7 de febrer del 2014

Coses que fan ràbia -tres- i una pregunta pèrfida


Coses que fan ràbia

1-  Diuen -els "progressistes"- que abans hi havia el mateix nombre de crims passionals que ara, i que lo que passava és que abans no se sabia. Ni cas, però fa ràbia. El que cal és determinar el perquè de l'extraordinari augment d'aquesta xacra. Hom diu que ve donat "per la deformació dels rols tradicionals i la masculinització de la dona". Hi hauran altres explicacions però aquesta sembla també plausible.

2-  Fa ràbia que a les noticies amaguin la nacionalitat dels autors dels delictes contra la seguretat ciutadana. És per alguna cosa?

3- Fa ràbia que "informin" dels assassinats passionals -hora, arma,carrer, etc- i no parlin del perfil, del retrat de l'assassí-na i ses circumstàncies vitals, també de la nacionalitat. Senyors: això no és informar sinó donar una notícia en forma d'avís. Falta -nogensmenys!- que els elements claus per a situar-nos, la veritable informació.

Pregunta pèrfida

Ramon Barnils deia que "Catalunya serà independent quan el Barça baixi a segona", en canvi el pujolisme afirma que les victòries del Barça aixequen l'ànim i esperit reivindicatiu dels catalans. Quina és l'afirmació encertada? Què és millor per l'emancipació del país? 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El millor per la independència? Doncs que directament espanya prohibeixi el futbol :P

Maspons ha dit...

ens hauríem de possar pragmàtics i acceptar-ho.