treure't el perfil de blogger, Alipori, això serà un joc d'ous més que el blog de les tortugues calentes. Mantorra!

Alipori ha dit...

Jo tinc maolta mès categoria que l'altre, a veure si veus el que está fen't, tú ets assenyat

Alipori ha dit...

si, si, vaig a treure'm el sino l'usurpador em fotrá ben fotut

Alipori ha dit...

igual com he fet amb el Pibernat, al final ja no sabrè qui soc.
estic tarat

Carmen de lirio ha dit...

Tararin tararon, chim pom!!

Sombrero de copa ha dit...

Doncs, ja ho he fet. Pibernat que consti que tots el Alipori a partir de les 11:42 son apòcrifs. Es veu que el Borjas ha establert col.laboraciò amb el Damien i ara ambdós hi participen en el joc. No tè res d'especial tenin en compte que comparteixen el mateix estat de salut mental.

Joaquim Pibernat ha dit...

Veus como no era tan complicat treure't el perfil? Jo pensava que era una xorrada, però ja vas veure el que va pasar a l'altre entrada d'aquest bloc... Pensa que aquest troll no dorm mai perque a Sant Boi les drogues el mantenen despert nit i dia.

Sombrero de copa ha dit...

Quina sort he tingut! Ara ja podrem parlar de coses serioses, oi amic Criteri i Sr. Pibernat? Quin plaer, haver allunyat l'ombre d'el dubte!.

Joaquim Pibernat ha dit...

Molt bona aquesta! L'ombre del dubte no és l'ombre del vent ni el professor Arcadi Espada. Qui és unalunarara? Doncs la veritat no ho sé!

Alipori ha dit...

Quanta feina s'está buscan't aquest ussurpador ¡no t'el creguis Criteri! !l'Alipori no "tarat" sòc jo! es el Damien, nena envejosa... ¡ja l'apanyarè!
Pibernat, no caigui en les seves trampes. no s'el cregui

Sombrero de copa ha dit...

Jo Sr. Pibernat, soc metge i cartesià. Tinc eines que em possa a disposició l'intelecte i una part d'intuiciò, que acaba gairebè sempre il.luminant el meu enteniment des que vaig començar a pensar i estudiar. Mai m'han traït, ni l'intuiciò, ni l'enteniment quan l'he aplicat a un estudi en concret. Ho dic perquè en el cas que ens ocupa, -no el del tarat- sinò el del il.lustre desconegut que tant amoïnat tè al nostre benvolugt Criteri, he arribat a les conclusions que vaig deixar escrites en el meu comentari adreçat al Sr. Criteri a les 4:29 del 1 de maig. I aixó es tot per ara. Quan vingui en Criteri segiurem... i ens divertirem malgrat la púrria que ens envolta al front de la qual hi ha en jose-borjas-anónimo i el seu col.lega ja detectat.

Joaquim Pibernat ha dit...

Alipori,
el comentari que vosté esmenta:

"Benvolgut Criteri,
vaig a donar-te una pista fonamental però treballosa. Cerca on vas escriure -com a opinador- aquella coneguda frase que tanca la "peli" "Con faldas y a lo loco", "ningú no és perfecte". Si finalment ho aconsegueixes esbrinar, prego no ho facis públic, digues en un post d'opinador nomès "Sip", i donaré per entès que ja ho auràs descobert."

Doncs bé, he anat a google directament i amb les dades corresponents, em surt un post de UQV sobre Arcadi Espada, conegut com professor de periodisme la Pompeu Fabra, que ha escrit dietaris, assaigos i articles a EL MUNDO... però no com novelista.

Sombrero de copa ha dit...

I, benvolgut amic Pibernat, qui diu que la luna sigui novel.lista? Mai des que va apareixe fa mesos, pel bloc del l'espia, mai, repetixo va dir que fos novel.liste. Només va dir que escribía professionalment. Repto a qui sigui a que s'em demostri que la luna va dir en cap lloc que fos novel.lista.

Sombrero de copa ha dit...

Ah, i guaita tú Criteri, que desprès dels mals de cap que ens fot el teu amic el "tarat" i que l'hi acabis fen't costat possan't com a títol de l'entrada d'avui un acudit d'ell... "el blog de les tortugues calentes" es per fer's-ho mirar il.lustre capellà. T'estimem molt però tú no t'estimes gens a tú mateix anan't amb aquest indocumentat, malalt i "detritus humà" que és el teu amic. Ull!, diuen els savis castellans: dime con quien andas y te diré quién eres. Així que ja cal que et desinfectis i passis pel psiquiatra tú tambè.

Sombrero de copa ha dit...

Aquest es el post de l'entrada anterior, la "de la sobirania": "Criticando a los que os pusieron en el sitio que por naturaleza os toca. Así este lugar será reconocido como el Blogs de las Tortugas Calientes".
No m'ho he inventat jo, Criteri.

Joaquim Pibernat ha dit...

Alipori,
vosté no té remei... Es pensa que un periodista guanya una fortuna per tirar milles a Suïssa? Però si tots son uns morts de gana que pidolen enrera dels seus protectors! No ha llegit mai al Salvador Sostres? Sembla que en David Madí li dicta les consignes per carregar-se al doctor Carretero!

Miri Alipori, jo entenc que treballar de metge és molt sacrificat. Però jo estic convençut que unalunarara és un autor el suficientment ric i famós per rebutjar qualsevol propaganda i divertir-se en el seu anonimat.

Si fós un més de tots els escriptors morts de gana que corren per les espanyes, a la primera ocasió, i això és de sentit comú, ja hauria fet propaganda dels seus llibres i hagués confesat el seu veritable nom. Ho ha fet això? No, Alipori, no ho ha fet.

Sombrero de copa ha dit...

M'agrada vostè Sr. Pibernat. El sento proper i amistòs, i per aixó li anirè obrin't de mica en mica el meu cercle intim. Abans que res, dir-li que abomino de la politica. Jo mateix vaig ser un dels seus mártirs -amb en Franco- i coneixen't-ne el seu verí -el de la politica- em nego sempre, en rodó, a parlar-ne. Disculpi... doncs. També m'agrada molt en Criteri, però aquest ja es un altre cosa... es feble i ingenu, massa il.luminat... dubte sempre, i mai sap on és. Avui mateix ja l'he agut d'"apanyar" pel tema del nom del blog. A qui se l'hi ocorre tindre per amic al "monstre de set caps" que es diu jose-borjas-anónimo? Doncs... a un paio com el Criteri. Ningú més al mon faria una bestiessa tan grossa. Només el Criteri... cony!! ni que fos una ONG per malalts del cervell blancs i xarnegots. Em fa molta vergonya parlar publicament d'algú que s'amaga darrera un nick. Jo sé qui es unalunarara peró no vull dir res més. Jo donc les pistes i com en el cas de Deu i els seus dogmes, que cadascú cregui el que vulgui. Si fos en privat, evidentment, jo diria més coses peró, això en un blog, on tothom tafaneja i no ho puc fer. A més a més a la luna l'aprecio de debò, perquè junt amb tres o o quatre opniadors més, es lo millor que ha passat per la blogosfera. Sincerament.

Joaquim Pibernat ha dit...

Alipori,
espero amb candeletes que escrigui al meu mail joaquimpibernat@gmail.com i ja discutirem amb tota llibertat aquest misteri.

Borjas el 1 ha dit...

Amado Lunetas, te estás esforzando "mazo" para dar a entender que hay varios de varios de los intervinientes, cuando en realidad eres tu "solo" acompañado de algún único jefe de filas paralelo a tí.

Besos en el alma, JB.

El problema del listo es que cree que todos los demás son tontos.

Sombrero de copa ha dit...

Des de ahir teniu a UQV (part I) fen't el merda dient els motius pels que va fer l'experiment de les fitxes... será hipòcrita el noi. Si cada cop que algú va parlar una mica més alt que ell, el va fer callar amb totes les seves males arts i amb la complicitat de tots el professors de EGB del Vallès Oriental, del Maresme i del Barcelonés, una colla de morts de gana, que tenien com a comù denominador el seu odi al nacionalisme i al Sr. Sostres qui -ell solet- els hi donava sopes amb els ulls tancats. Tota aquesta púrria castellà-parlant reconvertida, -com aquell orgullòs de ser de Santako deia ell- es va al.liar amb l'espia per barrar el pas a tots aquells que no fossin de la seva pròpia corda. Així va apareiser el jose. l'Apañó, l'evo, la vaca, el Brian -el del motllo de fer formatges damunt del corcoll- etc. barran`t-li al pas a la Lunarara, al Margarito a l'Edurne Noel, etc.
Tot els motius que adueix son mentida... per fer caure la llàgrima. Va ofendre greument la Sra. Miraculosa Miró i al bò d'en Pafiam i s'ha passejat de franc per la blogosfera sense que ningú l'hi hagi donat el que es mereix un tafaner malcriat com ell.

Joaquim Pibernat ha dit...

José Borjas,
ja tardaves tarat a sortir del teu cau, ara que no pots duplicar els nicks, quina ens vols fer creure?

Sombrero de copa ha dit...

D'aqui una estona em possarè em cantacte amb tú com a prova per veure si em reps bè.

Sombrero de copa ha dit...

Pibernat, ja he enviat la prova.

Joaquim Pibernat ha dit...

Alipori,
ja he contestat i encara espero que em diguis el gran misteri sobre unalunarara.

Sombrero de copa ha dit...

Com s'ha despatxat a gust el jose-borjas-anónimo a ca l'espia. Ha possat el teu blog de volta i mitja. I aixó que tú ets amic seu. Ostres però, a més a més, el tarat aquest, es un traïdor. Com els que van matar al Viriato. Només que l'espia, "si paga a los traidores".

Maspons ha dit...

:( Ja n'escriuré alguna cosa.

Joaquim Pibernat ha dit...

Criteri,
segueix l'enigma del novel-lista per un altre temporada més, doncs no combrego amb la fixació que té Alipori per dir que és Arcadi Espada la identitat enrera de unalunarara, però la respecto... Encara que vingui d'un metge sense cap competència coneguda en assumptes literaris, que afirma haver parlat personalment amb Carlos Ruiz Zafón, com si fós el seu cunyat.

Jo he tractat amb molt escriptors i petits escriptors, i també amb una quantitat brutal de lletraferits, per raons professionals, apart de artistes i dissenyadors, poetes i pintors, molts recullits a les pàgines de Cave, canis... I un mort de gane, sempre fa marketing i demana diners, adelants, atenció. Però quan han triomfat els canvia la psicologia i es tornan distants, el-lusius de mena. I es tancan a treballar per acabar la gran obra, farts de la faràndula.

Amb això vull dir que unalunarara és un peix molt gros, sense complexes i amb els trets propis de tots els grans genis. No són persones humanes, són forçes de la natura capficats amb la seva obra. Són estels!

Anònim ha dit...

Joaquim Pibernat i altres: Habeis agafat velocitat, perdó, Sr. Lunetas en la Kuneta has agafat velocitat estimat escriptor, se't nota massa el plumero del teu cálamo calamitoso. Quan marques el teu "mayetástica afront" per part del UQV. La pena és que l'amo d'aquesta casa pairal ja no distingeix, (li falta instint literari), el veritable del sosias, el clon del verborreico i esteta estimat Lunetas. En fi, si això és triomfar a la Catosfera, venja Zeus i ho vegi. Pel que es veu, totes les persones serioses s'han anat o no visiten ni deixen senyals del seu pas, a qui li interessa semblant lloc de latrocini, mentida i perversió política i dialèctica. Si esperes que el Lunetas et dugui al exito, esperate assegut.

AH, i no soc el JB, soc un altre amb visions de futur i viu al Maresme.

Joaquim Pibernat ha dit...

José Borjas-anónimo,
ja podries fer el mateix que el teu paisà, en Montilla, que per no escriure cru catanyol tot sent un Molt Honorable, copia sempre una xuleta tot el que escriu. Au que et moqui la iaia!

Anònim ha dit...

Querido Joaquimeto PitoBernardo, esta vez te has equivocado otra vez, aunque lo parezca no soy JB. Pero TÚ, si eres el amado "Lunetas", o la extraña lunaluneracascabelera por aquello de que te la debes de cascar mas que un bonobo. Amado bonobo, también hay varios JB que se están moviendo al compás de tus delírios megalomaniacos y por tus últimos comentarios, pareces, todo un paranoico Hitler en potencia con residencia en la culta suiza. Los suizos no suelen cortar el rabo a los bonobos (aún), en cuanto descubran la subespecie subsubhomínida que ha llegado a sus tierras vía "la casa nostra" mediterránea, seguramente te pondrán en cuarentena para tu expulsión de tamaño país tan culto y melífluo.

En fín, eres un desgreaciado ser que sólo para aparentar ser lo que no eres te dedicas a tirar de pureza racial y atacar a los demás como prueba de tu misma desgracia personal.

La lastima de todo esto radica en el síndrome de estocolmo del entorno, tu y otro mas os reís las gracias de vuestras payasadas con un noble toque brivonesco y alguna alma en pena que juega a "Fausto" sin haberlo leido.

Tu tan puro de sangre, vente a Catalunya a dejar los impuestos para el pueblo catalán y no te los lleves a evadir, empieza por ahí y no por hacer el desgraciado hijo de puta que eres.

AH, te lo repito no soy el JB, aunque te lo pueda parecer, soy alguien que desde este blog del antes insigne Criteri, que te ha "copiado y ha copiado", que también ha intervenido muchas veces y que está hasta los huevos de gentuza miserable como tu y los tuyos.

Viva Andalucia libre, VIVA EL GRAN CAPITÁN GONZALO DE CORDOBA, el que conquistó algunos Reinos para Fernando el Católico Rey de España.

Si eres hombre y si eres catalán, vente a Catalunya a dejar tus impuestos y no te vayas a evadirlos.

Anònim ha dit...

2ª Parte:

He estado reunido con el Jefe del Servicio de Delitos Informáticos de nuestras fuerzas de policía y de seguridad del Estado,en la capital del Estado (Madrid) –condiscípulo de servidor- para tratar del ACOSO a que un "Individuo" tiene sometidos a determinadas personas de este ambiente bloguero, le he remitido copia de "Todos" los envíos en los cuales falta al respeto y a la dignidad de las personas por el menospreciadas.

Al mismo tiempo le he dado todos los IP de todos los ordenadores desde los cuales el individuo en cuestión ha estado enviando sus observaciones, con nombre del propietario de la casa, usador de la línea telefónica, y datos adyacentes.

Su tarea entra dentro del catálogo de delitos al honor de las personas físicas y otros más que se enfrentará en poco tiempo, en cuanto le comiencen a llover las denuncias.

En principio todo se debe al "iluminado" escritor y famoso firmador de libros de "El Corte Inglés" con seudónimo de "unalunarara", cuando en su lucha polemizante con servidor salió bastante mal parado en su teoría del positivismo relativista o algo parecido. Como no pudo soportar su derrota y su caída en desgracia ante su Olimpo particular, se dedicó desde entonces a sabotear, difamar y tocar las narices a todos los que estábamos más o menos en contacto a través de nuestros comentarios en varios blogs.

En próximas fechas haré una edición total de sus intervenciones y las mandaré a los medios en donde el es articulista, escritor y todas esas cosas que el dice ser.

Consultado el juez, ha dicho que hay motivo de aceptar la denuncia, al fin y al cabo es un individuo con dirección, con un IP activo y otros detalles que me callo.

Yo no soy um escritor famosos, ni pienso serlo, solo soy un jugador de esta ficción que es la red para deleite de algunos amigos y nada mas. El no, el se va a enfrentar a una serie de denuncias que serán expuestas públicamente en todos los medios, porque este señor resulta que tiene enemigos, (ya consultados), los cuales ayudarán a ponerle una corbata de cáñamo aún mas preta si cabe alrededor de su nauseabundo gaznate.

Da igual desde donde escribas piltrafilla, allí desde donde lo hagas serás identificado, y además tus cómplices también se verán envueltos en tu problema y cargarán con sus culpas en su parte alícuota.

Sombrero de copa ha dit...

Ondia el jose-borjas-anónimo. S'ha fotut ració doble o triple de medicina avui, i és a punt de petar. Mireu que ja fa temps el van avisar dels perills d'un atac de "delirium tremens". I això sembla ja un principi d'atac. José ves, corre i cuita, a un centre d'atenciò sanitària: corres perill de mort.

Sombrero de copa ha dit...

Mira José-Borjas-Anónimo, si fuera cierto lo de tu condiscípulo el poli, ya te habría detenido y encarcelado en laz mazmorras de la Dirección General de Seguridad, único lugar seguro para un lunático, criminal peligroso como tú. Anda ya y deja de hacer el ridículo. Mantén un poco la dignidad y no sigas revolcándote por el lodo escénico de la blogosfera, patán.

Anònim ha dit...

Bien, en cierta medida ya me hicieron un repaso de los lindos en su dia. Pero al ser repasado desde posiciones emboscadas para que yo saltase de mi trinchera y perdiese el poco refugio que en ella encontraba.

Pero claro, no entendía el juego en su todo resultante, ahora bien mirado y a instancias tuyas puedo entender algo que no todo.

Yo entré en esta casa impelido por Maese Criteri, vi que el jardin estaba un poco mustio por los monotemas de constante iteración y que era dar vueltas para volver al principio.

Desde hace dos dias he vuelto a recordar las estrategias del policia bueno y el policia malo y creo vislumbrar un poco el horizonte, el cual tebdre que escufriñar bien sosegado antes de volver por los "fueros de Úbeda".

Anònim ha dit...

Alipori, no ofende quien quiere sino quien puede. Y tú, sin entrar en querer, ni poder asimilar propuestas sostriles con férulas mentales es de complejidad altamente risoide. Los que tenís que echar mano de un Mesías y tener fé más allá de lo puramente humano, os pasan estas cosas, que hay "gentola" que no piensan como las manadas de los maridos de la oveja, y claro la vida va por un lado y la sociedad por otro.

A decir verdad, Alipori, me caes bien, eres vivaz, te vas cultivando y dentro de unos añitos serás todo un hombrecito con carácter propio y pensamiento libre, es normal, la edad tiene esas cosas. No quisiera perder tus aportes y tu límpia crítica a mis inservibles peroratas.

Sombrero de copa ha dit...

Y, dime Jose-Borjas-Anónimo ¿Cómo piensas sosegarte si siempre vas "salido", como drogado? ¿Has pedido ayuda a quien de veras pueda ayudarte? ¿No te das cuenta que la blogosfera no está hecha para ti? Hala, José, sumergete en el anonimato, en la tranquilidad de tu casa y tu familia por algún tiempo y cuando te invada el karma, baja como Zaratustra, de nuevo a la llanura.

Anònim ha dit...

Maese Criteri, gracias por su apoyo en mis berrinches con unalunarara. Parece que quieren que deje de participar en su blog, pués nada, así lo haré, al fin y al cabo el tiempo que me quitaba lo dedicaré a otros contactos mas serios. Al fin y al cabo solo queda dejar a un lado la visita pertinente.

Seguiré manteniendo el blog desde perspectivas mas abiertas y de información mas real respecto a los problemas del mundo.

Dejaré as disquisiciones etéreas respecto a la bondad del catalonio mundo y su ombliguismo pertinaz. Volveré a los blogs de contenido internacional y así continuaré.


Un abrazo de José.

Sombrero de copa ha dit...

Criteri, para l'orella: a UQV a la fitxa 33 Mercedes Milà, l'espia ja insinuava al preàmbul, quan explica el malson que AE era Unalunara i en aquesta mateixa fitxa com opindor et deia a tú Criteri: "Si la Milá, avui, era el de menys. La fitxa era per ser llegida en clau interna". i a continuació tornava a insistir, "De nou per a Criteri: No has captat qui hi havia darrera la Lunarara?" Torna a rellegir la fitxa des del començament i veuràs moltes coses clares. El Damien es un paio brillant i no en tè un pèl de tonto. Jo gairebè, al marge del que digui en Pibernat, insisteixo en assenyalar a AE com autèntic U.

Bonnie & Clyde ha dit...

Ostres! Quin "ambientasso". M'en vaig un parell de mesos i es "lia parda".

Sombrero de copa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Criteri, exigo una comisión pecuniaria por ser el dador total de vida a tu blog. Me están repitiendo, contrarepitiendo, hipercontrarepitiendo, sacando textos de anteriores item y cosas así.

En fin, lo que sigue sin aclarar el "lunetas" alias bonobo, es el porqué no paga impuestos en catalunya, su patría y se los deja a los suizos.

Sus últimas apariciones van destilando tinta de calamar para evitar responder al porqué de su domiclio fiscal en Suiza y no en Catalunya.

Besos Amado Lunetas alias Bonobo.

Anònim ha dit...

Yo sl menos no SOY UN DEFRAUDADOR DE IMPUESTOS vía Suiza., como el unalunarar, lunetas, pibernat1, pibernat2, alipori, etc, es decir todos el mismo.

De seguro que estará sacando un inmenso guión para sus estéticas creacionas lunáticas corteinglesas, y yo también.

Se nota el odio miserable hacia el UQV por desterrarlo du su patio de vecinos en cuanto le vió e plumero hitleriano rebozado de "casa nostra".

Pequeña bestezuela, o petit senglar según diría Obelix.

Maspons ha dit...

Avui he estat ocupat i només enganxaré el comentari meu a UQV.

ambé et dic José que òbviament no ens podem creure res, ni escriptors famosos, ni metges, ni Cave Canis, tot i que des del meu escepticisme positiu potser HI HA QUELCOM QUE FREGUI la realitat en aquesta història, tot i que reconec que el sentit de tot això se m'escapa de les mans, com a enigma bè, com a broma seria molt ja sense sentit. A no ser que sigui una excusa per entrecreuar retrets pendents.

I potser seria fàcil recercant entorn Cave canis per exemple.

Maspons ha dit...

COMENTARI A UQV

:( "Això" s'ha acabat com el rosari de l'aurora. Avui no faré cap conyeta tonta de les meves: el feeling que semblava que hi havia; aquells dies de vins i roses...tot per l'aigüera. A més el nou Brian em sembla que no m'ha posat en els seus blogs amics -jo no ho el trauré-.
Tinc el trist honor que les última cosa crítica que has adreçat a un blog hagi sigut cap el meu. Nguèe.

Lo que ha de ser el meu blog en aquests moments no ho decideixo jo, és clar, sinó un sector del públic, "a quien tanto quiero i tanto agradezco" i en certa manera el guirigai que hi ha montat de moment em distreu i HAURIA d'interessar des de la perspectiva psicosociològica si més no: crec que ens trobem en un cas molt molt particular en el món bloguer i en el mundial potser. No cal dir que desde la teva situació otentòtica et convido a fer-hi dues línees.

En fi, el teu blog ha estat enriquidor, engrescador; gràcies per la feina feta. I si fas l'obra espero que trobis alguna cosa que valgui la pena per part d'aquest modest opinador.

(JB las trifulques entre dos son entre dos, Evo se metió y palos recibió)

Sombrero de copa ha dit...

Benvolgut Criteri, el Brian esta emprenyat perquè li hem dit un parell o tres de vegades que porta damunt del corcoll, un motllo de fer formatges, quan en realitat el que porta de debò es ... un orinal.

Anònim ha dit...

(JB las trifulques entre dos son entre dos, Evo se metió y palos recibió)


Mister Criteri, si la discusión se ha desarrollado en tu pairal casa, tu eres el culpable por haber prestado cuchillo y tenedor a los invitados.

Les has dado ánimos a sus pobres ánimas de lo desconsolados que están por las noches solitarias que solo las llenan sus pajas mentales y manuales.

No te quejes y no digas ahora que son cosa de "dos", ahora, y porqué no antes, cuando ya se sabía por donde iba a discurrir la carrera a lo Dakar.

Mejor será que actues como nuestro maestro oten y dejemos que los oligofrénicos vayan a Sant Boi por sus propios pies y/o a la chocolatada suiza recibidora de emigrantes catalanes defraudadores de impuestos y desfraudadores personales.

Te hace un güisquicito??

Sombrero de copa ha dit...

Criteri, el Jose-Borjas-Anónimo es una mala persona i es qui ha provocat el merder. A tú et té molt manipulat i fot el que vol a casa teva. Jo t'he dona't molts consells. No sé quina mena de relaciò tens amb aquest paio però que consti que ell a tú molt no t'estima perquè gràcies a ell et quedaras sense bloc. Ho estic veinent. ¡fot ja un bon cop de puny damunt de la taula i digues-li prou a aquest cony de tarat! ¡barrali el pas! que no veus que et vol fotre, que sota diversos nicks t'ha insultat a tú, a la luna, al Pibernat i a tot Deu que s'ha fotut pel mig? Pensa, ¡recony!, Criteri i sigues adult d'una vegada.

Anònim ha dit...

Alipori, deja de enmerdar, vete y metete en tu casita de chocolate, nata y miel pagada con las evasiones del capital catalán defraudado. Eres un simple, además de un infantiloide. Míratelo chico, el cerebro, hay algo que no funciona bien, y en todo esta historia se ve claro que tus neuronas están plenas de chocolate y rayado con nata blanca de la más pura.

Todo funcionaba bien, hasta tu desastroza llegada cual hidra de múltiples cabezas, queriendo deslumbrarnos con tu mirada llena de nata blanca.

Devuelve el dinero defraudado a los catalanes y que ocultas en Suiza, ladrón.

Anònim ha dit...

Mientras el Criteri no corte, esto puede llegar hasta el infinito, vaya exito de "marrón" con semejantes blogueros/loqueros.

Así que en sus manos está decidir. ¿?.

Los defraudadores son gente sin alma, luego hay que seguir atacándoles hasta que devuelvan lo defraudado.

Devuelvel el capital que guardas en Suiza unalunarara junto a todos tus sosias y clones.

Anònim ha dit...

Vienes al Corte Inglés, firmas tus clamorosos éxitos, cobras y te llevas el dinero a tu cuenta en un banco suizo, te vas a tu casita suiza y te metes un marrón de chocolate suizo al ladito del banco donde guardas el capitalito defraudado. Vaya ejemplo unalunararita.


Repetitivo, claro, como tú, hijo de la Gran Suiza.

Hace un güisquitin????

Sombrero de copa ha dit...

Jose-Borjas-Anónimo, tú ya vas de güisqui o de lo que sea hasta las cejas. Los aires de la blogosfera no te sientan bien y agravan de manera galopante todos tus males. Serénate y tómate un tiempo de reflexión, como Zaratustra y cuando obtengas el Karma, baja de nuevo a la llanura.