17 de febrer del 2014

4 coses important que cal saber i potser ignoràveu -salud,etc



1 Per a dormir bé cal deixar les pantalles, especialment la tele, una hora o més, abans d'anar al llit,ja que la seva llum interfereix en els ritmes vitals i de la son.

2 Després de dinar les dents es troben en estat dèbil a causa dels àcids i bacteris dels aliments. La saliva  n'elimina  una gran part en una hora .Es per això que és perjudicial netejar les dents amb raspall i dentifrici abans d'una hora.  Només s'ha de fer una glopejada per les restes demenjar.


3 Els càncers són producte de mutacions, però en el cas de les leucèmies infantils, el seu origen i freqüència ve de la "hiper-higienització" dels nens -els renten massa- i la presa abusiva d'antibiòtics. Això produeix una debilitació de les defenses.


4 L'"aigua" Fontvella no existeix, és Sacalm.Ho he dit vegades, però ara m'he enterat per un nutricionista que és la que porta més "polvos", la pitjor. A part de ser la més cara.

 Trailers
- un comentarista que em debia apreciar massa va dir -a partir d'un escrit- que era el nou Pla. El penjaré "ara que ve març".
-dues coses que TOT el país hauria d'estar-ne al cas, i només n'estan uns centenars.
- una mostra -monstra- de la degeneració moral del país

Pròximament en aquesta pantalla

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estava a les Castelles i em van servir la botella de Fontvella-Sacalm, i el manantial era de Guadalajara!

Maspons ha dit...

Ha!Bona! I deien que "aligerava peso".Miserables