27 de setembre del 2013

Què s'ha de fer quan veieu algú que té raó? Parlarem de la independència



Pla aconsella una cosa en la què hi estic més que totalment d'acord, si és possible: "Quan veieu algú que te raó, el que heu de fer és estirar-li l'americana, tot recomenant-li calma i serenitat." A algú que li vaig dir no ho acabava d'entendre. És el que m'haurien d'haver fet moltes vegades a mí. Si tampoc ho teniu clar, imagineu-vos una persona sola que té la raó, discutint -o debatent- contra un grup o massa. (gràcies Carles Armengol, per descobrir-me la cita).

Pla, la psicologia , o filosofia, feta humor.

Parlem de la independència. La quarta via

Porto anys parlant i escrivint sobre la independència, quan n'érem quatre i mal vistos els que ho feiem i ara que sembla que hauria d'esmerçar-m'hi més,no dic res. Trobo que ja hi ha massa gent que ho fa. Però com que ho fa, en general, no dient el que jo vull sentir, estic preparant  una mena de manifest concluent i critèric sobre quin és la fita i el camí. El quart. La quarta via.

Ara, el que és més obvi i evident per a a mí, és que NINGÚ té la més remota idea de com sortir-s'en del follón que no saben ni donde s'han metío.  Però ja se sap catalans, qui alguna cosa vol alguna cosa li costa. I segur, segur, que tot no es farà ni serà del gust de tothom.





3 comentaris:

CríticaPolítica1 ha dit...

Friso per llegir aquest manifest que, no ho dubto pas, serà molt més interessant que moltes de les coses que sento pel carrer.

Maspons ha dit...

Crec que has intuït bé per on anirà;) Com agraïment avanço:es dirà Independència i unió. Intentaré que el publiquin els mitjans i l'enviaré als partits. La acollida que tingui serà un baròmetre del nostre sentit de la politica i de si encara tenim seny.

Anònim ha dit...

Avui, a enoticies donaven notícia que hi han organitzacions que des de Madrid, estan cridant a l'acció directa ,violenta fins i tot, contra Catalunya i que el xoc de trens es inevitable.