28 d’agost del 2012

Sobre les nostres vergonyes, indignitats, pors i incompetències.

Tot i que sembla que Eurovegas anirà a Madrid no podem badar ni un moment. Esperem tenir aquesta sort. I que Eurovegas a Madrid esdevingui un pol que atregui a molts residents a Catalunya no autòctons, cosa que "esponjaria" el país. A més a més.

Ara que s'està a punt de decidir TOTS -els homes de bé- hem d'empènyer -cap a Madrid. El Sr. Más i tots els que recolzen aquestà infàmia sinistra estaran de sort si no es fa al nostre delta. S'estalviaran així l'oprobi i la vergonya que acompanyaria per sempre les seves persones per aquest  error, miopía històrica  que canviaria Catalunya per sempre. Tard o d'hora haurien de respondre davant la seva consciència i la història d'aquesta malvestat. El M. H. Más -i tants més- acabaria la seva carrera fent esforços desesperats per reengraciar-se amb el seu poble de la mateixa manera que ho fa Pujol per tants anys d'abaixar el cap -tot recollint engrunes-Tites, tites... Les mateixes engrunes que deixaria Eurovegas a canvi de vendre-n's una altra vegada més.

Els nostres presidents, tots, lògicament volen passar a la història, però inexplicablement ignoren, que ningú ho fa per haver fet quatre autopistes -de pagament a sobre!- o polígonos industrials. A les planes d'or de la història hi passen els governants, que en temps difícils, d'opressió o d'indignitat nacional saben conduir el seu poble, de manera pacífica, a la seva emancipació  (de gestionar l'economia, qualsevol pagès com jo, primmirat amb els calers, ho faria molt millor. Cap mèrit. )

Pròximament: 
- Inici de les cròniques del viatge d'aquest estiu.

- Resenya d'un llibre que acabo de llegir i que m'ha frapat com pocs. De gran lucidesa, gràcia i informació, de conclusions òbvies  que ningú havia sabut extreure. Un gaudi intel.lectual i cultural a cada plana. Aquest llibre, aquest autor, és una demostració immisericorde del fet inextricable que els millors, els bons no sempre són reconeguts com cal, fins i tot sovint són desconeguts. Com aquest.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué vols que et diguem?... tot, ho dius tu, rei.

Maspons ha dit...

Tens raó. Aquí -hom hi estigui d'acord amb el que dic o no- he estat contundent. M'ha costat anys aprendre a ser-ho. Com a màxim -encertat o no- era només una mica bocamoll tot sovint.

Anònim ha dit...

Pujol acaba de dir que ja "s'ha acabat això de fer la puta i la Ramoneta." No hi han paraules.

Bon post, llàstima que no el llegiran aquests pallassos.

Sombrero de copa ha dit...

Gràcies, Criteri. Sempre ets benvingut.

La Sombra ha dit...

A veces me pregunto amigo Criteri, cuál es el cabello de la realidad, o si ella misma no será el incipiente vello de la irrealidad o quizás el tosco aspecto hirsuto de lo onírico.

A propósito de lo onírico, se me ocurre preguntarte si tú crees, hombre sabio y ecuánime que habitualmente demuestras ser, que las cañerías de agua corriente tiene visiones subconscientes; antes de seguir dejemos, no es lo mismo tener visiones irreales que visones irreales, esas visiones ya sabemos lo que son; en cuanto a los visones irreales, creo que más vale eso, que coincidir con una mofeta en una cabina telefónica, tratando de hablar inútilmente con el gestor para obtener la cartilla sanitaria.

La sombra ha dit...

"antes de seguir dejemos una cosa clara:..."

Anònim ha dit...

Ostres, Mare de Déu Senyor... aquest paio, el de les tenebres, Criteri, vols dir que és humà? El coneixes? freqüentes sovint Sant Boi i vas fent amistats? o potser és que s'ha colat i per acabar-ho d'adobar i, sobretot, per que no decaigui la festa de l'IVA que tot just s'acaba d'encetar aquest 1er. de setembre, ens dedica aquest inefable escrit digne d'anàlisi per Freud, Jung i López-Ibor, tots plegats.

Maspons ha dit...

Anònim, no em llegeixen però llegeixen d'altres que em reprodueixin. Que poden estar tranquil-s que m'ho guardaré.
Altre anon.
Justament estic llegint unes Codorniz -que mols espanyolistes i espanyols no saben ni què és-dels 50 i m'han recordad el surrealisme de la Sombra, Els de la Codorniz són més professionals , és clar.

Anònim ha dit...

Benvolgut Criteri, com cada any per aquestes dates, jo i els 3.473 nicks que faig servir, "fotem lo camp" fins el proper octubre. Quan torni i si Déu ho vol, tornarem a escriure, a gaudir i a patir, com sempre. Amb escalfor o amb fred, amb aigua o potser amb foc, el cas és que quan torni vull que tots estigueu aqui, clavats, sense haver pres cap mal. Doncs, amics, ¡¡fins aleshores!!

Anònim ha dit...

Hola! Venia a faltar-te una mica, a veure si tornaves pel blog, però la veritat es que poc puc criticar d'un article contra Eurovegas!
En tot cas jo no diria blat fins que no sigui al sac i ben lligat! El dia 15 sortirem de dubtes

Maspons ha dit...

Bon vent anònim conegut, i espero que ens diguis quin lloc has triat de viatge i si és possible ens en facis cin cèntims.

Maspons ha dit...

69,hmmm, ja tenim una altra cosa en comú, apartt del bocamollisme. Compartim eurovegaòbia.
Ja diuen per allà que els extremenys es toquen, perquè som quasi els extrems. La teva nèmesi com en dius tu però seria Pafiam. Si hi vas te agafa algo. Per cert hi ha un altre company que et guanya en bocamollisme. Un tal Noctas ;) Googleja'ls.

Per cert, tinc pendent la visita perquè em sembla que em vas tornar a faltar:(

Anònim ha dit...

Sí, sí, però el glamboy69 és una mariconassa del 15 i el Criteri un homòfob de consideració (és Pafiam, com tothom sap). A part d'això el Criteri és tan fals i tan llagoter que segur que ho sabrà portar bé. Per un comentarista nou (realment nou) farà tombarelles.

Maspons ha dit...

La pilota li he fet poc, més aviat les hi he "tocat", que parlant d'un gai fa mal efecte, ja ho sé :)

Anònim ha dit...

Criteri, a aquestes alçades ja no enganyes a ningú. Ets tan adulador com després traidor i deslleial.
Vas a la teva p.... conveniència.
Amb el Noctas, a qui no suportes, li fas el paperot perquè és l'únic que ve a seguir-te la veta, també per interès, pequè ell tampoc et suporta.
Felacions mútues entre blogaires irrellevants i en declivi estrepitós.