26 de maig del 2013

"Pero se van joder" La Catalunya real.


"...Aquesta ciutadana ha rebut els suport de dues veïnes més, ..."Pero se van a joder!", ha exclamat, a més de d'anunciar que en cas d'Estat propi "marxo de Barcelona". "Jo també", s'ha sumat una tercera." Això deien una colla de "catalanes" de Nou Barris fa quatre dias.

Algú dirà que el fet no és representatiu. Jo opino exactament el contrari. Qui tindrà raó? Per si les mosques tinguem-ho en compte, per evitar possibles frustacions. La Catalunya real és en bona part això, nois.

Ja sé que tot això  potser no és nou, però si Enoticies ho destaca jo també puc fer-ho.

5 comentaris:

Llop Il*II ha dit...

Tothom és lliure de fer el que li sembli. Si volen marxar, que ho facin. En tot cas són pocs, borden molt i després no fan res.

Anònim ha dit...

Sembla molt obvi que això que apuntes de l'E-notícies que indubtablement és part de la Catalunya real és el primer escull cara a la independència. Dubto però que la gent se n'adoni prou.

CríticaPolítica1 ha dit...

Jo sóc espanyolista, però estic a favor de la consulta. Principalment, perquè crec que cal saber què pensa la gent. Però també perquè quedi clar d'una vegada que, tot i la propaganda, la majoria de catalans no som independentistes. Va quedar demostrat a les consultes ciutadanes de fa un parell d'anys. Tornarà a demostrar-se amb la nova consulta.
Bé, potser podeu convèncer a moltíssima més gent. Però segur que si es fes demà, perdrieu.

Maspons ha dit...

Anón.,és així.
Dassein, estic d'acord amb tu com es desprèn suposo, de l'exemple que poso al post. Però aiii, l'eterna pregunta: Què entenem per català?

CríticaPolítica1 ha dit...

Què vols dir? què entenen per "ser català"? Doncs jo entenc la persona que viu a Catalunya durant un temps relativament llarg, s'hi integra (és a dir, conviu correctament amb la resta de la regió) i se'n sent. Per tant, un marroquí pot ser tan català com jo.