29 de setembre del 2012

Que estúpids som els humans

Els que em llegiu ja podeu suposar que el que em tenia més amoïnat últimament era la manca de pluja i la visió dantesca de boscos i rius amb la sequera.

Ahir,  al començar a ploure -després de mesos sense fer-ho- estava amb algunes decenes de persones a fora, que restaven al.lienes, indiferents,  com vegetals, al fet. És més, alguns protestaven perquè plovia. Que estúpids som els humans. Lo que era un moment de joia esperat per mi de setmanes, esdevenia amb la més absoluta indiferència d'aquella gent i fins i tot amb fàstic per alguns.

Aforisme: Després de dos mesos sense caure una gota molta gent sent ploure com si sentís ploure.

19 comentaris:

Evocacions ha dit...

Síiiiiiiiii

Maspons ha dit...

què hi farem

Anònim ha dit...

A un món ideal, no hauria d'existir ni la pluja, ni els encostipats. Així que tant a tu Criteri, com el mandròs Evo, us he de dir que sou uns prosaics i uns poca-soltes.

Ah!... i ja he tornat de les vacances.

Anònim ha dit...

"mandrós", he volgut dir.

Anònim ha dit...

Has vingut més sonat que de costum, Sombrero

Maspons ha dit...

calma, esperem aportacions

Anònim ha dit...

S'admeten aportacions mínimes d'1 euro?

Maspons ha dit...

Tan m'és. Econòmiques o intel.lectuals.
Si fossin econòmiques -abundants- em plantejaria crear una fundació -pro causes perdudes

Anònim ha dit...

En un món ideal no existirien garrulos ignorants

Maspons ha dit...

No només el garrulo és estúpid. El tonto il.lustrat és molt perillós.

Anònim ha dit...

Quan dius "tonto il·lustrat", parles de tu, Criteri i/o de l'Annette?

Maspons ha dit...

Em refereixo a la gent que creu que són més importants els museus i els llibres que l'aigua.

Anònim ha dit...

Hi ha algú que ho cregui de debò això que dius i no com a provocació?

Pepet del Nap Dret ha dit...

Benvolguda Annette: "Tots som molt ignorants. El que passa és que no tots ignorem les mateixes coses." Ho va dir l'Albert Einstein

Maspons ha dit...

Mireu ambdós: una cosa és la ignorància que com digué Pla és enciclopèdica, però menys greu que l'estupidesa davant allò obvi, sovint per la mandra de pensar.Poso exemples per fer-ho clar. apart de l'estupidesa de no alegrar-se quan plou després la sequera, un exemple d'estupidesa de moltes persons cultes:l'odi a les bicicletes a la ciutat. El Sostres aconsella fer una empenteta per fer caure el biciclista.

No sé si cal escarrassar-se tant per demostrar la estupidesa del ser humà.

Anònim ha dit...

Criteri, a BCN el biciclista es comporta com un criminal i, sovint, en carretera també. El biciclista és l'expressió burda del pagès rústic i primitiu circulant a la seva "bola" sense tenir en compte que el transport de persones ha evolucionat fa anys. També, es cert, podria anar en "burru", però de tants que n'hi han que no es notaria la diferència entre ambdós, el de dalt, assegut, o el de baix, portan't-lo a "coll i be".

Maspons ha dit...

Aquest dilluns ha mort, pobret, un noi que anava amb bicicleta, embestit per un pudent camió.

A veure si hi ha sort i la benzina dobla el preu aviat. Em sembla que n'hi haurà.

Anònim ha dit...

Fa uns quants anys, la meva cosina i una altra companya fen't "footing" per la Diagonal de BCN, foren atropellades per un d'aquests biciclistes que tanta gràcia et fan Criteri i la companya va quedar postrada de per vida a una cadira de rodes i la meva cosina, va patir una depressió de la que mai més s'en ha recuperat. Inutil dir que la amiga no va veure ni un sol "duro" perquè el malparit del biciclista ni tenia assegurança ni tan sols un punyeter "duro" per fer front a la responsabilitat civil. A hores d'ara, per si no ho saps -defensor de causes perdudes- les coses segueixen sen't exactament iguals, res a canviat. Sort que només ets un bocamoll... Criteri.

Maspons ha dit...

Be, casualment has estat relacionat amb alguna víctima d'un accident de bicicleta. Em sap greu. De tote maneres crec innegable que percentualment entre els automovilistes hi ha molt més garrulo o criminal.