1 de juliol del 2013

Dues reflexions particulars sobre el Concert al Camp Nou. Compte amb els tontos sobretot


A banda que els catalans no tenim un mínim d'astúcia política, si afegim els quatre tontos que van xiular al Ramoncín i els que es van posicionar per Palestina -ja podem esperar ara del lobby jueu-,els cagadubtes, els privilegiats, una massa dependentista d'origen forà i la fortalesa de l'adversari no podem ser massa optimistes pel que fa a una ràpida resolució del contenciós amb l'estat.

Pregunta pèrfida


S'han escrit rius de tinta sobre el concert, però com sempre manca la veritable informació. El que -a mi al menys- m'importa més, és que els artistes catalans que ara tallen el bacallà o algú que ho sàpiga diguin perquè no eren al concert.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Santa Inquisición: Que a igual que ocurrió con el nazismo que entró en españa por cataluña de la mano de macía y sus delfines con sus camisas pardas, así el sanctum officium inquisitionis heretice pravitatis ya funcionaba en cataluña en el siglo xv, poco antes de que se introdujera la inquisición en el resto de españa.
está documentado en el proceso del 29 de marzo de 1440 por crimen de herejía (culto a los demonios, ejercía como mago, y adivino, hacía sortilegios etc..) contra el ciudadano de barcelona pere marc, que por cierto fue absuelto.

Llibert ha dit...

I que te a veure això amb el que diu el Criteri? Esteu nerviosos, colons. Guanyarem.

Anònim ha dit...

Completament d'acord. Hi hem d'afegir als que fa referència el Tardà d'ERC

Tardà retreu a sobiranistes "fer l'imbècil" al cridar "boti boti boti espanyol el qui no boti"

Trixat ha dit...

Jo pensava que Diango era ja mort. Peret no feia pelis durant el franquisme? No te moltes cancons en castelllá? Ramoncin no robaba a la Sgae? Si hagues estat un concert "normal", quantes persones hi haurien anat?

Maspons ha dit...

Llibert,encara que el primer anònim no toqui el tema que proposo jo li agraeixo que m'escrigui i li recordo que la Inquisició no va ser lo que diu la llegenda negra, com bé sabrà. Hi havien moltes Inquisicions, una de les pitjors la castellana, per cert.
No deu ser tan esvalotat com sembla, aquest Tardà:) Celebro que pensi això.
Trixat, això que dius és lo que jo plantejo i pregunto: la manca de més artistes de nova fornada.
Òbviament si hagués estat un concert "normal" no hi haguessin anat tantes persones. O si?