25 de juliol del 2009

Dues xorradetes

Casualitat

No recordo haver escrit sobre J.M. de Sagarra. Doncs el mateix dia que ho feia, intervenint en la polèmica Vila-Sagarra fill; jo nat de Mollet, em trobo amb Sagarra pare parlant de Mollet! Ho feu a La Ruta Blava -gratíssim de llegir- on narra el viatge que va fer al "paradís" dels mars del Sud tot fugint dels que el volien matar a principis de la guerra civil .

Què diu de Mollet? Doncs que és un dels pobles -amb Granollers- que li ve al cap comparar tot passant per un poble a les afores de Rabat, "impersonals, atravessats per la carretera principal".

Problema psicomatemàtic (?)

He manifestat a una empleada de Correus que seria lògic que si compres un segell per una carta, aquest hauria de poder-se fer servir més endavant, encara que les tarifes s'apugin -de fet n'editen alguns sense preu, per tarifa-. Ella mantenia ferma que de cap manera, que tot puja -no veia que els sous també-; deia que 30 cms d'ara no són com els de fa 5 anys, i jo li deia que per això mateix! calia poder fer servir els vells. Va acabar en un bucle.

Ho escric perquè sempre havia cregut que una cosa tan òbvia ningú podria negar-la. No sé si calen més argumentacions.

3 comentaris:

Evocacions ha dit...

I amb el metro passa el mateix. Per uns quants viatges! El món de l'obsolescència s'ho emporta tot!
Bon estiu! Vés a la platja, és un bon lloc per a llegir d'Ors.

Criteri ha dit...

És cert, amb l'exemple del metro s'entén més bé.
Ors l'he estat llegint a la fresca, a Sant Martí de Centelles de Dalt, però al costat de la brisa marina tampoc és mala idea. Bon estiu també, i ja saps "vacances o descans" :)

Criteri ha dit...

D'Ors.