23 de juny del 2014

Republicanistes, sisplau, de lliçons les mínimes necessàries. I 2 anècdotes.

Hom està cansat dels republicanistes amb aire de suficiència que remiren a qui no es defineix republicà, que malmiren als qui consideren més útil una monarquia i directament tracten de medievals ignorants als monàrquics.
El llistat d'incongruències republicanes seria llarg. Incidiré en l'última -des del meu eclecticisme. És un fet que hauria d'envermellir als que s'omplen la boca de republicanisme -concretament s'acostumen a emmirallar a la cosa aquesta de la Gevolution fgancèse, genocida de cultures, creadora del servei militar obligatori, i un llarg etcètera de disbarats l'últim del qual és anecdòtic però significatiu.

La Carla Bruni es va posar histèrica perquè l'hotel de luxe que li assignaren a Barcelona no era prou de luxe i van anar a un altre de més luxe -amb l'aquiescència president republicà Sarkozy,  Després va anar a córrer pel Passeig de Gràcia (sic) amb una córrua de polícies que li va posar el Govern.
Ja em direu si un règim que dona lloc a què una histèrica arribi a primera dama -reina "democràtica"- i un "peo revenío" com diu ma veïna, arribi a president, es per fer-ne tants escarafalls i apel.lacions a no sé què.
Republicanistes, sisplau, de lliçons les mínimes necessàries. I millor que les prengui la casta.

Eclècticament vostre.


P.S. M'oblidava. Darrera -a dins- de la majoria de republicanistes hi ha un catolicofob. Algú ho havia de dir -encara que és prou sabut -suposo.

AFEGITÓ

2ona "anècdota"

Ara m'adono que lo que em molesta d'aquestes prioritats republicanistes són anècdotes com la de la Maleni, la partía. Li treuen l'enxufe per corrupte, però li deixen un sou vitalici de 9000 euros al mes. Acabar amb aquests i tants sous corruptes si que és prioritat.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb les dues repúbliques ja n'hem tingut prou,no?

Bananero ha dit...

I ara el president de la republica, el Sarkozy, elegit pel poble i q cobrara una jubilació de collons...està enmerdat i igual acaba a la garjola!!!

Maspons ha dit...

Sí amics. I ara aquí tenim els alcaldea de la Fed d Municipis,xuclant la mamella. Tots ells amb la "garantia" de no estar al poder per herència ni gens. Ai, el poder...com podreix