27 de novembre del 2012

Tres coses que no us diran enlloc de les eleccions. I mira que...

-La reflexió cabdal i corol.laria va en el sentit demogràfic. Ningú no n'ha parlat -ui quina por.  El gruix majoritaríssim, immutable, de la immigració espanyola i fills, no assumeix la nostra realitat nacional.
Si contéssim només els vots de la Catalunya interior els resultats serien clars com un got d'aigua filtrada.

-Ningú li pot dir al pobre Anglada que mentre existeixi aquest pacte de silenci i "luz de gas" sobre ell -només el vaig veure uns segons quan va venir la La Pen- no farà res de res. Se't veu el plomero, dirà algú. Doncs si, penso que fora necessari que hagués entrat. I ara us ensenyaré el llautó: serà també positiva l'entrada dels flautagossos de la CUP. Crec que em podreu entendre, sobretot els lectors habituals, que sabeu com les gasto a l'hora de l'heterodòxia.

-Ningú ha estat capaç de fer correr la foto d'aquell desgraciat ensenyant el seu fastigós cul quatre anys enrera? Amb els resultats de Ciudad'anos ja sabem el nombre d'estrangers anticatalans que tenim fotuts al país. Tots controlats.

Inútils els milions de paraules gastades en el que sembla -no ho és!- el tema principal, la devallada de Más. La cosa cal interpretar-la així: Más havia agafat vots cedits d'ERC i ara hi han tornat. Una altre got d'aigua pemaniana. Em sembla que els tertulians parlen més bé que raonen.

Si Outsider, que torni Pafiam! Al menys ens feia riure catárticament de les misèries del país.

20 comentaris:

Sombrero de copa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sombrero de copa ha dit...

Sombrero de copa ha dit...
L'anàlisi el trobo correcte. Això escrivia jo a un amic només conèixer-se els resultats: "Entrava dins el possible el que la radicalització independentista, observada en els últims mesos, unida a un equívoc concepte d'esquerra socialdemòcrata, així com, a una pèrdua de prestigi de la institució monàrquica i a la renovació i rentat de cara dels quadres dirigents d'ERC, es reflectís en una pèrdua substancial de vots per part de CiU i PSC. En el cas del PSC, res més oportú per acabar d'una vegada amb una de les dues més importants forces "unionistes" o "espanyolistes" segons prefereixis anomenar-ho, l'altra, el PPC, també reflecteix aquesta dinàmica de confrontació instal·lada a Catalunya, i també ha augmentat la seva collita de vots igual que Ciutadans. Però en el seu conjunt, el missatge, per a mi, que solc ser molt pragmàtic, és d'allò més positiu perquè la correlació de forces en confrontació és favorable als interessos del Catalanisme en les seves variants més o menys radicals però, sens dubte, veritablement nacionalistes (87 a 48). Era previsible també, el vot de la por. Hi ha gent que tem perdre les pensions i l'status aconseguit en tots aquests anys... tot plegat són molts els factors que han influit en la decissió que ha portat al panorama polític actual.

Si s'aparquen els "egos" i es fa allò que s'hagi de fer, sense que els tremoli el pols, estic segur que ens en sortirem d'allò més bé. Sobretot si no es fa cas d'els cants de sirena de l'oposició demanant la dimissió d'en Mas per una pretesa pèrdua de vots".

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Doncs a què esperes a reactivar el Pafiam, Criteri, si Pafiam ets tu?

Noctas ha dit...

y daleeeee!!! no es anticatalan quien no tiene como premisa las consignas del nacionalismo catalán, ni quien no le da la real gana de hablar o de escribir en catalán. M'entens Criteri? ho entens això? Cap - i dic cap- circumstància justifica la necessitat d'entrada d'un nazi al parlament català. Plataforma, segons la llei de partits, hauria d'estar il.legalitzada, talment com Bildu...saludus

Pere Soms ha dit...

Això ho dius tu Noctas perquè tens boca i ets un indocumentat de la catosfera però en aquest post Criteri té raó, talment com li diu en "barretina".

Maspons ha dit...

Caram Sombrero, aixo si és un anàlisi ben trebat!
Tutambé ho vols anònim, que torni Pafiam?
Ciudad'anos tenen com a premisa primera frenar allò català. I no ho amaguen! Són la mateixa xusma del Lerroux, o més tard la del Rojas Marcos. Es veu que el Cañas estava arruinat i ara viu de puta mare amb això de la polit.

Ets advocat Noctas, PXC és legalíssima. Els fa por a l'establishm no per racista sinò perquè amb lo esventat que és els destaparia tota la merda que amaga la nostra casta política.
Ara cau Sabadell, els teus:))

Anònim ha dit...

Jo el que vull és que admetis o desmenteixis que Pafiam ets tu.
Personalment penso que era un carallot sense cap gràcia.

Tornasol ha dit...

Home, tu Anònim també n'ets un de carallot sense cap gràcia. Ests ben feixuc i bordegàs i després d'el experiment "El Criteri o aixà" on et vas passar tres pobles, faries bé en callar i no tornar a apareixer per aqui...

Noctas ha dit...

Plataforma no té res de legal segons la llei de partits. Les seves campanyes promuen la discriminació religiosa i racial i per tant la xenofobia més rancia. Es un partit legal que hauria d'il.legalitzar-se ja!!!

Milions de catalans ha dit...

Noctas, això ho dius tu, Noctas, perquè tens boca. Ja t'ho han dit molts. Tu només fas que pixar sempre fora de la galleda, rei.

Maspons ha dit...

Noctas, en condicional. "No "hauria" de ser legal"
Quan van matar ofegant el pobre home de p d'Aro vaig estar a punt de votar-lo. L'ordre és sagrat, sense ell res no és possible.

Que gran era el Pallaset Pafiam



Supercatala!!! ha dit...

Allo del Dia I ... Acudit fácil pero real. I de idiotes, impresentables, etc... Que sou panolis els independentistes!!!

Anònim ha dit...

Cal ser molt desgraciat per viure en un país que no t'agrada. Marxeu donc!

Anònim ha dit...

Dices:

"-La reflexió cabdal i corol.laria va en el sentit demogràfic. Ningú no n'ha parlat -ui quina por. El gruix majoritaríssim, immutable, de la immigració espanyola i fills, no assumeix la nostra realitat nacional.
Si contéssim només els vots de la Catalunya interior els resultats serien clars com un got d'aigua filtrada.".

Parece que te apena que otros vivan en las tierras absolutamente catalanas desde el alba de los cromagnos. Osea que solo con necesarios como laborantes, siervos de la gleba, pobres zarrapastreros a los cuales explotar por cuatro patacones y hala de vuelta a allí. La riqueza y la plusvalia y demás para acá.

Pués nada, a repartir carnets con el Rh catalanoide, (sunma de: Iberos + fenicios + griegos + romanos + godos + ostrogodos +alanos + vándalos + moros de la moreria + francos + castellanos + murcianos + andaluces + portugueses + ingleses y además la madre que nos parió a todos).

Pandilla de Rh puros y netods.

CríticaPolítica1 ha dit...

Alguns comentaris:

- Els votants de Ciutadans no som estrangers anticatalans. Jo sóc català de naixement, cultura i esperit. I he votat a Ciutadans (tot i que no és el partit que voto habitualment).

- Els catalans d'origen andalús, extremeny o murcià són catalans. Tant com tu i com jo. Tant com els sudafricans que estàn aqui des de fa anys i voten a ERC. Formen part de la realitat regional catalana. N'hi formen part des que van estar matant-se a treballar massivament a les fàbriques dels burgesos catalans que s'aprofitaven de lesllleis franquistes per a explotar sense por a les vagues o protestes.

- No pensava que fossis tan radical i xenòfob. Tenia una imatge de tu com a algú més reflexiu i tolerant. Per cert, què en penses d'en Balmes? Ell es sentia espanyol. Era un votifler anticatalà, o un estranger anticatalà, també?

Milions de catalans ha dit...

El José Muñoz i el Dasein ¡mare meva!. El primer desgraciat, tots, sobretot tu, Criteri, ja el coneixem, però el Dasein -que mai havia vingut a pastar per aqui,- des que es va casar, fa uns quants mesos, la seva dona l'obliga a fotre el "salt del tigre" a veure si li fot la sigala enmig de l'àliga de Sant Joan que és on té la figa darrera la bandera espanyola "retro" la paia aquesta. Ell, d'altra banda, no para de tocar allò que no sona per arreu on va, tot embogit de luxúria i desitg. Es veu que el noi -pobret- i escriu votifler ell que n'és merescudement amb "b" i no en "b baixa", de tantes gaioles que es va fer, durant el anys de forçat celibat, ha perdut l'oremus i ara fa creuada espanyolista a la catosfera. Amic Criteri, de la merda, com aquest parell de carcamals, no ens en desempallegarem mai. La sort, es que als blogs la pudor no es nota, nomès a casa d'aquests "perles" o al se voltant, s'ha d'anar amb el nas ben tapat, per això han de fer el salt "del tigre"... les seves dones no suporten d'aprop la pudor que fan. Aaaaaggg, ¡quin fástic!

Anònim ha dit...

Milions de catalans ha dit...

Parece que te gusta señalar a tus futuras victimas, catalufonazidemierda.

Tu nombre según el Esteve es pura bazofia y tenemos la decencia de no publicarlo para que no le sienta mal a tu puta madre.

Ya se ve tu espíritu nazionalcanallista.

Uno.

Milions de catalans ha dit...

Mira José, de tu madre es imposible hablar porque no la conoces ni tú. Al menos la mía trabaja en la profesión más antigua de la humanidad mientras que la tuya, vete a saber por cuáles aguas cenagosas andará... igual que tú, su hijo bastardo.

Maspons ha dit...

Gràcies pels coments.
gracies a ells també puc veure que cal afinar moltíssim per no donar lloc a males interpretacions