16 de juliol del 2009

Permeteu-me una pregunta, pèrfida

Després de tanta verborrea -existeix graforrea?- una pregunta.

Faríeu l'amor amb una persona, la més guapa del món, si fos portadora del virus de la sida? amb goma, és clar, i fet el supòsit que fóssiu promiscuos. La pregunta és pertinent, i molt, però qui la trobi "impertinent" també tindrà raó. No té res d'innocent.

Fa temps que me l'havia plantejat, i ara amb el blog la sotmeto a reflexió pública, després de sentir diverses nenes que anaven a buscar la "pastilla" perquè "s'els hi havia trencat el condó".

- Filem més prim -no hi ha manera d'abreujar-

Penso ara que el que m'agradaria saber és: Per què des de quasi tot arreu es considera més positiu el condó que la reducció de la promiscuitat, en la lluita contra la sida? Se m'escapa.

Per cert, hem de reconèixer que en el tema dels preservatius la església s'explica fatal, quan abans ho deixava claríssim. Sempre havia sentit: si no puedes ser casto sé cauto.

Enceto el tag Preguntes pèrfides. L'Oriol Escura qualificà així moltes preguntes meves.

Un comentarista ha observat el paper important en el debat de la indústria -lobby?- dels profilàctics. Quan dic que l'Església s'explica fatal és perquè la gent encara creu que l'Església critica els condons en situacions de risc. Tot plegat Déu n'hi do.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és una pregunta retòrica, no? La veritat és que no m'ho havia plantejat mai així. Jo ja saps que sóc fidel :)

Anònim ha dit...

Ah, Sóc el J.M.

Creuat ha dit...

Molt bona pregunta! Desmonta totalment el discurs dominant.

En quant a la segona pregunta: crec que en el debat hi té un pes fonamental la poderosa industria dels profilàctics, que li interessa vendre tants com pugui.

Noctas ha dit...

Si està molt bona i jo vaig molt calent em sembla que sí ho faria...condonet i rock and roll..però collons criteri la pregunta m'ha descol.locat una mica. És bona de collons.
Es millor el condó perquè folles i de l'altre manera, és a dir, a l'estil papa de Roma, no folles. I aquí el que interssa és follar...més clar impossible....saludus company!!!

Criteri ha dit...

Gràcies per valorar positivament la pregunta. Noctas ja et vaig dir que eres valent de nassos -apart de machote- i ara ho confirmes.

Criteri ha dit...

Ah, lo dels fabricants ho posaré a portada.