2 de febrer del 2011

Va de conspiranoies i populatxo. Post pèrfid.

1 Pregunta p

No sense abans manifestar el meu condól pel tràgic accident -no, homicidi- del nebot de Trias i la filla de T. Cantó vull preguntar una cosa : Perquè amaguen que hi ha kamizakes que van contra direcció a les nits són gent que ho fa com un joc, en el que es guanyen tants diners com  kilòmetres fan. Ho fan snifats i a vegades beguts. Per què menteixen i ens diuen que "anava begut i es va equivocar de carril". Insult a la intel.ligència.

2 Pregunta p.

Quanta gent del populatxo * aquest -il.lustrat o no- que pot pagar-se la llum i protesta perquè puja es deixa els llums oberts o no s'hi mira amb la calefacció o l'aire condicionat, amb les bombetes, etc? Volen que no pugi per continuar malbaratant-la.

Quantes llums tens ara mateix amic lector enceses i que no són estrictament necessàries. O radiadors escalfant espais on hi vas una estona al dia o només a dormir?


3 Teoria política pèrfida-pelegrina

Després d'observar uns quillets, com parlaven, es movien, etc,  i tot pensant que fins i tot el PSC va entrant per la dreçera sobiranista vaig pensar que d'aqui poques dècades, o lustres només aquests a qui anomenem quillos són els qui s'oposarien a la independència, sobirania catalana -o com ho volgueu dir. I fins i tot potser ni tots aquests, penso ara. He viscut els anys on tot juanillo era del Madrid, ara la cosa difereix molt, i per algo es comença. (òbviament hi haurien altres repatanis, però serien minories, de més status social)

* Populatxo: paraula estimada per Albert Serra  -director heterodoxíssim. Antòlogica la intervenció a la ràdio on l'hi vaig sentir escometent encès als -sobretot- joves. Una part:  "Ja pots tenir tres o quatre ordinadors ja, si no els fas servir per créixer i elevar-te cultural o espiritualment i només els fas servir per bestieses. Inútil! " Tot l'equip Clapés aplaudint, sobretot el gran senyor Marcel.li. Vaig gaudir.

Post diria que una mica acètic. Demanava suggeriments, al post anterior, també perquè a casa a vegades em diuen que sóc massa criticaire i potser que algú en proposaria algún tema suggerent positiu. Realment m'és difícil  restar callat davant tanta  estulti-injustícia. Però com han dit companys blogaires, un blog és una via d'escapament i penso que de flors i violes ja ens en parlen prou "els de dalt".


12 comentaris:

Noctas ha dit...

Molt d'acord amb l'últim paragraf, esclar:) T'explicaré una cosa personal. Quan vaig conèixer la meva dona era un d'aquests que van gastant llum i sobretot aigua sense control. Quan la meva dona va veure per primera vegada que em rentava les dents amb l'aigua encesa no em va fotre un clatellot de miracle. Ella, que és Dominicana,sap què significa quedar-se sense aigua corrent durant uns dies. Bé, en aquest sentit ella em va educar i sempre estaré agraït..,. saludus campió i els kamikazes em foten molta molta por...és cert...¿perquè cony ho amaguen?

Anònim ha dit...

No sabia lo dels kamikazes. No és el mateix un despist que un criminal i suicida.
Ara que ha afectat a dos famosos segur que pendran mesures fermes!

Evocacions ha dit...

ELs governs podien prendre dos camins: el democràtic i el del tirà, que els catalans i espanyols coneixíem prou bé. Amagant la informació al populatxo demostren que han prés el de Franco, malgrat alguns hagin anat a pressó. Per això amaguen lo del kamis.
A mi amb despesa de més m'agafaràs poc, poc, poc. I tot i així penso que gasto molt (sempre es pot millorar). Penso que l'austeritat és signe de virtut.

Indíbil ha dit...

Ostres, s'ha mort la María Schneider, la de l'últim tango a Paris. Descansi en pau tan emblemàtica actriu. De mica en mica... tot s'acaba.

Herrgoldmundo ha dit...

¡Ay, Noctas, bien se ve que tú no viviste las estrecheces de muchos apañoles en los años 60-70!
Mi madre llenaba una bañera de agua, hasta la mitad, y después mis hermanos y yo mismo nos peleábamos para ver quién sería primero, segundo y tercero en bañarse en la misma agua.
Por la mañana nada de lavarnos la cara con el agua corriendo del grifo. Se llenaba un poquito el lavamanos y de nuevo a pasar por turnos...

La mejor educación te la da la NECESIDAD y la precariedad.

Saludos a todos, bribones.

Maspons ha dit...

Vinc comentant-ho últimament: veig que dia a dia en Noctas es va "assenyant", no sé si gràcias a sa parenta. Això que diu d'ella és una lliço pels xenòfobs.
L'austeritat es revolucionària.

Bona observació de l'anònim, quan els pica a ells ja rasquen.

Jo era més de l'Emanuela. I sí, no vaig correr davant els grisos, perquè al poble no es corria, però al menys sí puc dir que sóc del populacho que va anar a Perpinya a veure-la, no pas el tango, que la gent es pensava qui sap què de la mantega, quanja es veia que era una peli de pretensions, i prou.

Apañò: o el cosi.

Sombrero de copa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Maspons ha dit...

Quin ensurt, em pensava que en lloc de mantega empraves l'aigua.

Home,hehe, a Lisboa del què es diu classe... No recordo si vas dir que hi feies allà. Som tafanerots.

Els kamis no ho fan amb mala intenció?? glups

Indíbil ha dit...

I el punts i apart què? o es que nomès valen per tú?

No, no ho he dit mai. Son secrets inconfesables. Sempre he pensat que en Criteri té una vena difosa femenina i és per lo tafaner que es... Vols també que et mostri el DNI?

Manca veure si el kamis ho són de debò o potser és gent que es distreu al volant i es fot en direcció contrària.

Salutacions ben cordials.

Jaume ha dit...

això dels conductors assassins s'hauria d'investigar a fons. Segur que hi ha apostes milionàries pel mig. Cal atacar els qui aposten. Ser severíssims quant a les acusacions. Gentussa

(també s'amaguen els suïcidis)

Maspons ha dit...

T'has parat a pensar el disbarat: Dius que algú pot estar tant errat o torrat per entrar a l'autopista per allà on se surt i anar kilometres en direcció contrària per despist???

Si fossis empleat de la caixa o funcionari no tindríem la curiositat, Indibil, però si has estat a mig món, ni que sigui fent de venedor, -espia o diplomàtic- ens intriga. Diguen's almenys fins on arriba la teva classe o de què ve.
Bé, sóc curiós, però no sóc d'awuestes porteres que pateixen per una cosa que els intriga i no atrapen. Si no vols donar ni un sol detall...punt.
Jaume, ara s'hi posaran, ja els ha afectat a ells.

Sombrero de copa ha dit...

Com saps que no soc empleat de la Caixa o funcionari?. Estic intrigat...