5 de setembre del 2012

A la intel.ligència de Solidaritat Independentista s'hi oposa l'estupidesa de CUP. Les tàctiques dels jueus. Mango

El contingut del llibre -essencial- del que avisava que en faria aviat una resenya- és precisament justa la fusta oportuna on trobareu la explicació de la postura de C.U.P de no secundar la marxa d'ANC d'aquesta Diada. Diuen que és perquè hom no contempla la "Qüestió social". S'ha de ser...

No crec possible tanta miopía política. Estic arribant a la conclusió que la CUP està formada  per gent a qui la llibertat de Catalunya els importa relativament  i quintacolumnistes a qui els importa un rave..

Ara que -sinó Catalunya els catalanistes- semblàvem anar a una, va i surten els...flautaquissos

Soposo que escric això  perquè no us desenganyeu, ni perdeu la paciència amb aquest país.

Els jueus són molt putes 

Des d'aquí demanava que en l'esprint final antieurovegas esprintéssim -potser els hi ha arribat:). El cas és que podria ser, podria ser -els jueus són més llestos que nosaltres- que el fet que  tothom canti Madrid com a guanyador podria ser una maniobra per dissipar l'oposició catalana, D'acord que la suposició és agossarada, però mira que si fos veritat...Diuen que el lobby jueu català, encapçalat per Mango està intervenint molt. És clar que també hi ha el lobby madrileny.

Per cert, Mango a Lliça -es veu desde l'autovia a Vic-, amb el recolzament de  politicots catalans mateixos, ha fet una massacre natural terrible de centenars d'hectàreas de lo poc verd que quedava del nostre meravellós Vallés. Hi ha moments que la ironia i la mansuetud que vull i busco no poden contra la justa rauxa que com a català m'encén i no puc sinó estendre el meu dit acusador i dir-los que són  pitjor que les feres salvatges a part d'uns solemnes cretins. I a més, com digué Forges, les meteria un capón!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Diu el Criteri:

La pilota li he fet poc, més aviat les hi he "tocat", que parlant d'un gai fa mal efecte, ja ho sé :)

I jo dic:
Criteri, a aquestes alçades ja no enganyes a ningú. Ets tan adulador com després traidor i deslleial.
Vas a la teva p.... conveniència.
Amb el Noctas, a qui no suportes, li fas el paperot perquè és l'únic que ve a seguir-te la veta, també per interès, pequè ell tampoc et suporta.
Felacions mútues entre blogaires irrellevants i en declivi estrepitós.

Anònim ha dit...

"flautaquissos"
Una altra Pafiamada

Anònim ha dit...

El tarat fill de puta ataca de nou.

Anònim ha dit...

Molt bona la resposta de les pilotes:))

Anònim ha dit...

Les anàlisis polítiques que fas són de gran finura tot i que potser brillen més per la incompetència política general del país.

El camí a una Catalunya estat requereix una nova manera de fer.

Maspons ha dit...

No sé si esborrar tots els comentaris.

Maspons ha dit...

Bé, gràcies però.

Anònim ha dit...

Sí, mejor algunos comentarios basura que ninguno en un blog virtualmente muerto.

Anònim ha dit...

Es una llàstima el decliu del món dels blogs. Només cal veure els escassíssims comentaris dels blogs importants o per exemple els blogs que enllaces que quasi ja no pengen res. Serà l'estiu?

Maspons ha dit...

Serà l'estiu, el twiter o el que sigui, però el declivi dels blogs és un fet. De totes maneres constato que tot i no tant asidus el nombre d'usuaris del blog és el mateix.

Usuaris d'alt valor afegit. Jo ja estic content. Gràcies a tots els que em llegiu i ...de res.

De totes maneres potser entraré també a Twiter, perquè suposo que és més influent, hom pot arribar més a... la massa. A costa de rebaixar el nivell ,està clar.

Si algú vol dir alguna cosa de Twitter li agrairé.

Anònim ha dit...

recordem les reverències i les llepades de cul de jueus com Andic i Bassat al gran rabí de la baixesa humana que és Sheldon Adelson.

Verdaguer es una parada de Metro. ha dit...

Catalunya avorreix...

Maspons ha dit...

Ai Annette si els catalans annessim tant a una i units com els jueus...