20 de novembre del 2009

Jordi Barbeta i informacions rellevants i inversemblants

Un sorprenent Jordi Barbeta, guerrer, a L.V. m'ajuda, i corrobora que els sous i prebendes dels servidors públics és immoral i una forma de corrupció. Demolidor això que diu.

"Existe un modus operandi consensuado entre todos los partidos, sean de derechas...o partidarios del internacionalismo proletario que se basa en ordeñar al màximo la hacienda pública. Aparte de subvenciones, organizan buena parte de su funcionamiento a cargo de las instituciones: hinchan sin pudor la nòmina pública con paràsitos correligionarios,contratan informes inútiles, acaparan ayuda para organizaciones afines y endosan facturas disponibles". Barbeta acaba suplicant "...que s'oblidin de crear més Tribunals i Sindicatures de control, ja que les formen ex-polítics, costaran un ronyó, no serviran de res i quan més n'hi hagin mes aspirants a cobrar la mordida". Acaba l'article dient que això és la font de la corrupció.

Pels polítics això és el seu tabú. Sempre amagant lo que guanyen. I acabo de llegir que la mitad del que guanyen no tributa! No crec que res els piqui tant com que es diguin aquestes coses.
Acabo d'escoltar Oriol Junqueres -decebedor- defensant la moma -escandalosa- dels parlamentaris europeus.

3 Notícies inversemblants

1 No recordo quin important personatge ha dit que hi havien sospites que Millet destruís proves i manipulés documentació. Oh, quina sorpresa! 2 Després de pagar el segrest van tenir els pirates somalís violadors i assassins a tir i els van deixar anar. 3 Una família es va trobar amb el pis ocupat per gent estranya al tornar de vacances i han de dormir a casa sa tia, i pagar aigua i llum als invasors. Us imagineu que us passés? O sóc idiota, o ens prenen per idiotes o estem en mans d'idiotes. -Suposo que vosaltres en teniu mil més d'exemples-.



4 comentaris:

Evocacions ha dit...

No ens enganyem, n'hi ha molts que es fan els màrtirs, però on aniríen a treballar si no fos viure del cuento. Ara bé, el problema no és el cuento, són els personatges. Estic preparant un post sobre els polítics, així, curtet.

Herrgoldmundo ha dit...

Estem en mans d´idiotes.
Ja va dir Rousseau:
"És contrari a les lleis de la natura, tant se val com es defineixin, que un idiota faci de guia d´un home savi"
I, malauradament, no patim la inconsciència d´un sol idiota sinó de molts idiotes...

Saludos y ¡Arriba España!

Borjas el 1 ha dit...

Es una pena tener que llegar a este punto de miseria moral, y ver como los ideales y las cosas buenas saltan por los aires. Que nos puede quedar sino el desánimo y alejarte del vil mundo para que se vaya hundiendo en el pozo letrinal de lo político y oligofrénicamente subcorrecto. Tiene que venir algo que regenere desde dentro a esta banda de mastuerzos. Existen políticos/as honradas que tendrían que dar un paso al frente y limpiar las caballerizas de años sin fregar.

Criteri ha dit...

ho esperem en candeletes Evo. Són com una plaga, Apañó.

José, canta! villano! lo que sabes.